Mamma till en sjukling

Det är lite sisådär med min prutt.. Jag har pratat med VC, imorn ska vi till bvc och göra några tester. När man är ensamstående så blir det lite problematiskt måste jag säga, med tanke på att jag är den enda som drar hem en lönecheck till våran familj varje månad och det finns hyror och andra räkningar som gör sig bekanta med betalningsanmärkningar och fogder om man inte kan betala dom. Jag har aldrig haft en enda betalningsanmärkning och så hade jag tänkt fortsätta ha det, för det är jag ganska stolt över! Men svårt blir det när man också är den enda i familjen som kan/måste vabba för att vara hemma med det sjuka barnet. Och dessutom är timmis så det inte hjälper så mycket med försäkringskassor osv.
Jag tycker inte synd om mig själv, jag bara säger som det är.. lite lite svårare än för de som dom som lirar duo! Men men, nu ska vi se om vi får några vettiga svar imorn så får vi hoppas att man kan komma ut och jobba mer snart igen!

Idag har jag köpt tejp. Det är betydligt mycket lättare att slå in julklapparna då!
och jag får det så fint här hemma så att ribban för inredningen i det nya huset börjar bli himla hög! =) men det är bara att njuta den sista tiden som är kvar antar jag.. Jag drömmer, tänker och andas inredning i huset nu.. svårt att låta bli.

Nu ska jag måla mina naglar, för det får man när man ändå inte kan jobba!
Ha det bäst

Idol

Jag har inte riktigt kopplat det intressanta.. Alltså, jag kan också uppskatta att sitta en fredagkväll, lite sådär lagom bekväm med en skål ostbågar, ett glas coca cola och titta på något på TVn som bara kräver väldigt lite tankeverksamhet, men hysterin över Idol..!? En del är ju helt galna! Här om dagen när jag var på stan och skulle julhandla var ju Idolerna på plats i Linden och det gick för det första inte ens att komma förbi och fram till affärerna vilka är vad man egentligen går på stan för och sen var ju publiken obehagligt tokig! Alla bara skrek.. åt några som kan sjunga..?! Det är bara sång!! och några som inte kan.. jag kan oxå sjunga, men om jag skullle ställa mig på Linden och ta ton så skulle jag bli inagd på 25an. Är det så jävla speciellt att vara med i TV??
Missförstå mig inte nu, jag tittar också på Idol och gillart tillochmed, det har jag inte gjort förut men i år är några riktigt bra och då är det klart som fan underhållning, men man behöver ju inte överdriva!? Eller, det kanske är ett behov normala människor har i sin natur, att avguda något eller någon.. Hm, då avgudar jag hellre O'boy, Papi eller storebror och sånt som gör mitt liv till mitt liv.. Jag menar det kommer jag ju märka av och kunna avguda även när det inte är "inne" längre :P
hehe, det är väl bara jag som är gammalmodig och trist som vanligt.

Idag har jag fått upp lite adventspynt och städat, ska dra över golven imorn och städa i badrummet så det är fint på söndag när Ellen och Mary-Ann kommer och tittar på lägenheten. :) det är så fint så!
Och så ska vi ta en sväng till Toys r' us med Papi imorn om allt är som det ska med mig och Thias efter nattens kräkshistoria. Kräks är ett väldigt roligt ord, bara som ord, inte innebörden av det.. precis som bajs och prutt.
Jag vet, jag ska sluta skriva nu.

God natt!

Kräkvaka

Det blev ingen sömn inatt inte.. jag satt vid datorn som vanligt precis innan jag skulle gå och lägga mig. Hade precis sagt god natt till Malin i telefonen och tagit den sista cigaretten och var på väg i säng.. Då hörde jag gnöl och så småningom HULK från T's rum.. och så var det dags för årets magsjuka.
In med både barn och madrasser i duchen, bort med lakan, och tvätta prutten.. han stog och skakade som en massagefotölj i badkaret stackarn! Sen en varm morgonrock, rena kallingar och massa filtar och ner under täcket i min säng.. En timma går och jag håller precis på att somna in..

nya lakan i min säng.. Skrubba madrassen (fast det hann inte komma så mycket innan jag gapade GOLVET, KRÄKS PÅ GOLVET!!! hehe det är lättare att få upp.) och hela proceduren en gång till. In med barn i duchen, varma filtar blablabla

och fram med hink!

