Vår minsann!

Det är helt otroligt skönt ute, och idag skulle jag verkligen inte vilja vara någon som helst annanstans än just precis där jag är :) det hade varit ännu härligare om handsome inte jobbade eftermiddag. Det får vara jag och Thias idag.. Han har precis kommit tillbaka efter äventyr med Kurt. Han blev helt lyrisk när Kurt frågade om han ville följa med till Svarte Grind och hämta ved. "Jag ääälskar när jag får göra grejer med Kurt, Jag brukar hjälpa honom med lite allt möjligt" Hihi, jag bara log :)

Jag har satt mina örter idag
 Tänk om dom kan bli såhär fina :) till slut...

Idag har jag övningskört med Lucas bror Kasper. Han har kört med massa andra som det har gått jättebra för så det gäller att inte sabba hans statestik nu ;-), Nämen det gick rätt bra tycker jag faktiskt, men jag var lite nervig innan.. tänk om jag kunde klara uppkörningen direkt så jag har det ur världen sen! Bah, vad skönt det vore.. Sista momentet, sen kan jag öva och bli bättre i vilken takt jag vill.. det gäller bara att kunna slappna av och solla bort sånt som jag inte behöver i skallen just då så jag kan koncentrera mig, då vet jag ju att jag kan.. vi får se..
Kuggar jag så kuggar jag, och gör om det helt enkelt, men det är surt om det är BARA pga nerver :/

Ojoj, jag kan inte tänka på nåt annat..
Vad ska man äta idag då?


Mycket är snart

Snart kommer bebisen, snart har vi ett nytt sovrum, snart är det sommar, snart kan jag träna och få på mig mina gamla kläder igen, snart är körkortet klart, snart rullar mamma-dagarna snart snart snart och jag längtar ihJÄL mig! :D Ibland kommer jag på hur lycklig jag är.. jag får som svårt att tro det själv.
Lucas gör allt för mig och Thias, allt i världen.. Han jobbar precis hela tiden och när han är hemma jobbar han för att bygga ut så vi ska få plats tillsammans, han har köpt en underbar barnvagn, lärt mig köra bil på nolltid, tröstat mig och fått mig att skratta när jag har varit hormonell hela graviditeten ... och nu klev han precis innanför dörren :) med apelsinkrokantchoklad som har slutat göras typ :O
Livat är awsome

RSS 2.0