tänk om man vore millionär..

Vad vackert man kan bo, och vad vacker man kan vara... om man bara har tillräckigt mycket pengar. Jag är ändå relativt nöjd med mitt utseende, det enda komplex jag haft om jag ska sätta fingret på något alls är väl mina tänder då, och igår var jag hos tandläkaren bl.a. för att prata om vad det skulle kosta att få ett vackrare leende... jag gick därifrån och tyckte att jag inte har så fula tänder trots allt!

Jag skulle underdriva om jag sa att jag inte går i inredningstankar just nu och det beror på många saker som jag ska prata om mer i detalj så småningom när saker dagas om saker dagas... Den här sängen hittade jag på hemmakanalen.se hur som helst. Inte för att jag skulle vilja spendera en sekund i den själv men jag tyckte den var riktigt ball!Annars ska jag drömma vidare jag :)
ciao

Mitt hjärta klappar för mig!

Igår åkte jag men papi till Linköpings US för återbesök efter hjärtoperationen, allt såg bra ut och jag mår prima med några untantag som går mer än väl att leva med... När jag hör folk säga "man ska vara glad om man bara har hälsan" så ser jag mig utan tvekan som en av dom som kan vara glada!
Jag är ung, fertil och relativt frisk nästan jämt. Jag har iallafall inte något som skulle vara av hög risk. Och jag har inte rökt en enda cigarett på snart ett och ett halvt år :) Det är ju jävligt ballt allstså, det trodde jag faktiskt inte jag skulle klara av..

Oggi ligger och sover i vagnen med sin nya overall efter att Thias och jag gick en promenad med vagnen runt gölen och passade på att bli av med hönsmaten och soporna på vägen. Nu har vi spelat ett parti yatzy och jag ska nog sätta mig och sy om lite kuddar till sovrummet tror jag... hösten är ganska välkommen hemma hos mig. Det blir brunt siden minsann :)
Livet leker skulle man kunna säga!

Och igen och igen

Jag gör visst ett nytt försök till att vara aktiv bloggare, även om man nog inte riktigt kan kalla sig bloggare när man mest skriver för sin egen skull iallafall.. Min blogg är en dagbok som slipper ligga och samla damm i en bokhylla eller vara obekväm under kudden.
Idag är det måndag, en sån dag som många tycker lite illa om, men inte jag för då har jag längtat till Emerdale hela helgen, haha.. Helt otroligt men jag är hooked kan jag lova!

Annars för måndagsdepparna, kan vi ju slänga in lite helgbilder, min har nämligen varit ännu en ganska fantastik :)PUSS <3


RSS 2.0