Happy halloween

Jag ska lägga upp massa bilder typ...Småpluttarna fick var med innan morföräldrar kom och hämtade från olika håll och inte ett missnöjt ansikte på hela kvällen!
Tack alla för en helt fantastisk halloween alltså!!


Skamliga förslag är mäkta underhållande när de är så iq-befriade må jag säga!
..and history, as the charm of war, has an explicit way of repeating itself dammit.

Ikväll så jävlar.. ska jag va geting!

Ciao

jo..jo..jobb fi fan

MASSOR blev det den här vckan, och det är ju helt underbart för jag har ju inte jobbat så mycket som jag brukar den här månaden och resten av veckan är ju resten av månaden, su..su..suveränt bara!

Nu ska jag sjunga på en begravning och ett dop :/ och begravningen är rätt snart, aj caramba. Men nej nej jag klagar ej, det är ju något av det bästa jag vet! =)

Har även fått en tid till kardiologen finally (hjärtavdelningarna på sjukhuset) i Norrköping för en gångs skull. Skönt som fan att slippa åka till Linköping! Så ska dom sätta en sån där sändare mot bröstet som ska mäta hjärtrytmen under "vanligen en vecka" men det är jag lite skeptisk till för vissa veckor är det ju faktiskt alldeles jättebra och vissa är det faktiskt alldeles jättebajs. Time will tell fungerar inte riktigt i den situationen, men jag får väl höra med dom, man kanske får göra det i en period till framöver eller nåt sånt, eller helt enkelt längre än en vecka. Vi får se..

Ikväll har jag jobbat, sen kom jag hem till en hjläpsam mamma som har diskat och sparat två portioner pannkakor till mig och nattat mitt barn, kan man ha det bättre!? Svare nope!

Imorn ska jag ledsaga min favorittant till tandläkaren igen =) hon är för söt! Sen blir det att ta det lugnt inför helgen för from. fredag är det full rulle delux hela helgen!
Men vilken helg det ska bli sen.. yey

Take care alla


Thias the tok!

På väg hem från dagis idag...:

Thias- Jag ska ju vara en ninja på halloween och dom är så himla coola för dom slåss såhär *pang POW skuff blaaa* och kan DÖDA vem som helst! Och jag såg ett program och då var det en ninja som hette -mummelmummel- och HAN bara *SPLASH POFF PANG BANG* och alla ba DOG..

Jag- Kan det inte vara blommor, hjärtan och kärlek istället?

Thias- JO, det var värsta blommorna, som när man luktar på dom..! Då DÖR MAN för dom är ninjablommor!

Jag- Suck!

Thias- Och så finns det flätor också...

Jag- Ja! Jag gillar flätor!

Thias- aaa.. och när det kommer en fiende, DÅ skjuter man ut flätorna och spetsar ut ögonen och så DÖR DOM!


Grabbar säger jag bara...
Nu är alla halloweenkostymer inhandlade liksom mat och nya fingervantar, förstår inte var dom tar vägen! Och det börjar bli dags för mitt obligatoriska flera-timmars-samtal med Malin om kvällarna =) tur man har fastpris! På tal om det är den här pärlan numera min, min bara min! MohahaMmm... sweet
Ciao


Bellan the bitch

Jo.. det visar sig att tillomed jag kan vara urtaskig. Tur att man kan be om ursäkt och menat'. Med det ur världen har jag funderat mycket över det här med vänskap.. På TV, i en vanlig sitcom t.ex. kan det finnas jubelidioter som är minnst lika välkomna i ett gäng som dom vettiga är. Tråkigt att det inte kan va så i verkligheten oxå, att man inte kan skaka av sig och skita i mer än man kan. Jag har en gammal vän som inte är min vän längre, basicly för att jag föredrar det så, och ingen lider egentligen av det. Men denna vän dyker upp på fester och dylikt då och då eftersom andra man umgås med umgås med denne också och jag är inte mindre vuxen än att jag kan vara trevlig och normal om man råkar hamna på samma ställe. Men sen är det svårt att nästa sekund svara, "nej jag vill inte umgås med dig" när frågan "ska vi ta en fika nån dag?" kommer upp. Även om man vet att den, som alltid, inte är en bokstavligen menad fråga, för hur ofta gör man sedan verkligen det egentligen!?
Jaja, no hard feelings nånstans vad jag vet, och jag vill tro att det inte är jag som är ytlig utan att jag som alla andra har rätt att välja mitt eget umgänge.