Sen blev det ungefär en gång i timman resten av natten så där lagom retsamt precis när man var på väg att somna.. Men han var superduktig på att hålla sig till hinken så det blev ju ett par stycken aningar lättare. Nu är det bara att vänta på min egen tur :/ jag är lite rädd för maginfluensa sedan jag blev undernärd av det för 3 år sedan. Jag har precis grejat en normal magsäck igen.. men men det är bara att köra, jag har handsprit hemma =)

När vi var vakna inatt låg vi och pratade om allt möjligt, jag vet att det låter lustigt att känslor och tankar bubblar upp mitt i kaskadspyor men vi kom närmre varandra på nåt sätt. Pratade om Thailand, hans pappa, höll varandra i handen och log åt varandra och jag lovade att ta hand om honom och allt var så lugnt och fint och harmoniskt, vi var jättetrötta båda två. Det är onekligen 10.000e gången jag tar hand om mitt sjuka barn men det var nåt speciellt med inatt =)
Och man känner sig.. hmm.. hittar inget ord för det. Men det är ganska fantastiskt att vara så behövd av den lilla människan med den stora kärleken. Och T's andningsproblem är ju som bortblåsta nu så det var länge sedan vi hade vak-nätter.. vilket är jättebra! Missförstå mig rätt men ja.. du hajjar säkert.

Jag ringde mamma idag och hon kom upp med Coca cola, dextrosol, fincrisp och resorb. Så nu har jag kokat bort kolsyra från colan och ska bara vänta tills den svalnar så det inte blir så äckligt.. så ska han få i sig något sött iallafall.

Min älskade lilla prutt och bästa vän!


Ciao

Jag är Bobbis största fan

Sådan mor..



Sådan son...


Han gör så mycket nu som man liksom inte hann med att märka när han började med.. 
-för 1a gången varit ensam i lägenheten, fem minuter medan jag sprang ner på hörnan och handlar fikabrön'.
-börjar skolan snart
-bre mackorna själv
-hälla upp drickan själv
-knyta skorna
-läsa
-räkna
-skriva
-hjälper till och lagar mat (så att det faktiskt är till hjälp)
-knäppa bilbältet själv
-låsa
-låsa upp
-svara i telefonen
-tappat tre tänder

och så oändligt mycket mer.. Det går så himla himla fort! men vad frän han är, och vilken tur jag har! Så snäll, så mogen och artig och rolig!

Och jag kan inte ens komma i närheten med ord av hur glad jag är att han finns, att jag har gått den vägen jag har. Jag skulle inte byta ut mitt liv mot någons i världen! och jag är glad för alla andras skull som har så fantastiska små människor i sina liv! =)

Ja jävlar det är något speciellt minns sagt.. ja, jag har fan tur!

Vab

Idag var det stormöte på jobbet så ALL ordinarie personal var borta och vi var tre vikarier inne med alla möjliga eftermiddagstillsyner och lunchhjälp hit och dit.. mycket att göra på kort tid men sen skulle ju all personal komma tillbaka så några timmar går ju asbra.. Ja, jo, om inte Bellans barns dagis ringer och säger att Thias har så ont i magen så dom funderar på att åka upp med honom. När man arbetar med människor kan man inte bara släppa allt man har i händerna och springa, så jag gjorde klart det jag hade i händerna och bästa CK fick tag i bästa Sara och det ordnade sig som tur var.. Tack som fan tjejer!!
Så snabbar jag mig som satan till dagis, jätteorolig och tänker maginfluensa? Svinis? blindtarmen? hjäääälp, och stackars lillprins! Och när jag kommer dit är han hur pigg och glad som helst och dagisfröknarna (dom är helt och hållet underbara) står och skäms och menar på att han vaaaar verkligen jättejsuk alldeles nyss! haha..
Då slog det mig att jo, klart, han har en tendens till förstoppning mitt barn, men han brukar vara bättre på att säga till i tid och slänga i sig lite russin och sen blir allt bra.
På väg till dagis mitt i paniken ringde jag mamma för att be om hjälp under arbetpasset imorn men hon vägrade för hon var rädd för svinis och jag blev jättearg för att jag var så stressad. Sen bad jag om ursäkt på facebook och sa "det löste sig" utan en tanke på vad jag faktiskt skrev, hahaha fan vad kul! om man har dålig humor... jag har hemsk humor!

