Elfel på landet

Såhär mycket frös jag i morse när elen i vårt lilla hus i skogen hade fått spel. När man satte på vattenkokaren släcktes lampan i taket i köket, man kunde alltså använda vattenkokaren som strömbrytare, jättewierd!
Och som du kanske kan ana var ju luftvärmepumpen ur funktiooon så att säga. Min första reaktion när vi insåg det i sängen var "vi måste åka härifrån" Haha, jag är fortfarande stadsbo i hjärtat.
Efter mycket slit fick han ordning på röran min fina fixarman, och livet kunde fortsätta som vanligt. J och M kom ut och vi åt pizza och konstaterade att vi inte fått nåt gjort de senaste två helgerna, denna helg skyller vi på vädret, förra allmänt klanteri.. men som tur är har vi så jävla bra humor så vi kan vända det till nåt att skratta åt om det behövs ;)
Snart blir det ljusare och ljusare
PUSS

Kära tomten

Jag vill ha:
1. En iPhone
2. En ny dator
3. En bil
4. Massvis med kläder, smink, make up, accesoarer och allt sånt en kvinna förtjänar att bada i
5. Ett badkar, med lejonfötter.. lejonfötterna är viktiga annars får det va
6. En barnvagn man kan jogga med
7. Nya löparskor
8. En parfym: Antingen "dior addict"-sommardoften (vinterdoften är alldeles för frän!)
eller Naomi campbells; jag minns inte vad den heter men den är neutralfärgad med en typ camelbrun kork och luktar lite cocos, men inte för mycket.
9. En resa för hela familjen, behöver inte vara något stort, bara en weekend-grej räcker. Ska gärna kunna kombineras med lite vuxentid på det eventuella hotellet, t. ex. med hjälp av ett spa.
Då behövs visserligen en nanny också, så det kan få bli nr. 9
10. En nanny
Jag räknar inte med att du ska kunna fixa allt eftersom du har så mycket att göra såhär års och jag är lite sent ute. 80 procent skulle jag också bli glad för. Men om något ska utebli så får det vara... nej förresten, jag vill ha allt.

RSS 2.0