Nu har jag börjat jobba igen =) Det är ganska fantastiskt.. lite har det ju varit hela tiden även om så en hel del mindre de senaste veckorna. Men med tanke på omständigheterna är det nog ganska förståeligt. Och jag har kommit till insikt med en del saker, t.ex. att jag är som bäst i livet just nu.. där jag är precis just nu. Men att gilla läget är en konst och jag är överlycklig över att jag faktiskt gört'. Det gör många vardagar lättare! Hur som helst så har det börjat bli tokmycket jobb igen och det är helt fantastiskt, för var trivs jag bäst om inte bland en hel hög med pensionärer!? det skulle va en hel hög med småbarn då.. eller det är nog ganska jämt.

Lördags...!! Hehe, ja lördags..
Det var säkert alldeles suveränt :P haha nej men jag hade helt galet roligt!

Förresten hade jag visst namnsdag idag upptäckte jag såhär på kvällskvisten, stenkoll på andras inte en aning om min egen =) Bra där.. Grattis grattis, tack tack.

Nu ska jag dona lite till sen försöka allt jag kan att sova tidigt för imorn är det mera jobb till folket!
Ciao


Tråk!

Längtar till lördag så jag spricker.. och lördagen efter DET ska vi inte tala om, det har jag sett fram emot i säkert över en månad!! Maskeraden kommer bli festerna fest. Framför allt med tanke på min kostym! Hehe, ödmjuk..
Nu på lördag ska vi fira bästa Becca. Det blir hon och hennes pojkvänn, hans kompis med flickvän...

...och jag & Malin. Det börjar bli ganska komiskt nu!


Imorn ska jag barnvakta Ais så A-E och Charlie kan gå ut och äta =) härligt att se att det finns par som gör så fortfarande, att en del som är tillsammans faktiskt är kära i varandra också. Hehe.. Oj, nej nu blev jag bitter igen!
Så ler vi... nu ler jag... jag lovar! Abso-fucking-lutely!
Jag tror jag vet nån som är lite trött, eller är det bara jag som lagt märke till att det här inlägget börjar bli lite svamligt?

Andas in med näsan och ut med munnen.

Hrm, lördag var det ja. Sen ska vi i alla fall ut!
Jag är ju inte barnledig längre.. alls, ever, förutom de gångerna jag själv ber om barnvakt, alltså aldrig något förbestämt t.ex. varannan helg som jag är van vid, och jag älskart!! Inte bara för att jag självklart är tokkär i mitt barn utan jag har lagt märke till att när det väl blir att göra något för bara sin egen skull då så uppskattar man det helt enkelt så himla mycket.
Vet ej var det bär ut på lördag men det märks väl. jag följer strömmen som vanligt, men jag gissar Harrys, Palace eller VK. Ingen aning!

Nu ska jag ringa och babbla ner någon av mina fantastiska vänner, för jag har fastpris och fruktansvärt tråkigt!
Ciao

Alltså... hehe

...Jag själv är ju van.. vid när jag gör såna där saker som att blåsa in i en busskur, eller göra grisnäsa på ett fönster och inse att dom som sitter inne på tillhörande fik är helt fel personer på nära håll, eller fastna med klacken i en snabbköpsmatta så den inte går att få bort och gå hem med bara en sko kvar, eller skrika till någon på krogen så högt man bara kan (tänker inte skriva vad för mina föräldrar läser min blogg) just när musiken tystnar.. jag kan forsätta i evigheter. Men jag måste säga att det är synd och skam att det inte filmas ibland. Idag hände det igen. Tack vare min kära son!!! Might I add.
Jag stod på drottninggatan utanför uppgång 66 som bl.a. innehaver tandläkarmottagning, där jag var och ledsagade en tant i jobbet idag. Hur som helst säger jag efter tandläkarbesöket att jag kan ju gå ut och vänta medan du väntar innanför så vi ser om färdtjänsttaxin kommer ifall den står en bit bort. Så slipper stackars tanten stå ute i kylan liksom. Jomen då står jag själv ute i kylan och tänker dra över mig luvan på min Londonkappa. Jag missade dock att upptäcka att Thias hade kastat i massa löv i den så där står jag mittemot gottoteket på drottningatan svärandes över mitt barn och ser ut som en för tidigt ute Halloween-pingla! Tackar så mycket. Det är ju tur att man kan skratta åt sig själv även om man som hastigast försöker med en uppspeedad variant av förklaring till alla som går förbi med åh så roade miner.
Suck och stön.. Dagen innan skrek ungen åt mig från andra sidan Wedins: MAMMA! SITTER DU NER ELLER STÅR DU UPP!?? och asgarvade. Även det mycket underhållande för resten av närvarande.
Du ser. Sätt en filmkamera i min närhet och du har en fars!