Nu är han i alla fall redan betydligt mycket bättre och har ätit allt möjligt som får fart på magen (och där kom en ordvits till om man drar till med swinglish.. BELLAN ÄR PÅ TOPP IDAG), thias kommer räserprutta imorn! Hat' så kul pappa :D hihi jag ska jobba kväll och pappa blir barnvakt, och han vet hur sinnessjukt det luktar..

Efter att dom varit här för 3e gången och "fixat" mina avlopp kan jag fortfarande inte tömma badet utan en översvämning i badrummet och det stinker urk när man spolar vatten i handfatet.. bra service G-ssons, jag blir tokig.. jag vill baaaadaaaa :( kommer ju inte ha nåt badkar så länge till!

Vilket äckligt inlägg det här blev; räserbajs, urk-avlopp och maginfluensa
Nähepp måste slänga i en tvätt.. ohh
baj(s)

Åh vilken fantastisk dag!

Vaknade.. och log!
Jobbade, fick träffa bästa CK vilket inte var igår vi får hitta på nåt utanför RC-väggarna snart hun! Hehe..
Sen åkte jag direkt till sjukhuset och lämnade ekg-dosan, jajjemän :D jag är äntligen av med skiten, när jag kom sa hon att jag skulle lämnat den igår.. jag har alltså lidit en hel dag i onödan. Och nu är jag helt öm och nästan sårig :/ men mitt bad är kirrat så jag ska ta mig ett varmt sånt snart! Efter sjukan hämtade jag T på dagis och mötte upp Ellen för att åka till hyresvärden ihop, Thias var som vanligt Mr. Bängbula Puckosson hela vägen men det gick bra ändå. Så nu är det påskrivet överallt, lägenheten är inte längre min, minnst sagt blandade känslor. Dom skulle ge Ellen en tumme imorn, vi hoppas upp, men jag kan inte tänka mig nåt annat!
Sen åkte Ellen hem till sina folks och jag och T mötte upp Petra och Sandra vid donken, för jag har mens och är lika lat som jag känner mig ful och orkar INTE laga mat idag! Där fick man massa qualitytime med bästa Petra, min äldsta och trognaste vän!
Och roligast idag.. kommer nu..; Thias fick en ballong av tjejen i kassan, överlycklig så som barn blir av ballonger. Vi sätter oss ner... och jag råkar ha sönder ballongen!!!! Thias börjar tokvråla och tårarna bara sprutar!!! Och jag bara bryter ihop av skratt.. inte nog med att jag tar sönder mitt barns ballong liksom, jag skrattar åt honom när han gråter för det oxå! Och den tanken gjorde bara att jag skrattade mer, jag skrattar fortfarande! Och alla andra på Mc. Donalds också såklart, det var ju helt sinnessjukt kul! Och när vi gick fram kunde inte dom i kassan hålla sig heller och thias grät som.. ja som ett barn som precis blivit av med sin ballong.. och alla bara skrattade, och helt plötsligt började det rycka i hans mungipor med och han börjar asgarva han också istället så det hela slutade med att vi fick stötta varandra tillbaka till våra platser vid Petra och Sandra för att vi skrattade så mycket! Ojoj, jag kunde inte andas..
Det var sjukt kul!

Nu ska jag hoppa från 10an i mitt badrum!
Baj

Åh så enkelt

Har du hört talas om ironi?? Har du försökt stoppa in ironi i en uppblåsbar jävla fotölj??? Jag köpte en sådan till mitt allt idag på blocket hos nån tant.. Kanon, oj så enkelt, fan vad smidigt, vilken simpel grej MY ASS!
Haahaha, en syn för gudarna vore en underdrift. Jag svär rätt mycket, men nu! Ojojoj nu jävlar!! However är kuddjävlarna i alla fall på plats nu och Thias ordspråk har försämrats ett par millioner steg :/

Men titt så fint det blev =)


Nu ska jag ta ett varmt bad och hoppas på obefintlig översvämning!
God natt =)

God morgon


Så vacker morningdoo.. haha

Igår var jag precis på väg att tacka ja till tiden jag skulle tänka på tills då. Jag tänkte under tiden jag hämtade kaffe och när jag kom tillbaka var den tagen! himla bajs alltså, det hade ju varit bra, men det gäller att va snabb ibland, jag får skylla mig själv. Så då blev det sagan om ringen-maraton idag iallafall, men det är ju inte helt fel det heller =)
Jobbar delat imorn så det väger upp samvetet lite.
Mamma blir barnvakt, fantastiska mamma!

