skitkollektivtrafik!!!

Jag är den som alltid har stått på dom stackars busschaufförernas sida och jag försöker vara extra trevlig när jag kliver på eftersom jag vet att är under en jävla massa press. Senast igår snäste jag av en gnällpelle vid hållplatsen som bara klagade och sa att jag tycker synd om dom!
...men när man själv får stå och vänta och vänta och vänta för 10000000000e morgonen irad tänker man, dom kanske skule vara lite tidigare ute med ersättningsbussarna eftersom alla vet att det ska bli såhär från början. När sedan foglossningen smyger sig starkare pga att man står och långsamt kyler ner beckenet är det inte roligt att vara gravid heller.
Idag gick jag tillbaka hem helt enkelt, ringde jobbet och var kall, arg, frustrerad, stressad och rent ut sagt jätteledsen. Värdlens bästa chef sa bara, vi ordnar det ta ett varmt bad.. Jag har ett till jobb i eftermiddag och då går jag in till stan om det ska behövas!

USCH vad kallt det är! :(

Det är iallafall dagen för dagen idag :) jag är lite barnsligt julkär, men jag är glad att jag är det, vilken härig semester humöret och hjärnan får från bekymmer. När man kan gå runt och mysa åt precis vad som helst eftersom allt utstrålar jul. Det är najs!
Igår bestämde jag mig för att bli helt klar med vvårat julbestyr så Thias och jag åkte till HC och handlade det sista i både klappväg och mat. Sen åkte vi hem och lagade janssons frestelse á la min pappa och den blev perfekt! Tack för hjälpen pappa! Det kommer nog bli omtyckt, den ska med till Svärfar o co imorn, efter att vi fart runt till nära och kära en stund under dagen.
Det ska bli riktigt mysigt att börja med en ettårsdags-jul-frukost i Lindö hihi :)

Kanske kommer det bli en väldigt speciell jul i år!? :) som om det vore den första liksom


dagens roligaste

Var hos mamma en stund innan jag skulle till jobbet för kvälsspass idag eftersom hon skulle vara barnvakt.. Des min lillbror var också där och lite sällskapssjuk, så han satt ute hos oss kaffepimplare ute i sofforna. Jag minns inte vad vi pratade om men allt och inget och vad som sägs på nyheterna antar jag.
Helt plötsligt säger Des; "jag har följt efter min rektor överallt!"
Mamma frågar med förvirring i rösten; "varför då??" Och ungefär då kopplar jag att han menar att han har bytt skola när hans rektor har gjort det, inte att han har gått runt och smugit på sin rektor i korridorerna och spionerat.
Och när jag samma hundradels sekund insåg hur bilderna i mammas huvud måste ha matchat mina egna och såg hur hon fundersamt fortfarande tittade på Des och ville ha ett svar, då bröt jag ihop! Och jag skrattade så jag grät, jag grät hejdlöst! och jag skrattar igen när jag tänker på det! jag dog lite grann..

Det var 18 minus. Då är det så kallt att man hellre går än att vänta 5 min på en buss, det är kallt det! Det skulle bli ännu värre imorn, vilken tur..

På nyheterna idag pratade dom om att flygvapnets flygväg störs av våra vindkraftverk... Eh.. ja det är nog bäst vi tar ner den miljövänliga åtgärden som ska vara en del av vår ambition att rädda naturen, så att våra bombplan kan komma förbi i stället för att svänga ett par meter. Vi som ligger i krig och allt menar jag!? WTF?
stackars korkade våld

Nu ska jag lägga mig ner för jag har träsmak i röven
God natt

jag kommer inte på nån bra rubrik

Jag har en bebis i magen numera.. vars! Det märks för dom senaste dagarna har det varit full fart kan jag lova, nu har jag kännt det både in och utifrån flera gånger utan att det är någon som helst tvekan om vad det är för något, hon/han ligger inte still ever. När man är gravid får man inte bli ledsen visste ni det? Hur befogat det än är så är man bara hormonell. Inte ett dugg kränkande. Hej jag heter Ella och jag är ironisk!

Idag ska Thias och jag barnvakta lilla Elin :D världens finaste Elin!
Det blir en klassisk gammal hederlig hyrfilm och fredagsmys på det. Nu tinar kycklingen till våran fredagsmiddag sen ska vi möta upp mamma Sara och pappa Anders lite senare. Skönt med en kvällspromenad! jag ger mig själv alldeles för sällan en anledning att gå ut bara för att gå ut, och nu ska man ju passa på när man slipper bli köldmördad.. bra ord va?! Jag kom på't själv..

Idag fick min pappa dagens ros, för det får hjältar! honom kan man räkna med

RSS 2.0