phew

Ugg... värmeeee.. jag tänker inte klaga men idag gick jag vilse... I PRYSSGÅRDEN?! man måste väl skratta, och eftersom jag hade begränsat med tid var jag tvungen att småspringa. Kan ju inte säga att jag frös!
Jobben bara rullar in =) har varit på ett intro hos en brukare som är så svår att dom vill att man gärna har intro 10 ggr innan man börjar jobba. Jag har varit där 2 ggr och dom har redan ringt in mig till egna tider.
Jag älskar mitt jobb! Idag fick jag en strokepatient med rulator att bada fötterna i en fontän på vår promenad, han var lyckan personifierad. :D Underbart..

Imorn blire ett långt pass sen affären sen hem och grilla =)

Kiss kiss alla

Familjen midsommarfin

Thias har äntligen gått med på att klippa sig! =) han var ju jättefin i långt hår men nu på sommaren är det så himla bra med kort och så slipper han få det i ögonen, maten och ja, hehe, allt annat han får det i.

Igår åkte jag, Thias och Ronkan till Hannas salong och gjorde naglar (inte Thias då), satan helvets jävla apskit vad ont det gjorde, ugnen eller tortyrkammaren borde den lilla lådan man värmer gelén i heta! Hon hade en ny teknik som "kunde svida lite" om jag säger såhär; det är betydligt mycket mindre smärtsamt att tattuera sig!! ..så förstår du att jag inte överdriver! PAIN kajjasäga!
Men fint blev det =) Sen åkte vi hem till mig iallafall, jag gjorde en pasta carbonara och sen klippte ronkan håret på mig och färgade och fixade och jag blev nöjd nöjdare nöjdast! Thias tittde ut och sa; vet du vad!? Du kan få klippa mig med, jag gjorde ett glädjeskutt och så fick vi bli midsommarfina båda två =)





Nu ska jag snart jobba och går av 21 ikväll.. Tar en springtur hem och inväntar midsommarafton 2010 =)
Imorn blir det dans runt midsommarstången med T och Papi medan jag är on call för jobbet och om inget händer och ingen ringer så är jag kvar med min underbara familj tills jag åker ut på landet och fortsätter fira med underbara vänner.

Hoooooooppaaaas vädret håller sig!!!!!

Ciaooooooo
Trevlig midsummerseve! =)

Nähemen!!

Det händer mycket bra och roligt nu :)
Hanna har precis flyttat in som granne till mig och vill börja springa så nu har jag en löp-buddy oxå.. Första dagen på jobbet var mer än lyckad och de andra assistenterna var pratglada tjejer från pite som jag kom kalas överens med direkt och vi hoppades på att få jobba ihop mer i sommar. Imorn ska jag till gymmet med en brukare, snart ska jag på grillkväll hos min chef i deras nya hus med våra barn, och efter fyra veckors givande sommarjobb nalkas England med männen i mitt liv Papi och T.

Och..
Bellan har en date, kors i taket! Det var tillochmed jag som frågade.. lugna puckar såklart, jag ser fram emot mina möten i framtiden, men det är himla nice att bli uppvaktad och sedd och aldrig fel att spendera tid med människor som får en att le. ...Med rena rama friluftsmänniskan :) haha, hur ska det gå? Tänker han få mig att klättra berg och paddla kanot på hans nivå så kommer han ju få skratta kan jag lova. Misstolka mig inte, jag tycker sånt är skitkul! Men oftast just därför att jag är så dålig på det och det för det mesta slutar med slapstick-humor.

Men kan ju tro att det är sommar i luften ;)

Tackar och niger för sovmorgon imorn, men nu får dagen sluta för mig..
G'night

underbara träningsvek

Det får man inte när man simmar.. men när man springer, ugg..

Idag ska jag jobba 15.30-17.30 mamma hämtar T på dagis så hämtar jag honom hos dom sen, blir kanoners.. Jag ska bara hälsa på en brukare och se hur det går.. fungerar vi bra ihop kommer jag ha honom mer i sommar. Har suttit och ringt runt till fler ställen för extraknck under sommaren och fått några napp, förhoppningsvis på ställen man kan fortsätta knäcka på under hösten eftersom jag inte kommer läsa på heltid.
två eller tre jobb kan man ha under tiden, måste spara pengar! måste ha en buffert.. måste ta körkortet.