Nu har vi precis varit och köpt lördagsgodis, jag och boysen. Ais sov över här inatt. Och snart kommer A-E & Charlie och hämtar honom, lämnar hos Ulla-Carin, sen kommer dom tillbaka och hämtar upp mig och T, lämnar T hos mamma och så åker vi hem till Patrik, vi måste köpa massa godis hörrni!!

Bytte ekg-lapparna idag och jag har ett öppet sår under båda, måste ändå sätta dit dom igen.. SKÖNT! jävla kuklappar, jävla ekg och kukhjärta!

Nähe, ska man dra på sig ett ansikte perhaps!? Will do
Ha en asbra helg allihopa!

Snark på jobbet

Idag skulle jag hålla en blind tant sällskap medan hennes gubbe var på ett möte, den blinda tanten var trött så efter att vi druckit kaffe och ätit pepparkaks-punchrullar blä! tillsammans gick hon och la sig.. och där satt Bellan, 4 timmars sömn inatt :/.. i flera timmar.. och gjorde.. ingenting.. huvet blev tungt.. och ännu tyngre, jag ska bara vila ögonen lite.. .. en halvtimma senare vaknade jag av att nästan bajsa på mig när deras klocka ringde, du vet en såndär gammal högljudd jävel som slår som ett jävla klocktorn :S ojoj.. efter ett par timmar som kändes som varderas år kom gubben tillbaka och min arbetsdag slutade i solsken :D satan vilken skillnad det gör alltså! Hehe, alla börjar le och blir genast lite piggare, seriöst, när såg vi solen sist?

Sen gick jag hem till Sandra en sväng för att höra hur allt hade gått på morgonen..
Passade självklart på att gulla med Lily!!!
Jag ser ut som skit men Lily väger upp! =)

Thias fick va hos dom första timmarna (tack som fan igen!) innan hans pappa skulle hämta upp honom eftersom jag fick hoppa in och jobba.. Och det hade bara gått suveränt, Thias är ju allt annat än blyg.. hrm! Ja! så det var bara bra, och så hade det visst fortsatt.
Jag i väntan, gick upp till Robban och kollade på de senaste två Stargate universe-avsnitten! OMG vilken braaa seriiieeeee!!! I'm hooked, so hooked! Och där fick jag pasta och köttfärssås, nice värre.

Sen tog vi spånkan in till stan och jag inväntade T med far inkl. hel familj =) kul att träffa grabbarna oxå, den minsta är jättelik Thias.. himla himla kul! Och Thias var överlycklig såklart, pratar inte om nåt annat, haha.. Så nu har vi bakat kakor och laddat upp för fredagsmys, det blir en kvällsmat med plus i kanten =)

Åh, nu kom Anna-Elsa och charlie med våran lilla nattgäst oxå..

Baj baaaj


galen dag 3

Jag kommer strypa någon snart.. lapparna som man fäster ekg-dosan i kliar som satan och jag döööööööör.. jävla jävel-lappar vad dom kliar! Tog bytes-duchen idag och tänkte att det skulle bli bättre när jag fick på dom nya lapparna men icke.. fan!

Skulle jobba förmiddagen bara men det blev en delad tur i stället, så nu har jag hämtat T på dagis och sitter mätt och belåten hos mami som får äran att barnvakta under kvällen, men vi sover inte över, hon går hem med thias framåt kvällen så han få sova i sin egen säng.. och jag med. Skönt!

Imorgon är en stor dag för T, han får följa med mig på spårvagnen till jobbet och hoppa av hos Linus och Sandra, som passar honom timmarna innan far hans hämtar honom där, det går alltid att lösa om man trixar lite =) jag fick jobba nämligen och efter ganska lite jobb resten av veckan blir det lite av en prio!
Snart komme ju jul och sånt, då ska man ju inte vara fattig.

