Tillbaka på ruta sju

Hypotetiskt; jag är trött på att klä av mig naken inför en bublik lika fördomsfull som idoljuryn, för att sen bli tvungen att stå för det på ett lite för avancerat sätt för mig att fixa. Genom att vara hundra procent ärlig om mig själv sätts förväntningar på mitt nästa steg för min egen skull... såklart. Inte bara av den fördomsfulla juryn utan kanske framförallt mig själv.. Man blir besviken på någon eller något, bygger upp ett preliminärt självförtroende som utgör nästan ett förakt (fast bara ett tillfälligt förakt för att bygga upp sitt mentala motstånd) sen säger det BABOOOM och ingenting man förberätt ÄR.. bara är.. som om det aldrig varit. Människan är svag men manipulativ, jag vill veta varför? varför gör vi som vi gör mot varandra? finns det en parallell värld där man inte behandlar varandra som tinitus och isåfall, hur kommer man dit?
Och varför i hela friden ska det vara så jävla svårt att slappna av?
Det är bara en uns för mycket just nu!
Då får jag mat av mamma, det är sjukt bra..

i ett annat liv kanske det kommer vara lättare

Läser så ögonen svider

Jag har det största historiapovet ever!! Etthundrathugitvå sidor att analysera.. Sjukt kul dock.. stötte på en parentes om dåtida konst och konstnärer som ville bevara den forna svenska bonde-känslan i sin konst "nationalromantikerna" däribland Carl Larsson, då kom jag att minnas något som någon sagt om min mammas farfar och Carl Larsson, så jag ringde morfar för jag blev alldeles för nyfiken, vad var det jag kom ihåg?! Ngon har berättat något väldigt intressant. Morfar var inte säker men han menade att jag i alla fall syftade på min morfars fars morbror George Adlers och inte farfar Hilding... såklart! Jag ringde mamma och hon höll en liten föreläsning och hur som helst fick jag veta att Min morfars fars morbror alltså har varit studiemarat med både Carl Larsson, Bauer och Zorn inför samma konstnär både i Paris och lite här och där.
Asfränt tyckte jag och om man hade en släktforskningstarm så skulle det rycka i den en himla massa just nu! Men det får isåfall bli efter skolan, för nu har jag som sagt en tenta att dyka tillbaka i.

Helgen är Thias Pappa-helg, which means Olga 25 år och Orres avskedsfest! =) Hur kul som helst... what to wear?

Ciao

äntligen

Äntligen är min inkomst som den ska igen. Mycket att lägga undan blir det när man får stor del retroaktivt :D det låter bra i körkortskassan! Och så kan jag boka London snart, fint finare finast. Ska planera en liten resa för bara mig och Thias också, en sån som inte behöver kosta så mycket. Typ Skara eller nåt sånt.

Idag har jag haft en Bella-Mami-dag.. Tog en vårpromenad medan Thias och Larry roade sig hemma, och ikväll sover vi över här båda två, nära till både dagis och skola, dessutom är det skönt att slipa laga mat en kväll. Gratis är det också!
Och skolan.. hihi..
Jag fick nästan VG på matteprovet, helt otroligt, det är den kursen jag har haft lägst förväntningar på. Ett poäng från VG, man kan tro att det är irriterande men eftersom ett godkänt i just den kursen är alldeles utmärkt för mig är jag himla nöjd! =) och läraren sa att får jag ett VG på sista povet så får jag VG i hela kursen, det vore ju coolt alltså! Alla andra ämnen går som planerat, utmärkt! ja, jag skryter. Det får man göra när man förtjänat det! och jag har fan kämpat så det så.

När jag sitter där med logopedsertifikatet i handen kommer jag inte ångra en tår!

Imorn ska jag träffa Fia på stan över en lunch =) och gosa med hennes bebis, jag har inte bestämt mig för om jag ska lämna tillbaka den sen eller stjäla den. Det vanliga dilemmat när jag får gosa med en bebis.

Nu blir jag snart strypt om jag inte lämnar tillbaka mammas dator såatteeee

ciao

RSS 2.0