Galdaste Bellan av Bellor

Fick ett mail av Danne idag där det stod att biljetterna till Thåström, (som jag skulle köpa till oss) var fixade redan.. OCH när jag gick in och tittade för att mätta min nyfikenhet över förband och sånt fick jag se att Johnossi ska spelaaaaaa tror jag. WOAAAAH, hahaha. Jag är så lycklig! How I löv them bara. Jag har lyssnat på Johnossi i flera år men aldrig hört om nån konsert så det har liksom inte blivit av.. Så nu ska jag gå på Thåström med Johnossi som förband, AWSOME.. Det är som chockladtårta med oboytopping!

"Take of your clothes and start digging for your soul"
/Johnossi

Just nu sitter jag på jobbet, går utöver ikväll så det är himla galet lugnt. Jag kunde fått vara ledig men jag fick välja själv eftersom jag har blivit lovad tiden sen länge och jag behöver pengarna till mitt körkort så det bidde jobb. Sen blir det nyårsafton även för mig =)
Hihi

Gott nytt år din jävel


Mycket att göra

Japp! Nu måste jag ta tag i projekt flytta. Ska ta en sväng till vinden när jag kommer hem ikväll efter jobb till 21 och leta kartonger, tror jag har ett gäng där uppe. Innan jul sa jag att jag skulle börja efter nyår men jag kommer ju ändå inte vara hemma så vad fan. Jobb jobb jobb, bra skit!
Sen kan jag börja tömma köksskåpen och spara det viktigaste och ha i hyllorna istället för då kan jag göra rent där inne så är det i allafall avbockat. Sen blir det packa och städa pö om pö om vartannat... eh, på nätterna!? mjo typ. Klagara jag? Nejdå, jag behöver greja, annars blir jag tokig.. och lat.

Jag tänker inte skriva nåt om nyår i år, ifall något oväntat inte händer.. Ska bara jobba så i år låtsas jag om att det inte är något nyår alls. Och jag ska va hos papi med jobb kontra barnvakt osv. Minnet av förra gör det tufft som fan, men det kvittar ju.

Nästa år ser ut att ha potential
Nu kan Thias och jag åka skridskor ihop =)
På lördag blir det perhaps bastubad med Malin och några till, börjar bra!
I sommar ska jag spela Cello på ett bröllop
Längtar hysteriskt tills flytten är klar och jag kan börja fixa
...och överraskningarna tar ju aldrig slut

bah jag är redan swinetrött och jag har en tur kvar.. och sen hem och börja böka :/ HUGA

Du anar inte hur skönt det är med musik i telefonen igen =) Tack som faan D


funderar

som vanligt över på tok för mycket.
När jag kom hem från stan idag var jag sådär uppgiven och ensam och ville verkligen inte att alla skulle gå åt sina olika håll som alla gjorde för fort. Men det gjorde dom, så det var bara att ta med sig Thias hem och ställa sig vid spisen och laga den där maten som bara Thias skulle äta.

Ibland ser man sånt här skrivet på fejjan:

"Fan va ja är lycklig. Har världens finaste familj, världens bästa vänner och världens bästa pojkvän som är min själsfrände. Älskar er alla så otroligt mycket! God natt allihopa..
"

Inte lite deprimerande.. Tror inte hon läser min blogg och gör hon det så, är jag tokglad för hennes skull såklart! Och inget annat än avundsjuk. Och det är väl inte så jävla konstigt att det ser ut som om man bara faller för idioter när det för det mesta verkar som om det inte finns nåt annat att välja på.

Men sen helt plötsligt dyker det upp en ängel.. men då har en jävla idiot köpt upp hela ens jävla hjärta som om det vore tillsalu på e'bay.

-Livet är hårt sa bonden
-nöff sa grisen!
Fan vad jag är rolig! tur dä

sitter och smsar med malin.. det ser ut ungefär såhär:

Jag: Prutt
Malin: Ja!
Jag: Bajs
Malin: -ar
Jag: Tack för infon
Malin: bjuder påt
Jag: Du är stördast
Malin: Nej jag tror du delar den titeln med mig
Jag: Börje
Jag: Hahaha det skulle stå kanske
Malin: Skulle det ju inte

Nu -> sängen med dom nya lakanen som varken är för små eller trasiga :D hell yeah

En såndär dag

Jag känner mig sådär obefogat olycklig med allt jag har att vara tacksam för.. har väl vant mig vid trevligt sällskap ett par dagar så sitter man ensam och har inget att göra. Köpte 4 par skor, det hjälpe lite. Men bara lite.
Satt och läste gamla blogginlägg, inte för att leta efter nåt speciellt! och jag var på riktigt bra humör, sen hamnade jag på augusti.. Det skulle jag inte ha gjort!

