Bellan är sig själv igen

För nu har jag min naturliga hårfärg, och den ska håret få vila med tills det växer sig långt och starkt och inte slitet! Jag har gett mig fan på att hålla toppningen på en gång i månaden om det så bara krävs en mm.  Det känns galet bra, jag har även kirrat klart med allt som heter fack och a-kassa idag.. finally!
En jävligt sygg väska har jag unnat mig oxå =) men sen får det räcka med unnanden inkl. partajja, för jag sparar för fulla muggar. Nu när botten på sparkontot inte syns så mycket längre är det faktiskt riktigt kul!


Och håret bidde:



Nu sitter jag hos mamma, har plockat upp T här efter jobb och diverse ärenden på byn. Och snart kommer handsome och hämtar upp oss och sen väntar tre fantastiska dagar i B-holm med dom finaste pojkarna jag vet, minus pappa och bröder!

Idag är en bra dag! =)

Ciaooo

hahaha vilken jävla dag :/

fan va jag svär!

Hur som helst.. vaknade med hjärtklappningar kl 4.00 hmm bra början! Sen sket jag i det och gick upp, fixa inför dagis.. Thias gympaskor -check. Till dagis och så till jobbet.. och det börjar med ryggdödarns' dusch... hähhhh.. Sen är det en försvunnen nyckel efter ett försvunnet tank-kort efter punka på cycklarna och såå vidaaareee ujuj.. Snart är det över, idag är det samhallskörning så alla nycklar är inte på plats. Vilket betyder att jag sitter där jag sitter tills dom är klara och kommer tillbaka.. Om sisådär en halvtimma kanske, sen har jag två brukare kvar innan hemgång.

Sen blir det snabbaste duschen i världen och ner till La Uva osminkad och dan för vi har bokat bord kl 17.00 sen förkrökas det för fulla muggar och vi göra oss roliga på andras bekostnad! sen utgång.. var får vi se, det lutar åt palace, men jag är lite Harryssugen, och CK gillar Hugo så det kan bli spännande =)

Nu ska jag äta en risifrutti, eftersom min plånbok var inlåst i skåpet som den fösvunna nyckeln tillhörde över hela lunchen så har jag inte kunnat äta än, haha..
Hu jeda mig

Snart tjejer!


Meeeen

Den här veckan tar aldrig sluuuut känns det som..
Fast jag har fått sjukt mycket gjort, kanske därför. Hur som haver kan jag knappt vänta tills det blir imorn, ja jävlar vad roligt det ska bli =)

Igår blåste jag omkull ordagrannt. Har du hört talas om nåt så dumt!? som i en tecknad film, satte mig ner bara helt plötsligt! Sjukt kul
Har jobbat kväll och gått dubbeln med CK ikväll (PÖSS) "och så skåa man häm..soava.. såäre jobb imorn igen, påat barra" höhöhö
Jag känner någon som är trött nu

tjaaarå


måndag hela veckan

..Kan det kännas som när man jobbar helger, helst när man är timvikarie och jobbar flera helger i rad. Jag klagar inte, jag älskar att jag har ett jobb! Jobbet i sig älskar jag också.. Idag har vi en ny övertalig intagen, jag har bjudit henne på vikariefesten på fredag, fan att jag ska va så trevlig mot dom :/ nu kommer ju hon också vilja komma tillbaka och norpa våra timmar. Men hon var faktiskt sjukt trevlig så det blir nog kul!

Nu sitter jag och har inget att göra på eftermiddagen på jobbet i vanlig ordning. En tillsyn om en timma sen går jag hem, eller till dagis och hämtar T, sen hem och städa rejält och ikväll kommer handsome så inatt sover jag med världens bästa armar om mig!

Hade


Hrm, ursäkta..? Tålamod?!



Jag kunde inte låta bli så nu har jag ställt i ordning möblerna, och tänkt på hållningen så jag pajjade faktiskt inte ryggen den här gången, det gick suveränt.. lite lite lite märken i golvet men det försvann nästan helt när man moppade =)
Så nu har jag bara en hall full av rensade grejor som ska till returpunkten, mest elektronik faktiskt.. Finns det mycket som är bättre än att få i ordning hemma eller!? Nope nix icke vars!
Fast jag är svettig delux, men det gör ingenting.

Jag saknar Lucas hela tiden, det är inte klokt! Ett och ett halvt år och det pirrar fortfarande i magen när jag tänker på honom, oss, vi.

Nu ska jag duscha, sen lägga mig i mitt fina sovrum med en bok och en kopp Te =) niiiice
Handsome det är bara du som saknas!

God natt då

jobb jobb jobb jobb!