Nu då!?
Jag vill vissa saker men ändå inte så det går inte så bra.. det är både deprimerande, frustrerande och komiskt, sorgligt samtidigt som det gör mig väldigt rastlös.. ohh, detta singelliv!

Te någon? Ja tack
Ciao

Jävlar så mitt i prick

Jag har blivit ombedd att sjunga på ett dop, det är ju suveränt kul! Min bästa Petras lilla ängel Kaylee ska döpas, så jag gick in på youtube och sökte på ord som allt från "doplåt" till "daughter" och halkade in på den här:
(du har hört den om du sett filmen Closer)

http://www.youtube.com/watch?v=8xdO44DJQAQ


..Ah texten sved som en jävla spikklubba i röven!
fy fan, helvete! Varenda jävla ord!

Åh vad härliga ni är!!

Var man än vänder sig om någon får höra om ens liv och situation så får jag bara lovord och beröm så det rinner över! =) det är helt fantastiskt! Och ni ska veta att det värmer, glädjer, stärker och gör mig till en åh så lycklig Bella!
Tack för att ni är underbara helt enkelt!

Idag har 4 kloka huvuden fixat och trixat för att få min diskmaskin (som jag nu haft i säkert ett halvår) på plats =) haha.. så nu ska jag bara be Pepere Jonjon koppla in den så äre bara att tuta och köra, suveränt seru.
Visst passar den bra där =) nu slipper jag göra ett hål i bänken oxå ska bara borra lite i skåpsväggen och införskaffa mig vad som behöver införskaffas för att sätta alla slangar där dom ska sitta sen är det klart och jag får äntligen använde mig av mitt kap!
Finally!


Bra va =)

Nu ska jag mysa med T framför bompa!
Ciao

London jag saknar dig!♥♥♥


Well you know those bumps you hit in the road towards wherever you're going
they were put there by my friend why? you see
that restless feeling beyond all controling
Rejoyce by satisfaction, over here, it is me

Lugg!

För drygt ett halvår sedan klippte jag rak lugg som nu nästan hade vuxit ut till hellängd.. Det går fort med mitt ogräs! Hur som helst har jag ju som bekant slitit sönder håret något extremt med alla blekningar fram tills jag blev brunett igen så nu klippte jag lugg igen för att bli av med slitna toppar ordentligt! Längderna tar sig bra, dom klippte jag ju massor för lite mer än en månad sedan och dom har redan vuxit ut hur mycket som helst och är dessutom betydligt mycket finare!! Stor skillnad, Stor med Stort S! Det är som Ronkan sa mest det översta håret som är slitet nu och eftersom luggen är en väldigt stor del av det översta så kändes det som rätt sak att göra.
Haha nu lät det genast väldigt dramatiskt! Men en kvinna är sitt hår helt enkelt, det är bara så.. Då är jag med andra ord schitzofren... eh...?? :/


Är det du eller jag som låter?


Nu ska jag göra potatismos! Thias ska visa hur man gör, för det har minnsan morfar lärt honom. Till? Fisk kanske.. ja det blir nog bra.