Det är svårt att släppa helt och hållet när man går runt i allting fortfarande. Flytta passar ju jävligt bra, men det är fortfarande samma stad och människor. Sthlm är mer lockande än ever, svårt ensam bara..

Jaha.. Nurå?

Livet...

...jag fattart inte!

upplever lustiga saker och kännslor, as usuall.
MALIN JAG VILL BASTUBADA SNAAAAART =)

Älskar att jag har Bagera nu! Det käns verkligen verkligen verkligen inte lika ensamt. Bra skit!
och han är ju så himlans söt



Och skitduktig.. höhö.. fattaru ;O
jaja, är hon lite trött den där Bellan kanske?

Har hängt med Daniel hela dagen, köpt några cd-skivor på rean.. försökt promenerat i snön ute hos honom, gick sådär. Tur att han gick först, såg nog jävligt kul ut! Haha
Nu är Thias hemma från en lilljul med sin morfar i Överrum, Bagera ligger och sover. Jag känner mig fortfarande lite risig men är lite bättre i halsen nu än i morse.. Allt är på plats.

Så sova då.. Sweet dreams

bubblor

Man går runt i sitt eget liv, och ibland känns det som att man hamnar i en bubbla.. jag menar inte allmänt så som folk brukar säga att dom lever som i en bubbla, alltså blundar för saker, utan bara för en dag sådär någon gång ibland. Jag kan känna att jag har kommit en bit på vägen och så någon dag, idag tillexempel så kan det vara sådär..eh.. inte smärtsamt som det är i början när allt är helt svart utan.. ska vi säga ofocuserat!? Ja, det passar bättre, tillvaron är liksom obekväm.
Jag försöker hålla fast i tanken om hur obekväm den ändå skulle vara om det var anorlunda, såsom jag ville men det är svårt. Sen kan jag ljuga för mig själv hur mycket jag vill och säga saker som "Jag kan känna att jag har kommit en bit på vägen och så någon dag..." men jag önskar precis lika mycket nu som då att det hände något som rättade till allting. Om telefonen ringer på jobbet får jag fjärilar i magen, för tänk... förstå att man blir besviken ett par gånger om dagen.
Det är rätt fördjävligt, jag kan skratta och umgås med många och det kan faktiskt verka som att jag har det riktigt bra, och det har jag också på oförskämt många vis! Men det är som att sorgen har blivit en ny kroppsdel.. den bara är där.

Jobbar kväll.
Är barnledig till imornkväll.
Jobbar dag imorn.
Ska ta en sväng med D efter jobbet idag.
Imorgon blire städa hemma.
Sen är det massa delat i helgen.
Bara kör på.

Och telefonen fortsätter vara tyst.

GOD JUL

Jag jobbar hela dagen idag.. tänkte att det var lite sådär lagom skoj när jag gick till jobbet i morse (för jag upptäckte att spårvagnarna gick som söndagar så dags... inte alls) Men sen kom allas våran Johnny till jobbet bara för att slänga in några julklappar till oss, han som jag har berättat om som är så jävla tokrolig, då är man bara glad att man jobbar julafton =) och jag har garvat mer än jag gjort på väldigt länge idag. Tack för det!
Nu är jag klar och väntar på att klockan ska bli 16. Min familj är redan hemma hos mig, och ikväll kommer fler, lite kusiner och bröder och jag älskar när jag har huset fullt av kärlek.. Drömmer mig bort och fantiserar lite om hur det är när jag har en stor familj i ett stort hus och har hand om hela julen helt själv och alla kommer till oss...
Jag tror att många inte har en aning om hur mycket dom betyder för mig.

Julen för mig är en tid man spenderar med människor man älskar.. så det fattas en i år måste jag väl erkänna och det gör ont i mig men.. Men jag bara längtar tills jag får komma hem, ducha, göra mig fin, ordna det sista med dukning och mat, ta över så mamma får lämna köket och sitta ner en stund. Lägga fram alla julklappar och äta mammas underbara mat, mina underbara bakverk och umgås med dom bästa som finns.