Hoppas den här veckan går fort ;)

Kiss kiss på er

Jo.. jo.. jobba

Idag är min sista lediga dag. Glömde mobilen i Jennys väska igår så jag känner mig åh så naken, men jag ska hämta den på hemvägen sen.. Sitter hos mamma och snälla Larry som var barnvakt igår så jag kunde fira lite allt möjligt. Förlovning, födelsedag och sånt. Och gud vad kul det var! tack för en helt klar toppenkväll!
Eftersom jag brukar åka spårvagn med smsbiljetter har jag inte köpt något busskort, det gör jag när jag åker ofta. Så nu hade jag inget sätt att åka så jag sprang istället, på med träningskläderna och svettas bort lite dagen-efter-ångest =) nice bajs

Hemmåt!
Ciao

Landet

Idag har jag shoppat midsommar-outfit.. Guuud så snyggt! Jag och Petra var på Maxi med barnen, efter en halvdag åkte vi hem till dom och nu är vi tokmätta allihopa efter fisk och potäter. Petra tyckte hon var tvungen att klippa gräset så fort vi kom.. jomen tack så mycket.. haha biatch!

Nu ska vi snart natta våra heartkids och sen se någon film, dränka oss i tjejsnack och chips var det tänkt men det pallar vi nog inte nu.. imorn blire tandläkarn, sen bio =)

Ciaooooo

Skåne

Här är det mest brun jordmån! Det vet jag för att jag fick MVG i Nk.a men också för att det ger mest lövrika träd dvs björk och annat som AVVERKAR MEST POLLEN...
Dessutom är jag lite förkyld så nu känns mitt ansikte stort som en ballong och jag har lock för alla öppningar jag har i huvudet!
Resan ner igår gick bra, dagen började dock med att soppåsarna pajade halvvägs till soptunnan och spred sig som en tavla över marken som det regnade på, med tanke på vinden spred de sig lite till och jag sa; "God morgon!" Till min hyresvärd som var ute för att hämta posten. Varför han var uppe lika tidigt som jag förstår jag inte eftersom vi åkte hemifrån kl 6.00 men han har ju bebisar.

Sedan var vi på väg iallafall, innan vi åkte klappade vi lite på Mickis nya bil, gud så fin! och efter halva resan i pappas bil började det spridas rykten om att Mickis bil hade spotyfi så jag bytte.
Väl framme var vi lite trötta och gnälliga som man ju är efter 4 timmars träsmak.. Farfars trägårdsbåge gick sönder och med vår familjs snickarkunskaper blev stämningen först lite nervös och jag gick in på toaletten och grät, så typiskt! Men sen hade gemensamma ansträngningar/min fasters man löst problemet.. men men vi samlades och åkte ner till restaurangen där vi skulle fira farmor och farfars 50e bröllopsdag. Jag fick reda på att det var i samma lokal de en gång gifte sig =) så coolt!
Farfar var rörd och väldigt glad... farmor förstog nog inte riktigt vad hon gjorde där. Hon är så söt..
Efteråt blev det fika hos farmor och farfar igen och på kvällen åkte jag och Thias med faster+familj till Helsingborg, drack ett glas vin framför Mr. Bean och fotboll sen gick jag och lade mig.

Nu kommer snart pappa, Emil och mickis och joinar oss, vi ska hitta på nåt tillsammans innan vi åker, men åka hem redan vid två.. Hoppas det fortfarande är mindre pollen i Norrpan!
Kan jag andas då ska jag ta en springtur.

Hörs, puss

Semesteryra

I slutet av sommaren ska jag åka till England med Thias, tror jag, jag har kollat runt på sista-minuten-resor också men det lutar åt england.. Jag vill ju såklart allre helst dit men nu när det bara blir Thias och jag vet jag inte om en solsemester passar bättre. Men det kanske bara är i min mage det känns så.. jo det blir nog England. Vi kommer under 3000 svenska med både resa och hotell och det är väl rätt godtagbart.

Nu är mitt hundvakteri slut och jag ska hem med T, sen behöver jag bara gå hemme imorgon också, sen åker vi till Skåne, himla skönt att Emil och Mickis ska med. Jag känner inte riktigt för något alls, men det är klart att det ska bli kul att träffa hela släkten igen, länge sen... men jag har inte lust med nåt.. stanna här, åka hem, åka dit...

Var ute en sväng med Josefine och Madelen i tisdags iaf :)sjukt kul! Sen mötte vi upp Gevva o co hemma hos Jalle.. Dom hade haft bastu-kväll och var inte helt klara när vi kom.. haha, jaja. Jag har iallafall världens roligaste friends!