JAG VILL JOBBA

Hadet

Där ja =)


Sen blev det Harrys all night long, och kul som satan! Jag sjöng nästan kareoke, det säger en hel del..
Nu ska jag äta glass

Bajbaj


Maskerad, bäbisar och underbara vänner

Thias var spiderman på dagis idag. Dom hade maskerad och dans i stora lekhallen.. egentligen skulle vi va lediga men han var där två timmar så han fick va med på maskeraden iallafall.. Under tiden tog jag en kall men vacker höstpromenad, och gick och solade. Blev inte det minnsta varm! Kanske beror på att jag var en istapp när jag la mig där i och för sig.
Sen hämtade jag T igen, blev lite tidig så jag dansade med barnen en stund :) och sen gick vi hem.. pillade, diskade och fixade lite. Olga kom upp och drack en kopp kaffe och sen gick vi på stan och blev bjudna på lasagne och pannkakor, nice värre! Vid lunchbordet gästades vi även av Petra och hennes blessing;

En pytteliten ängel!
När vi hade ätit sprang jag iväg med vagnen när Petra tittade bort, men jag ångrade mig och gav tillbaka den, tror jag kom till insikt av konsekvenserna för barnarov.. eller nåt sånt.
Hon är underbar Petra!

Sen gick jag, T och Olga på stan en stund, jag letade komplement till min maskeradkostym, jag ska vara geting :D kläderna är perfekta, behöver bara en gadd och två spröt, har getingar spröt förresten?? men det går alltid att bygga.
Förra året var jag Medusa, nej inte Eddie, hon med ormarna! Vad ska ni vara??

Ska man ta tag i sängmålerit nu kanske, men jag är trött :/ himla trött. Väntar nog med det. Ska gå in och se vad Thias gör... leka?!

Tjarrå

En nystädad lägenhet......Det är som en sparesort för själen!
När man är klar ska man duscha av sig dammet, göra sig lite fin bara för sin egen skull, tända en rökelse och sätta sig i sitt favorithörn med en bra bok, en kopp te och mysa så mycket det bara går! :)
Jag har en bra dag idag, förutom en uns jobbångest. Har bara två dagar på helgen den här veckan och jag behöver verkligen fler timmar, å andra sidan har jag ju uppenbarligen inte riktigt varit fit for fight så att säga så jag kanske behövde ett break. Men nu är jag redo att dränka helvetet i arbete!
Lider med min bästa också, världens bästa som förtjänar världens bästa, jag förstår inte hur ödet ter sig flest gånger. Och av någon mysko anledning har vi visst en tendens att möta samma... öde alltså. Alltid! Vi skämtade om det idag, nästa gång det händer den ena något kommer den ringa och skälla ut den andra för det =P hehe.. ja livet är wierd för det mesta.

Idag var Johan här och pratade om T-situationen. Nu ska här inte förstoras saker, men... en del människor är inte riktigt riktiga i huvudet! Men Johna är verkligen fantastisk och förstår precis vad jag menar och tänker, bra det.
Klart det kommer finnas både plus och minus, undantag och regler, det gör det i alla lägen. Men 100% ensamstående mamma och bara mamma är vad som är rätt, nu och framåt och egentligen en tid tillbaka med. Det är bara lätt att bli blind för bekvämlighet ibland.
Men T bär mig ju på ett magiskt sätt så något annat än bra går det inte! :) och han är alltid glad.. glad är bra!

Nähe nu ska jag förbereda hans kostym för maskeraddag på dagis imorn. Spiderman såklart! Han ville va fantomen men vi har ingen lila kroppsstrumpa liggandes.

Och jag ska på Robbans maskerad! Jag har en getingdräkt jag bara måste använda =)

Tudles!


Satan vad gott bröd jag bakar!

Ikväll blev det en fullträff, perfektion i form av gräddad smet.
Thias fotograferades idag på dagis, och imorn är det singelbilder, han är finast på dagis! Såklart.. Lämnade honom 9 i morse, gick hem, la mig på soffan, sov tills jag hämtade honom. Gick till banken med T, affären, hem, tvättade, lagade carbonara. Sen kom Patrik och åt upp all överbliven mat (måste öva på att göra bara tillräckligt) och vi lekte med Roboten tills Patrik skulle hem och sova. Stackars dom som går upp 4 om mornarna! Hujeda mig..
Har ni sätt Tele2 reklamen där ett cheep sitter vid ett skrivbord och det kommer in en herde och söker jobb? Haha, mitt barn är tokroligt;
Thias: Jag är fåret så är du herden???
Patrik:Ja om du är fåret finns det ju inte mycket mer att välja på, jag kan va skrivbordet!?
Thias: Jaaaaaaa!! (och demonstrerar exalterat hur ett skrivbord står) Gör såhär! Nu blev du en tunnel och jag en båt...

hehe blablablablabla bara!
Sen åt jag brödet och o'boy.. mmm!