Det är grejer det.. är så himla glad att jag får så mycket timmar nu! Åh vad skönt det är, mycket oro försvinner.. det nya systemet som oroade mig innan hösten tycks inte fungera, så vi får tiderna ändå :D HA!
Men plågsamt värre var det att lämna handsome alldeles.. ..handsome, i sängen i morse när man vet (eller rättare sagt inte vet) om det kan dröja tills nästa gång. Det är träligt när man jobbar om varandra, och det händer ju mer än då och då.. hm, jaja. Det blir nog bra =)

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att få gå hem.. jobbet är klart, sen ska jag hem och så kommer Thias, sen ska jag möta upp Mia and the angels så får ungarna leka lite och Mia får sina fina ljusstakar som jag tyckte hon skulle köpa på myrorna, haha. Fynda är galet kul, oavsett om det är till en själv eller ej. Kan tänkas att det blir lite skvaller också ;)

Mitt sovrum är ett enda kaos, och jag vet inte hur jag ska göra riktigt för det känns onödigt att ställa tillbaka allting som det var innan eftersom jag ändå vill möblera om, det vill jag ju få gjort dirket nu när det är nymålat liksom, men det är lite svårt att ta ett piano över axeln och vrida om rummet så som jag vill ha det själv... och klen. Sen är ju jag totalt invalid när det kommer till att be om hjälp, Handsome frågade idag, eller snarare konstaterade att jag skulle behöva hjälp med möblerna, och jag kom på mig själv med att snäsa av det med ett "det löser sig" sorry baby! hjälp! there I did it. Vem som helst när som helst, när jag inte jobbar. Tackar och niger.
Det kommer bli galet fint iallafall!

Jaha.. nu får kvällspersonalen komma så jag får gå hem tycker jag!
Puss på er!

Tom

Inte tom som namnet utan tom som i tömd..
det är ett rätt fult ord! tomt! blä

Jag jobbar delat idag, heldag imorn.. idag hade vi en övertalig vikarie på jobbet (dom där som måste ringas in först.. alltså ringas upp för att komma in för att jobba, innan oss vanliga vikarier, inte ringas in med en penna) hur som helst var hon trevlig, och jag kunde inte låta bli att vara trevlig tillbaka.. Fan, nu kommer hon säkert vilja komma tillbaka.

När jag vaknade imorse och skulle iväg och jobba såg jag fram emot att få komma hem och ordna en riktigt härllig frukost, det har man ju tid med mellan 10 och 16 menar jag.. men nu mår jag illa. Inte har jag sovit nåt heller, konstigt då.. tänk på barnen i Afrika, tänk på barnen i Afrika. tänk på barnen i Afrika...

Jag skulle verkligen behöva åka bort ett tag!

Välkommen höst!

Inhandlade höstartiklar =)


Jag ringde min hyresvärd idag.. som f.ö. inte är det minnsta känd för att ha en snabb service. Jag vill i alla fall ha mitt sovrum ommålat, och eftersom det var målat utanför osv. redan när jag flyttade in så har det varit  bestämt hela tiden att dom ska göra det åt mig när jag vill. Men jag har inte riktigt brytt mig om att tjata, dessutom gillade jag den mustiga mörkröda färgen när jag flyttade in, men nu har jag kommit fram till att det är för mörkt. Jag vill ha ett ljust och öppet sovrum, och jag har ju stukatur i sovrumstaken som kommer fram betydligt mycket mer om det är vita väggar. Och så är ju alla mina möbler svarta, snirkliga och tunga i uttrycket. Så.. ja, vita väggar vill jag ha. Ringde som sagt till hyresvärden och tänkte att om jag börjar tjata nu så kanske jag får det fixat lagom till nästa höst :/ men då säger dom att målaren har ringt och frågat efter jobb för att dom knappt har något att göra, så han kommer upp redan i eftermiddag och tittar på väggarna så ska vi bestämma nånting. Fantastiskt. Jag behöver något förnyat, det känns i hela kroppen! Det här blir perfekt.

Sen får man ju mersmak så jag tror jag ska börja måla vidare på lite möbler. Thias säng och skrivbord har jag färg till men inte ens börjat på, ja det får det bli! Måste ta en promenad senare idag också i det fina vädret, men det får eftermiddagen stå för.
Nu... fixish :D

Bye bye

Fotorensning på datorn



Många bilder hade jag, många som fan.. en hel del försvann, men det mesta kunde jag bara inte kasta.. Jag saknar många, både personer och tillfällen. Nu låter det ledsamt men så menar jag inte, jag är rätt nöjd, jag menar bara att jag är rätt nöjd både med nu och då =) och jag hade gärna kombinerat det om det hade varit möjligt, men folk flyttar utomlands, glider isär och ibland bara blir det, fast man inte riktigt fattar vad som hände.. det är väl den enda ledsamma biten.. jaja

Nu ska jag gå och lägga mig

G'night

Kafferep

Egentligen ska det finnas sju kakor, varav fem hårda och två mjuka, och dessutom nio tanter.. Tanterna bytte jag ut mot Anna-Elsa, Charlie, Mamma och barnen. Och så hade vi bara sex kakor, fyra sorters mördeg, chokladbollar och sockerkaka. Men det är pettitesser, allt blev supergott och nu har jag ju invigt servisen. Jag älskar den mamma! Precis som jag tänkt mig.
En jättevacker hackefors med hjortar på av guldbeläggning. Den är perfekt, inte massa puttinuttiga blommor och alla möjliga röriga färger, utan diskret, snygg och med många delar =) Nu kommer det bli en sport att hitta fler på loppisar, den är ju antik också!