Puss på er


Slow motion

Jag vill ringa hela tiden.. bara för att höra hans röst, säga hej, inget speciellt. Det kunde jag ju alldeles nyss. Så overkligt, kan man inte kliva ur verkligheten och in i ens egen värld där allt blir bra? Där han säger, det var ett nasty gräl men allt kommer bli bra. Tröstar och bryr sig som senast vi sågs, förstår att jag förstår.
Jag har också haft ont i magen ofta... men det här är värre!

Nu har jag iallafall ingen mer ångest inför midsommarafton. Jag kommer spendera dagen med dans med världens bästa Thias, sedan stannar han hos papi över natten och jag joinar Zanna, Matte, Becca, Orre och hela resten av gamla gänget till vikbolandet för en klassisk midsommarfest involverande all mat man ska ha.. och karaoke :)
Jag ser tillochmed fram emot det. Det måste bara bli något annat än den dagen vi blev tillsammans, men jag kommer tänka på honom såklart. Att jag egentligen skulle varit där, jag hade redan skrivit ut en tre-rätters jag skulle ordna åt alla. Och rabarberpajjen...
Så nära
Vad var det som hände egentligen?

Jag längtar till universitetet, där väntar möten.. hoppas sommaren går fort.

Det ska inte vara såhär



reeeeeegn

Bara ordet gör en ju deppig...are.. Upp med hakan! Idag har jag tagit en sväng på stan med Wiwi och Kaylee, Thias var hemma hos mamma, skönt ibland att kunna sitta ner i lugn och ro, han ville följa med först, då sa jag; Vi ska prata om killar och pussar och kärlek, då sa han att han verkligen inte ville följa med. Hehe..
Jag är hos mamma tre dagar nu så hon kan göra saker hon behöver göra om dagarna medan jag har Otis, och så jag kan göra saker jag vill, om jag vill, med barnvakt.
Köpte en bikini iaf, väldigt behövligt, den enda jag har kvar som sitter som den ska håller på att ramla sönder.. Finns det någon motsats till extravaganza? Men aptiten kommer smygandes tillbaka, det är bra det.
Resten går sådär, när vi var tillsammans kunde jag drömma att det tog slut, inte konstigt eftersom det hänt så många gånger nu, men känslan när jag vaknade och fick känna att det inte var på riktigt var en vacker känsla.. Nu är varje morgon som en käftsmäll när man måste inse att den där känslan inte ska komma. Och det är svårt att köpa att det är som det är när allt var tip top sist man sågs, då jagade han råttor i mina skåp och jag skrattade och tog kort.
Ännu svårare är det att acceptera att något man är så övertygad om är helt rätt inte får vara ifred.
Å andra sidan förstår jag att det här är min chans att träffa någon som ser på utbildning lika högaktfullt som jag gör, någon som aldrig skulle tänka tanken att vara otrogen och någon som ser upp till hur jag har kämpat för att komma dit jag är istället för att se ner på att jag har behövt göra det... fine, jag förstår det någonstans. Men det tar inte bort dom så otroligt starka känslorna. Däremot tar dom bort förnuftet...

Jag vet inte om vi har råd med England, eftersom boendet blir så dyrt när man har gått och väntat.. Men jag ska försöka, kan hända att jag får ta av körkortspengarna. Thias är ju viktigare. Och det kommer i vilket fall ta längre tid att ta körkortet än planerat nu när saker och ting är som dom är.
Jag får köra med kära papi men då blir det ju helt enkelt när man har tid och inte vardagligen. Ska jag bort härifrån så vill jag ha det klart, så för lång tid ska det iallafall inte få ta!

Huja, nu har jag visst beklagat mig mer än tänkt..
Nu ska jag ordna lite mat, en dag i taget.

Puss på er

Keeping buzy

Jag och Thias har varit iväg på något bus varje dag sedan det tog slut.. vilket är bra, nödvändigt.. Men nu börjar det ta slut på saker att göra, jag har fortfarande luckorna kvar men guuuud så tråkigt det är att slipa.

Idag har vi bränt ihjäl oss i solen, eller jag har bränt mig, Thias var ju insmord, så dum man är.. Och nu börjar strax en ny vecka av ledighet, jag hade trott att jag skulle börja måla om huset nu.
Jag hatar när alla dom här sakerna man skulle göra ihop sveper förbi som ett hån



jävlar... midsommar!

RSS 2.0