Har egentligen en till tvätt att hämta upp men det kan faktiskt va till imorn, slänger in det i tumlarn på väg till dagis.
Thias ska va fin i skjorta.

Tänk om man kunde somna före 3 natt
CiaoEn dag fattigare

Jag har inte gjort nåt idag! alls.. zipp nothing zapp! Den här dagen hade man lika gärna kunnat ta bort helt och hållet.
Spelat massa spel med T, lagat mat, bäddat, diskat och plockat i T's rum. Men jag har inte gått utaför dörren. Och inte klätt mig ordentligt heller. Thias är rolig, sjukt rolig! "nä nu vet jag inte vad jag babblar om igen" haha.
Jadu

Ångest

Är drabbad av sjuk söndagsångest idag.

Har hängt med P, Dread, Anna-Elsa, smågrabbarna, charlie och Jocke hemma hos Anna-Elsa hela kvällen.. Såg Trainspotting, fan så bra den är alltså och det var hundra år sen sist!! Åt massa ostbågar och chocklad och drack cocacola. Har ätit två korvar idag oxå :) där ja

Fan vad tyst det är.. Har hängt med P hela helgen, och det är rätt nice för han är bra på att få folk att skratta. Bäst av allt är att han respekterar att jag är där jag är och inte förväntar sig nåt annat. Även om det har varit en flirt förr, för länge sen.
Man behöver vara runt människor som får en att må bra, jag behöver det! Nu mer än någonsin, men jag måste verkligen rycka upp mig ändå. Jag kan inte fortsätta påverkas så mycket av min omgivning! Det går ut över fel personer i slutändan.

Så äre.. well well. God natt då

Busfabriken!

Idag ska vi hoppa, kana, spela, leka, spralla och busa tills vi blöder :D ok kanske inte så pass men fan vad kul det är där! Jag har minnst lika roligt som ungarna! Haha, minnst var ordet. Har lånat med mig Ais och Des också. Bilder kommer upp ikväll här och under dagen på bdb. (Amy-L) remember.
Nu ljudar Funk i högtalarna, solen skiner, barnen skrattar åt "två snubbar" och dagen ser ut att ha potential. Somnade på soffan vid typ 2, när jag vaknade hade P städat och grejat innan han gick. Hade en jättetrevlig kväll med mycket gamla-minnen-prat och sjuk humor, hehe.. Jag ska åka med i lastbilen nån dag.. och få köra :/ Haha ellerhur!? och så försökte han övertala mig om att åka motorcyckel också, håhåjaja. Min stjärt att jag törs, mesigast i stan bara, jag säger som jag sa till honom; om inte pappa lyckades få med mig på väspan i Grekland så får nog inte han med mig på en mördarmaskin i 240 km/h haha!
Nu ska jag dra på mig ett ansikte och invänta babybro' sen drar vi

Kiss kiss

--

sjukt kul har vi haft! :)
haha

Insikt

Haha
ja jävlar.. det är ju bara att gå tillbaka en tid och öppna ögonen. Vad fan är det att sörja över! Jag skulle kunna ange vad som personifierar kukhuvud men jag är inte så elak.. och så går folk och tror att dom är hjältar. Aj caramba :/ denna naivitet, skönt att man kan vakna.