Gammalt hackefors.. förbaskat vackert!

Nu är jag ett barn fattigare, ledig imorn, lite uttråkad men ändå rätt avslappnat nöjd med dagen.
Inhandlade lite pjux i rätta höstanda också, ett par extra stövlar åt Thias, så han kan ha kvar dom han har på dagis, och ett par bruna boots och svarta tygskor åt mig. Tre par, hmm gissa vart!? haha jaja.

Thias är också ledig imorn så nu ska vi se på film och söndagsmysa, sen blir det nog tidigt i säng för min del med.. med en bok ofcourse..

Take care

Lördag

Lite seg efter en sen kväll hos mamma igår, med mycket känslor, det blev en Hendrix-kväll istället för Gabriel men jag klagar inte! Osten var fantastisk.

Jag sitter och lyssnar på Jason Mraz. Hela skivan är underbar.. Har köpt lördagsgodis, läsk och kakor.. Snart kommer Anna-Elsa och Charlie med Andreas och tar en fika, sen får Andreas sova över här.. Ikväll kommer handsome hem efter jobbet.


Jag borde vara glad.


"Ta min hand så är vi starka tillsammans, så är vi svaga tillsammans, så är vi tillsammans"

Om man nyligen har haft en väldigt jobbig period basicly pga hormoner, och sedan på riktigt råkar ut för något ganska fruktansvärt. Är det helt plötsligt svårt att veta vilka känslor som är på riktigt och inte.

Jag vill ha min självkänsla tillbaka

känslomässig pyttipanna

Jo.. både det värsta och det bästa som kunde hända, kanske!?
                vissa har det bra, undrar om dom vet om det..

Jag var på min gudmors bröllop i lördags och det var riktigt fint!! =) Finns bilder på bilddagboken, sen kom man hem till Norrköping igen och vardagen rullar vidare, jobb har jag så det räcker och blir över vilket ju är fantastiskt, synd bara att det inte går att planera mer än en dag framåt :/ men men, jag har i alla fall ett jobb.

Resan har lagts ner och nu är det operation körkort som prioriteras, jag hatar att bero på någon annan hela tiden och väldigt mycket blir lättare; jobb, Thias, resor.. Lucky Luke.. jag längtar ihjäl mig tills jag kan vakna med dig varge morgon baby!
I love you crazy



Jag har låst in min nyckel i tvättstugan så nu måste jag gå och skämma ut mig för nån granne..
Ha det!


Får man gå och lägga sig?

Man kan ju liksom inte fråga "ursäkta får jag kräkas i ditt knä lite grann?" man bara gör det.. så nu är du förvarnad och jag tar ett djupt andetag...

... AVPWOINTPRWBMEOPVNWÅEPI>VMBZ EROPAVW€IM%V(AÅP€)NU&B)PVWMY"€(=&)/(&)=€/&(T)T(&€)V&/"%(N

Ovanstående betyder ungefär FUCK

Jag har kommit fram till att jag gråter floder en gång i månaden. Annars i stort sett aldrig. Om inte min cyckel som nu får för sig att snabbspola några veckor och sätta igång MAVNPOWATUNVAPWOUTPWVNAWOUTAP€)A#&/)%/&AN#)/&VN) dvs mensen i förväg. Undrar om jag kommer få den som vanligt oxå eller om den tog ut sitt i förskott och jag får vara utan lite extra länge, om sistnämnda så köper jag det.

När jag hur som helst får utlopp för dessa gråtfloder räcker det med att ett strå är riktat en millimeter för mycket åt höger, eller bara en millimeter punkt, det behöver kanske inte ens vara för mycket. Ah, du förstår inte, du kommer aldrig förstå! Det är nästan det värsta, när det är så pressat det bara kan bli och man inte KAN hålla tårarna inne, och någon (gärna någon väldigt betydelsefull) inte förstår hur/varför man är så upprörd. Då kan det inte annat än brista. Min stackars mamma har fått stå ut med mycket. Oh nu har mitt livs stora kärlek åkt på det för andra gången, stackars!

Usch och veeee, jag har iallafall inte långt från att be om ursäkt. Men jag behöver nog göra mer än så. till exempel något åt det. Jag har hört att det finns pms-medicin, ja det är ju värt att kollas upp.. för jag vet, jag kan vara hemsk och det kan göra fruktansvärt ont hos den jag sårar, eller förbannar. Men jag lovar att det är om möjligt ännu värre för mig själv. Det är en underskattad depression och jag lider med alla mina systrar. Ujuj

Nu har jag tyckt synd om mig färdigt.

Förlåt mig handsome, du är det finaste jag vet! och jag älskar dig mer än oändligt mycket.. men det tror jag redan du vet.


RSS 2.0