Nu har jag en födelsedagspresent på mitt sparkonto =) snart köper jag en symaskin! oj vad jag ska sy..

Ikväll blir det nog tyst.. och tomt.. jävlar.. måste leta rätt på spelreglerna, för dom är jag fan inte bra på, haha.
Yeye, det blir nog bra

Take care

hmm

Jag vet inte vad jag ska skriva, så jag kanske skriver mera sen.. det beror ju på om det händer nåt spännande under vad som är kvar av dagen.
Nödvändigt inlägg va? ..jag ville bara göra mig märkvärdig

Jag måste sluta skriva sms jag ändå aldrig skickar

Och SÅHÄR trött är jag redan på dosan efter 2 dagar... undrar hur jag ser ut efter7..!!?


R-Test

Så heter det visst, nu har jag varit på hjärtmottagningen och fått en ekg-dosa ditsatt på bröstet. Från den går en sladd som sitter fast nere vi revbenen på vänster sida. Dosan har en knapp som jag ska trycka på varge gång jag får hjärtklappningar, smärtor i bröstet eller yrsel. Och så har jag fått med mig ett protokoll där jag ska anteckna när, hur och i vilket sammanhang symptomen kommer.
Jag har haft den idag än så länge och jag har tryckt två gånger :/ undrar hur det kommer sluta, hehe.. Det är rätt spännande faktiskt, Thias tycker att jag är jättehäftig =) mamma du ser ut som en robot!!! Jag känner mig lite som en robot.. En vecka ska den sitta kvar. Och jag ska ha den dygnet runt, förutom när jag duschar, men den var himla lätt att ta av och på så det går nog bra det här.. Fast lapparna kliar som fan!
bööhhk!
Sedan sa sköterskan som hjälpte mig att dom här dosorna har varit larm en gång i tiden och "det ska inte kunna börja tjuta om den för att t.ex. en sladd åker ut eller så men OM det gör det så ska jag trycka på den lilla knappen med ett hjärta på"....... ehhh..... Ja ni känner mig.. klart som faaaan det kommer tjuta om dosjäveln! Helst mitt på bussen eller i en kö under massa halsdukar och vinterjackor så jag få skämmas ihjäl!!!!

Folk tittar på mig som om jag vore en självmordsbombare oxå.. yeye..

Efter sjukhuset köpte vi punchrullar och tog spånkan till Olga, där bjöds det på kaffe och julmust och T tittade på futurama medan jag och Olga förpestade våra lungor med nikotin och våra öron med skvaller. Sen åkte vi hem, jag lagade mat till T, städade och nu ska jag diska och tända en rökelse så doftar det lika sweet som det ser ut, jag ska njuta så mycket jag bara kan av min älskade lägenhet de sista månaderna nu!!

Baaaj baaaaj


När Bellan får tråkigt..

..målar hon naglarna ibland, och tar massa onödiga kort på sig själv, extra mycket sedan den kalasiga kameratelefonen, I like it alot kan jag lova!





Jag trivs som brunett, och jag trivs ännu mer med att mitt hår har vuxit 3cm sen september, det är rätt crazy :D yey.. snart är det långt längre längst!

Vink vink

Hjärta stjärta

Ska vi byta hjärtan med varandra? Nope, inte ett dugg filosofiskt metaforiskt, jag vill faktiskt inte ha mitt, rent fysiskt! Imorgon ska jag vara på kardiologen på VIN på förmiddagen, och diskutera "sändaren" den ska sitta attached i en vecka eller två, eller vad vi nu kommer fram till och mäta min hjärtrytm från a-b.. Kul!? Snyggt!? inget av det!
Bajs!

Idag ringde Charlie och bad mig köpa ett cigarettpaket till A-E och knyta en rosett runt och ge till henne från honom, han jobbar i sthlm hela den här veckan och ska göra en sweet grej om dagen, därifrån.. haha, cigaretter kanske inte är det mest romantiska men det är ju perfekt, då kräks man inte! Och så hade hon fått typ tre kramogram under dagen och blommogram och alla möjliga grejer, så himla sweet då! Jag ska nog ge mig själv ett blommogram! ja det ska jag fan göra.