I morse, när jag upptäckte att spårvagnarna inte gick började jag pusta.. och så precis i samma sekund började dom spela "Fairytale of new york" med The Pouges på radion i mina lurar. Det var mörkt ute, alldeles vitt på marken och julafton och en av mina absoluta favoritlåtar kommer bara sådär. Det är svårt att inte tycka att det är magiskt då.. svårt att låta bli att bli både sorgsen och lycklig.

Många känslor idag

Ha en fantastisk jul allihopa!

Dagens pinsamma!

Skulle handla julmat och massa grejjer på Ica där jag bor, MITT i stan! Och plocka mandariner.. många ske det vara, för många är vi.. Ehh.. Hur lång tid tror du det tog innan dom rasade och rullade ut på golvet?
det är ju tamejfan sanslöst... JÄMT

Funderar starkt på att ta bort fejjan helt.
Ibland blir jag påminnd.. och då stannar allt upp, och jag blir förbannad för att resten av världen inte fattar och respekterar att allt ska stanna upp. Att trafiken fortfarande rör sig och att tiden går precis som om inget hade hänt..
..och idag var det rent ut sagt som ett slag i magen
fan

Tur att man inte har så mycket tid att tänka nu då! hehe..
Har fått sjuuuukt mycket gjort iallafall, listan är ett a4papper med fyra fulla kolumner med "to do's" helt crazy.. Igår hade jag nästan allt kvar och nu är det bara dammsuga, moppa, tvätta kvar och handla julmust, chockladtomtar och nejlikor. Sen är jag och min familj redo för jul.. come on bara!
Varm-matlagningen gör mamma när jag jobbar.

Jag har tillochmed testdukat, fint finare finast blire!

Och till någont helt annat har jag och Thias blivit med katt =)



Jag vet att jag inte är någon kattmänniska, har aldrig varit... men den här är helt fantastisk!! så fort jag kom innanför dörren första gången jag träffade den idag (den krachar hos mamma tills vi har flyttat) så kom den fram och var keligare än något djur jag någonsin träffat, och jag har vuxit upp med många djur hos mamma!!! Men så jäääävla mysig alltså. Bagera skulle den heta, och det ska bli mer än underbart att få flytta till mitt nya lilla hus och bli välkomnad av honom varje dag efter jobbet!

Och Thias sa att vi tre är en familj.. då började jag nästan gråta... men det är ju jag det. Haha.

Så äre mät
Ciao

Hur gick söndagen nudå

Bakade pepparkakor så det stod härliga till :D säger man så? Det lät bonnit' hemtrevligt och julmysigt iallafall..


Sen gick jag och såg 2012 med Daniel.. komiskt nog på datumet innan deras domedag, om det hade varit det här året.. Sjukt bra film iallafall, om man kan ha överseende med blödiga hollywood-stories för det var det ju! Men det var ju hollywood så vad kan man räkna med, effekter som fick varje hår att resa sig hur som helst!!! Sjuuukt bra, see it dammit..

Efter bion gick vi till highlander och drack en varsin kopp Te.. rysskt Te.. hehe :P och pratade om allt från Egyptens pyramider till religioner, båtar och relationer.. hur trevlig kväll som helst. Så det blir det nog igen.
Mer dejting åt folket! Jag förstår mig inte riktigt på nutidens romanser, flirtar, flingar, förhållanden whatever.. Folk träffas genom en polare eller på en fest.. sen hänger dom hemma hos den ena eller andre hela tiden och sen ligger dom med varandra och vartefter ska dom bestämma sig för om det ska vara officiellt eller ej.. Haha, fan vad trist!
Var har gammal hederlig dejting tagit vägen?? hur många män säger "jag vill bjuda dig på middag ute", eller "följ med mig på en överraskningsdate" och så hamnar man i en ishall för att åka skridskor eller nåt?
Det är inget fel i det kan jag avslöja boooys! Det är tillochmed riktigt jävla fränt.

Jag skulle vilja träffa min man på universitetet =) det vore ballt. Eller Röda korset kanske.. I början av februari ska jag på möte -wohoo- på tal om Röda korset!!

