förkyld :(

Ugg.. inte kul, nu känns alla virus lite extra jobbiga! Men det slog mig just att nr 13 för första gången är väldigt lyckosam ;-) hihi

Idag gick jag upp och gjorde frukost till prinsen, sedan gick han iväg till skolan. Jag satt och såg honom gå, genom fönstret.. helt själv utan problem, även om skolan bara ligger runt hörnet.. ojoj vad stor han är!
Sedan hade jag tänkt gå och lägga mig igen idag när jag har sovmorgon, men nu mera har jag visst inte längre någon somna om-förmåga kvar. Så det blev en huvudverkstablett och en järntablett för att komma igång och nu sitter jag och ser på nyhetsmorgon. Dom visar ungefär precis samma sak som i går och dagen för det.

Igår frågade min älskade karl mig om jag var förstoppad, jag skrattade och sa "PPFF NEJ verkligen inte!!!" Idag är jag förstoppad. Jag tror han har häxkrafter.

Jag hör att jag verkar lite gnällig.. inte alls :) det är världens bästa dag att vara ledig och seg idag och allt är liksom precis som det ska vara. Jag ska ordna mig några kartonger och packa lite. Rensa förrådet måste jag oxå, wohooo..
Nähe, kläder har jag här någonstans..
Ciao

en eh.. bil till!?

Det ä coolt att ha en camira mopedbil!!!! hahaha lucas köpte en för 8000 kr till mig, oss. För att jag ska kunna ta mig till och från bussen utan att vara beroende av honom, tills mitt körkort är klart och när bilen är upptagen tills jag köpt en egen. Han ringde på den i söndags och åkte till sthlm och hämtade den i måndags :) och tog den till jobbet och hem igår haha. Det är humor!
Den är så ful så den blir söt.. det är rätt fantastiskt gjort för våran skull, utan att blnka, tveka eller ställa några krav. Förutom att bo i bärsjöholm då men det vill ju jag med så det gör ju inget. Nu vill jag bara att två månader går fort så allt blir mer på riktigt.. allt!

Nu måste jag ställa in matvarorna som jag inte orkat ta hand om på hela kvällen..
Puss kram och tonvis med kärlek!


fredagsmys

Barnet sover sedan någon timma, hälften av popcornen är kvar. I micron står en tallrik med pepparstek som handsome ska äta när han kommer hem från jobbet. Han jobbar till 22 ikväll så det är inte så långt kvar och jag tänker att det är ju galet hur det fortfarande pirrar i magen när det börjar närma sig. Jag vet att jag kommer bli sådär glad så det nästan gör ont i magen när han kliver innanför dörren och jag vet att han kommer le lite och fråga vad jag flinar åt..
det är en magisk kännsla, att finnas så mycket

Full rulle

De senaste dagarna har minnst sagt gått i ett.. det händer mycket nu och så underbart det är! =)
Det här är från en av de allra första gångerna jag var hemma hos dig handsome.. Shit det är över två år sen men det känns så himla nyss! för det pirrar fortfarande i magen när jag tänker på den gången jag satt i din bil efter två dagars midsommarfestande i rad och du hade släppt av alla andra. Jag kände mig lite sorgsen över att den så otroligt roliga helgen var på väg att ta slut... och du frågade om jag ville följa med till dig för att få den att vara längre.. vad nervösa vi var!
Så började det :)
Ett par riktigt galna bergochdalbanor senare är det bara veckor kvar tills jag får vakna bredvid dig varje morgon.. och jag längtar ihjäl mig!

Nu ska jag snart hämta den sista tvätten från tumlaren sen blir det nog kudden för mig. Man sover bra när man är lycklig :) Synd att det inte botar huvudverk oxå

fix och trix

Lucas och har fått hem sin nya spiskåpa nu som ska gå över både järspis och vanlig, så idag har han och Jocke borrat och styrt hele dagen lång, jag har börjat packa upp lite böcker, skivor, filmer och sånt som man kan ta i början.. Det bässta med att en redan bor där är att man kan ta saker pö om pö sakta men säkert..
Sweet blire

Den här veckan har jag jobbat sex dagar av sju så nu ska det bli skönare än skönast att vara ledig imorn, Thias har studiedag så vi har hela dagen på oss att greja.. Jag ska rensa skåp. Yes
Still going utan rök, hejja mej!

Kiss kiss

bajs

RSS 2.0