Nu kokas minestrone medan Thias ser på Harry Potter, sen ska jag fortsätta ta tag i rensningen, i gengäld ska charlie få ta en trip till returpunkten åt mig, ska bara tala om det för honom först :P

Ciao for now

julklapps-shopping

Tacka vet jag internet, åh så skönt det ska bli att slippa en minnst sagt stor del av citykriget mellan köerna! Nu är det mesta klart..
Den här veckan ser ut att bli en fullträff den med! ;) sagan-om-ringen-maraton i helgen då!!! Hell yeah..
Nu ska jag ta en svängom med moppen! =) ordagrannt, pröva att städa samtidigt som du leker Frank Sinatra, och så undrar folk varför jag tycker det är kul att städa! Jag säger då det..

Hade

Vilken kanonhelg!

Verkligen, jag har varit ledig med himla gott samvete för jag jobbade rätt mycket hela veckan, skönt att ta igen lite! Fredags spenderade vi en stund med A-E o co. sen hade vi andreas över som nattgäst, alltid lika mysigt =) Med fredagsmys och god mat. Och igår var jag och Thias bjudna på slumberparty hos P och hans lilla Tova.. Det blev Harry Potter 3, pannkakor och himla massa godis!
Tova och Thias lekte till hyperventilation och jag fick frukost på sängen i morse :D hihi.. det minns jag inte sist jag fick av någon. Sjukt nice weekend helt enkelt! P är en fantastisk människa, vänner är som bäst när dom finns när man behöver dom, och är just vänner!
Ikväll har vi hängt lite hos morsan, ätit ihop och varit en såndär familj man är avundsjuk på ;) jag är en galet lyckligt lottad Bella! gäller att tänka på det lite extra ibland!
Nu bakar jag rågbröd med russin, det är ju inte helt fel!
Hoppas veckan blir lika grejt som helgen..

pics pics pics






Take care

Fantastiskt!

Det här är ju bara ett måste någon gång!! =)

http://en.wikipedia.org/wiki/Tomatina



Åh vad äckligt, men vad roligt!

Föredrar jobb framför en ensam kväll!

Men det var länge sedan jag grät tills nu.. fattar inte varför det inte kan försvinna bara!

Ledsen polarn'

Man kan inte gilla alla, återigen, jag vill välja mitt eget umgänge men jag kan vara trevlig när man stöter på varandra av en slump.. synd att livet är så komplicerat, men det är det ju inte om man inte gör det komplicerat, så skit i't istället why don't you!?
Oh, jag är så fruktansvärt trött på allt jävla drama hela tiden!
"men vi hängde ju jämt förr" ja men det gör vi inte längre bara. Jag är inte osams med någon, jag gör mig inte osams med människor, osams är töntigt! Känner bara inte för att umgås med människor som beter sig som idioter from time to time och som sagt, jag orkar inte med dramat! vet ju att det blir samma skit efter ytterligare ett par månader.
Däremot så beter jag mig som att jag älskar alla när jag är onykter, haha! Men vem gör inte det!?

ahhh sådär ja nu har jag rensat huvet..

Nu ska jag baka bröd, sen slänga mig på soffan och äta upp resten av chipsen. Grabbarna har precis lagt sig och drömmer nog om lördagsgidis snart =)

G'night

Avgörande

Idag träffade jag mannen som råkar vara Thias pappa. Nej jag tar det inte så lätt som det låter, jag har bara tillräckligt höga förväntningar. Jag blir gladast av alla om det här går bra, men som jag nämnt i tidigare inlägg har mitt förtroende för människan, framför allt män liksom nötts ut den senaste tiden, så please do make me surpsised! Mötet i sig gick iallafall helt och hållet bara suveränt!! Himla himla himla bra, så nu struntar jag i rykten och hoppas att vad som sas i dag inte bara är snack utan att det finns både vilja och ambition att kommunisera och samarbeta, jag vet att det gör det från min sida, och framför allt Thias! Han längtar så han knappt kan sitta still. Nästa fredag ska han dit och äta lunch med hela familjen. Sen hämtar jag när hans pappa ringer. Och redan ikväll ska Thias ringa och få säga hej och god natt. Jag har inte sett honom såhär exalterad sedan... sist han skulle träffa sin pappa "första gången" det är ganska fantastiskt.