Jag har en bra dag idag.. Kors! =) jag är färdig med jobbet och får gå hem snart. Hämta T, hem och städa, laga mat, fixa och dona med massa nytt hemma. Sen kommer Anna-Elsa och co. med Ais som får sova över, vi får se vad vi hittar på för bus imorn, Busfabriken kanske? Eller Parken.. vädret får avgöra, godis blire hur som haver!
Framåt kvällen kommer P förbi också och hänger framför en rulle och lite guitarhero perhaps.. skönt att inte va själv en fredagkväll, och skönt att han är tokrolig, han har skickat en massa gubbskämt på mobilen, det livar upp kajjasäga.
"Män är som cyckelhjälmar, bra att ha vid nödsituation, annars ser de mest löjliga ut" hihi

See ya

Ja vad säger man..Vissa dagar


Det går upp och det går ner.. Idag är det inte upp. Jag ska försöka äta mat idag i alla fall det är ju ett par dagar sen och äta bör man... Mammor är bra till sånt! Så nu hänger jag vid mammas nya dator/bar-bord, sen blir det hem och bada varmt, fan vad kallt det har varit idag!

Tur jag har den bästa av det bästa!
Han gillar sin nya robot iaf, hehe.. jag med, den var döfrän ju


Fynd fynd fynd

Erikshjälpen is the shit.. Och ibland är volontärerna rätt heta :)
Idag har jag jobbat kväll, haha och vilken jävla kväll sen! Jag säger då det.. kaos i kaosets största storhet. Aj caramba! Sen åkte jag och hämtade T hos A-E som var barnvakt. Träffade Dread där som jag inte sett på evigheter, sjukt kul för han är riktigt härlig! en sån man blir glad av att umgås med.
Det blev lite sent för T ikväll, men det var enda sättet med jobb och barnvakt, ännu ett resultat av kombon vårdyrke/ensamstående. Men det går ju..
Sen kom jag hem och packade upp och pysslade med alla nya grejor från Erikshjälpen =) det är alltid lika kul med nytt! (Men plåten var för bred.. nån som behöver en plåt??)
Hittade två asful/snygga handväskor, lite tröjor till T, två prickiga scarfs, och sen mest prylar till hemmet. Fett mos.
Nu har jag ätit macka, det är alltid nåt. Sen blir det snart kudden tänk så skönt det vore., T fick somna i min säng inatt så jag ska passa på att gosa så mycket jag bara kan, det är ju inget han ska bli van vid, då lär han väl aldrig vilja sova i sin egen..
Hehe, jag sa att; i helgen börjar vi måla din säng men då får du sova i min säng i två nätter så att din får torka ordentligt, bara så du vet! Och han blev ju snarare överlycklig!
Mamma är bäst!

Kommer du ihåg att jag har skrivit om att jag blåste omkull nyligen.. det hände idag igen, fast jag blåste in i en busskur.. undrar om det är ett nytt syndrom av nåt.
Var hos en gubbe på jobbet idag som hade sina barnbarns barn där, det slutade med att jag och dom lekte kurra gömma en halvtimme och jag missade hela rasten.. Måste sluta vara så barnkär.. Men hör, jag har ändå haft en rätt ok dag =) där ja

Tja för nu

Första natten ensam

Sedan det tog slut har jag, och kommer jag (som man fick öva på för tillit på gympan) blundat, fallit och som tur är fångats upp av familj och vänner. Första natten sov jag hos mamma och vaknade av att lillebror kom och gjorde trollkonster för mig med T =) sen drog mamma på "I will survive" på högsta volym, haha, jag vet inte om det är tröstande eller komiskt men men jag log lite i alla fall. Andra natten var det tänkt att jag skulle hem, men vi hängde som sagt med A-E o co. och A-E såg min reaktion när jag tittade ut genom fönstret och såg att kvällen var på väg, och hon vet hur mycket jag hatar den så då praktiskt taget valde hon att vi skulle sova över. Nu sitter jag hemma, har färgat håret, är jävligt nöjd! A-E o co. har gått hem, Thias sover sen en timma tillbaka kanske, jag hat tittat på äntligen hemma och dreglat lite över seriens Björn whats-his-name? Och pratat med Anna på fejjan. Hon var liksom alla andra helt chockad, men det var sjukt skönt. Så många visa ord som man egentligen redan vet men kanske bara behöver höra från ett annat perspektiv.