Och Ellen tar min lägenhet, vi ska till G-ssons nästa vecka och skriva på och sånt.
Allting bara löser sig =)

Tackar och niger ödet, nej förresten, screw ödet. Jag är helt enkelt bäst!

YES!

Tror jag....
det verkar som om en kompis kanske tar min lägenhet från den 1a feb :D woho, ingen dubbel hyra!! hoppas hoppas hoppas, och då kan jag dessutom komma och hälsa på "min bäbis" som sagt hehe. Min underbara lägenhet! ahhh fuck vad jag kommer sakna den.
MEEEN vad fan jag ska bo i hus :D i Pryssgården! Massa millionärer och jag bara, haha.

livet leker
--
Nu har jag bara slutspurten kvar på 13 timmars jobb idag.. phew
Take care!

Snacka om nystart

Nu händer visst allt på en gång, den förlorade fadern har kommit på att han har ett barn och är helt plötsligt himla intresserad. Missförstå mig rätt, så mycket som Thias saknar honom och pratar om honom (eftersom jag har försökt hålla ett fint minne av hoom vid liv med bilder och historier) så tycker jag det är helt fantastiskt, för T's skull! Mer än fantastiskt, men förstå mig rätt om jag är lite nervös och kritisk eftersom även ytterligare en besvikelse skulle hamna hos mig att försöka förklara och stå till svars för. Thias har bara mig nu, och den senaste tiden har han varit lugnare och gladare än någonsin.. Men som sagt, det är ju hans sörsta dröm att få träffa sin hjälte "pappa" oftare så klart det är fantastiskt om det är på allvar, något annat suveränt med det är ju att T faktiskt har två småbröder, vilket inte ens alla vet om, men det har han och syskon är ju något jag har önskat honom hela hans lilla liv.. det skulle han få då..
Ojoj, många viljor och tankar!

Vi ska träffas på fredag och prata, lyckas vi reda ut vad fan det är som har gått fel finns många möjligheter, kommer han fortsätta vilja undvika mig som en motvillig tonåring, helt utan anledning, är det ingen idé för då skiter det sig ju igen nästa gång det blir obekvämt.

Men vad fan, egentligen!! UPPENBARLIGEN sviker dom man trodde aldrig skulle göra det och dom man inte riktigt litar på kan helt enkelt kliva fram och förvåna aset ur en. Att man aldrig lär sig att man aldrig, aldrig, ALDRIG vet vem man kan lita på.
Om det här nu blir något bra och pålitligt så växer min syn på människan en uns.. och det vore ju fint för den har saboterats rätt rejält de senaste ett och ett halvt åren! Framför allt bilden av män.

--

På tal om synen på människan är det dags att skänka julklappen till röda korset gott folk, hjälp oss hjälpa resten! Jag kommer inte kunna dela ut soppa på rådhustorget i år för jag jobbar humpen av mig hela jul/nyårs-helgen! Inkl julafton 7-16. Lite lite trist är det ju men samtidigt missar jag varken middagen (för den tar vi helt enkelt när jag kommer hem) eller julklappsöppningen för den är ju efter maten. Så det blir kalas, sålänge Thias få se Kalleanka och vakna till: hendels messias, tända ljus och en julfrukost som FAT JOE skulle döda för hemma hos min mamma så blir det bra. Och Bellan får kosing kosing kosing till en ev. dubbel hyra. Eller körkortskontot.

Någon som vill ha min lya from. 1a februari?? :)

Nej nu ska jag äta mina vitlöksbrön' för dom är klara, det luktar ljuvligt kan jag lova!
Ciao



Ny vecka

Nu är den fantasifullt barnlediga partyhelgen slut, och verkligenheten är mer än välkommen tillbaka =) T kom hem med papi från Skåne idag och jag har längtat ihjäl mig så vi har gosat gånger tusen hela kvällen efter en god middag och bolibompa! Så är livet när det är som bäst..
Och vi fick hem en hel hög med kläder även denna gång, kläder som har vuxits ur av mina kusiner där nere.


Jag tackar jag!
Åh vad jag tackar, hur många varma tröjor som helst och det var precis vad vi var i mest behov av.. Hehe, Thias sa; det är ju jättebra nu när vi ska flytta till ett hus för då kommer det ju vara mycket kallare på vintern! hahaha.. söt, han tror vi ska bo i ett skjul.