Ibland försöker jag rabbla i huvet allt svinigt han gjorde och för en sekund är han helt enkelt inte så charmig längre men sen kommer alla fina minnen smygande och växer sig till ett eko i huvet. Och jag slutar på något sätt att fungera. Jag gråter så fort jag ser en finne, en snusdosa, reklam för byggmax, en fuccia, en audi, coop, stuvade makaroner, gusums mässing, apelsinjuice, riktigt gul äggula, får, falu rödfärg.. kan hålla på i evigheter! 
Oh..
kallar du mig dramatisk så har du inte varit kär!

I know, det finns inte annat än att inse.. se det som en möjlighet och se framåt, jag vet att jag förtjänar någon som gör mig mer lycklig än olycklig. Mamma vill se mig med en man som jagar mig. Men det är ju creepy.
Och dom finns uppenbarligen. Det är rätt smickrande med en dels reaktioner på att man har blivit singel igen, men nej. Det får vara jag och Thias nu. Kanske någon annanstans än här, men jag och Thias!

Det blir nog bra


Operation hår

Nu är det laga som gäller!! Har köpt öljästtabletter, en ny hårfärg, ännu rödare så att det sista gröna ska försvinna och sen är det hårinpackningar och silkesdroppar till tusen som gäller!
Nu färgar vi iallafall.

Sov hos A-E o co. inatt, eller sov och sov. Jag började titta på "underbara äskade" nån gång vid 3 på natten, somnade från den.. Vaknade, vet inte när, gick och la mig i bäddsoffan med T. Vaknade, bökade runt som ett svin i lägenheten rastlös som fan och trött på samma gång, vet inte riktigt vad jag ska pyssla med. Vi pratade om det idag, när man kommer ur ett förhållande som har tagit rätt jävligt mycket energi till att reparera, förlåta, och få det att funka så har man helt plötsligt inget att göra. Skumt, som om det var allt liksom..
Och det där med att inte ringa och be, böna, gråta, älska, sakna.. det är svårt!
Yeye..

T talade om för mig att en viss person vill att han ska säga till Johan A som har väglett mig i hela mamma-resan att T vill vara mer hos.. ja, en viss person. Undrar om det är lagligt att manipulera barn!?
Det var hur som helst droppen, så nu har jag sagt tack och adjö!

Sen sa T att han trivdes så bra där borta för att dom har en robot. Då gick vi och köpte en robot!
Adjöken
f**k! it burns

Heartbrake är ungefär lika vidrigt som rännskita genom munnen...

fast värre

Jag kan inte tro att det är sant

Varför alltid när det känns som om allt är bra, fantastiskt rent ut sagt!?

Jag har på nåt sätt liksom stängt av, jag orkar inte ens fundera på hur jag ska greja det här en gång till.. jag känner ingenting just nu (vilket är jävligt wierd för jag är en på tok för känslomässig person i regel)
Gick hemifrån sjukt tidigt idag, kunde inte ligga kvar där, bredvid honom. Gick hela vägen till jobbet, låste upp, larmade av, satte igång kaffet, läste igenom journalerna, bytte om, satte på larmtelefonerna, tände upp blablabla..
Jag går som en sombie

haha
ja jävlar vilket skit

Jag vet inte så fråga inte
jag har ingen jävla aning
jag vill inte!

Jag är jävlar i mig inte pryd

Och jag svär på tok för mycket.. CK på jobbet är pryd, prydare prydast. Det är jätteroligt, vi satt allihopa på halv10rasten och diskutterade pryda människor och jag sa; Cicci är jättepryd titta nu hur röd hon blir i ansiktet om jag säger snopp! Och hon blommade upp som en jello med jordgubbssmak :D

Tihi tihi

Idag kan det regna hur mycket det vill och pensionärerna få tokstyra om det är så, inget sänker mig när jag har vaknat upp långt in i Lucas famn. I morse var fantastiskt!

Jag ska köpa mig en symaskin!
Tjing


...Och nu är det bara några timmar kvar på den längsta dagen hittills, what could go wrong liksom, bah jag vill hem typ nu


Jag har flyttat till Haga!

Var bor du?
På Riks City... NEJ jag mena i stan

hahaha

Jojo, imorgon ska jag jobba 8-15, nej hoppsan det blev en kvällspersonal sjuk också så jag stannar väl då. Korrektion- jag ska jobba 8-21.
Där jaRSS 2.0