Jag längtar så jag kan spricka, samtidigt som jag går runt och är nostalgisk här i min älskade lägenhet, den är ju trots allt bara fantastisk och det kommer svida som syra när jag lämnar den! Men huset är ännu mer fantastiskt, med en planlösning som tröstar mig med att vara väldigt lik den jar har nu, men större =) mycket större.
Och tänk vad fint det ska bli att kunna säga till Thias att han kan springa ut i trädgården och leka fritt, barn mår bra av det.
Sen är ju Pryssgården ett fint område, så för skolas skull kommer det ju bli bra barn att lära känna. Jadå jag tror på det här minsann!
Suck och ve blott för att packa, flytta och STÄDA! 83 km med högt till tak och dubbla fönster som inte alla går att öppna är ett stort projekt, tur att jag tycker sånt är kul :P

Jaja, nu ska jag ta en efterlängtad dusch, sen se på TV en stund och sova gott... tänkte jag..
Bye

Suit up

Det var ju i lördags egentligen men galet roligt, helt himla himla galet roligt var det! så jag tänkte ägna ett inlägg åt lite pics från lördagen bara för att!





Jag är så jävla lyckligt lottad med mina vänner!
Ciao loves

Umpff

Det rinner om bellan idag.. Fick såklart kalasfeber och den värsta skallebanken jag varit med om av vaccinet, idag är det betydligt bättre men jag känner mig himla förkyld.. fast det behöver ju inte ha något med sprutan att göra. Ikväll ska jag glo på film, serier och kanalerna jag inte har hos mig =) och äta massa skräpigt krubb och snacks och dricka lite gott vin. Och imorn ska jag upp och jobba kl 7.00 och efter jobbet ska jag minsann gå och titta på huset :D wiiii det betyder att dom andra som hade tittat inte var intresserade för då hade han ju inte hört av sig till mig igen. Hoppas iaf det är så.. Å andra sidan kan det innebära att det inte var någon vidare boendelösning  och då är det ju inget för mig i vilket fall. Jaja, ska bli riktigt spännande att se!

Jag har klurat mycket på senaste tiden, jag gör det när jag hamnar i "mellanlägen" slutet på nåt/början på nåt. Nu är jag himla sugen på att hamna liksom en bit in i början, kan man snabbspola? Jag menar, det känns ju inte lönt.. Ingen tjänar på kanske, man vet aldrig eller frågetecken. Nope nix icke. Så.. var är delete-knappen???? Hallå!?
Där ja, never more.

Åh tänk om huset är jättebra planerat och jag får det =) tänk så himla himla underbart!!! Jag och Thias mot världen, i vårat hus där vi lagar mat, krattar löv, och klipper gräs tillsammans. vill vill vill.. Jag vet att det innebär galet mycket ansvar som jag inte är van vid, men jag fegar inte mer än att jag vågar försöka isåfall, jag kanske klarar det galant, och dessutom skulle jag fortfarande ha en hyresvärd att vända mig till.

Nu ska jag fixa lite krubb åt lilleman.. han har varit så himla duktig, två dagar i rad har han servat mig med alvedon och vatten i sängen =) världens bästa fis! Och idag åker han med sin idol till skåne och kommer hem på måndag.. Helt salig! Hehe

Take care suckers

Vaccination

Första sprutan, CHECK.. haha I did it, nu är det bara en kvar! Ja helt av med sprutfobin är jag definitivt inte, uppenbarligen, även om det har blivit oerhört mycket bättre sedan utbildningen. Men jag grät nog en skvätt, när det var klart och all press släppte. I know, urlöjligt, men jag hatart helt enkelt..
Jag går hur som helst fortfarande framlänges och jag lever än! Jag lär bli lite öm imorn och kanske tillome får en släng av feber, men det är bara att ladda upp med panodil så är det coollugnt!

Jag borde baka bröd, men jag är himla trött idag, uppe galet tidigt i morse och sov inte många timmar inatt. Ska verkligen verkligen försöka lägga mig tidigt ikväll! Men imorn har jag iaf sovmorgon! Ända fram till 7.30 hehe.
Men lite TV är tvunget först för det är äntligen hemma ikväll :D vilket innebär Björn what's-his-name!?

Bon nuit!

RSS 2.0