Idag har jag "snöat fönster" med T, han älskade det och vi blev helt vita båda två :D svårt att låta bli krig hehe, och så har jag städat, strykt dukar, tvättat, fikat med Malin, gjort kyssar, knäck och ischocklad.. slängde ihop lite pannkakor till T också så spisen blevo mitt hem. Har handlat lite också och burit hit klappar från mamma. Imorgon ska jag köpa de två sista klapparna och den sista maten, julmusten och lite shit.
Var på väg att köpa granen idag men kom på att det är lättare om Jon grejar det och svänger förbi med den imorn!? och det var grönt.. Jag och mami gör ju allt annat så nåt kan man ju faktiskt be om hjälp med.
Sen är det julbrödet, julknäcke och all mat kvar. Men det mesta av maten grejar mamma medan jag är på jobbet på julafton.
Bra skit.
Mycket att göra men I love it =) så jävla kul för barnen.. Åh vad jag ser fram emot att väcka Thias med en pepparkaka till hendel och klä granen i mörkret med bara några ljus tända på julaftonsmorgon. Sen kommer hans pappa och hämtar honom och har honom fram till lunch, jag går till jobbet och kommer hem vid 16 och så äter vi tillsammans och då har alla kommit hem till mig redan =) yey, familj familj familj AH inget är bättre!

Jag skulle vilja bo som vikingarna gjorde i ett jättestort rum.. med hela släkten =)

Jag blir alltid glad runt jul, fan vilken tajming

For real?!

Det är ju tamejfan helt jävla otroligt... jag kan inte förstå hur det kan hända en gång till. Visst att history has a way of repeating itself men det här är ju löjligt. Det känns som att min insida vrids ur som en blöt trasa.

Jag har lovat mig en skittrevlig dag idag med julebak och bio och det tänker jag fan ha!
upptaderar väl senare när jag vet om det blev bra =)

Åhh



Jag måste leta upp en sånhär bild på oss från när vi var 9 år gamla =) fan vad härligt jag har haft det ikväll.. Ser fram emot imorn oxå.. Jag har blivit utbjuden på dejt.. nej nej missförstå mig inte nu.. lugna puckar!!! men det är inte fel att ha en trevlig kväll ute med trevligt sällskap. Jag behöver tänka på annat, och nytt folk är uppfriskande. Det gör ont så fort jag kommer att tänka på.... Det gör så fruktansvärt ont! Så jag är tacksam för varje tankefri sekund!

God natt nu

Kvinnlig intuition

Jag hatar det.. det är helt värdelöst att det stämmer så jävla väl för så förutsägbara kan inte alla människor vara!? Det värsta är att iochmed att man vet när nåt grisigt ska hända ett par dag i förväg så får man ju också lida ett par dagar extra. "du har ju haft rätt varje jävla gång" sa Malin, haha jovars..

Fy fan! Ingen är arg på någon, inte osams med någon.. Ibland är det väl bara inte meningen. Men jag kan lova att ingeting ingen jävla ting suger mer än att erkänna för sig själv när en människa man älskar mer än man visste var möjligt, mer än man kännt själv.. eller sett någon annan älska, någonsin -inte älskar en tillbaka.
Det är rätt hemskt.
Men jag är glad att jag är 23 år gammal och inte 43 som mamma var. Jag hoppas verkligen att den dagen jag träffar någon som inte vill något hellre än att vara med mig och är så stolt över att jag är hans så han vill visa hela världen det.. Jag hoppas verkligen att den dagen inte är så omöjlig som den känns!

Men ingen är arg på nån... även om jag kan sätta ett till streck på listan av män som har behandlat mig med lika mycket respekt som man har för en lus ungefär.. så är ingen arg på nån..
Synd, för det hade varit lättare att vara arg.

Jag vill se det som en chans för mig att träffa nån som aldrig någonsin skulle kunna vara otrogen, aldrig någonsin kunna tänka tanken att leva en dag utan att vakna upp med just mig. Det är en bra chans..
Det är något positivt?

Aldrig mer, jag lovar mig... aldrig mer!

Stackars mig

Idag halkade jag igen, japp satte mig på arslet, det är 3e gången, undrar som sagt hur många gånger det blir på en vinter!? Och idag frågade jag en trädgårdsmästare om tips för att lägga en gräsmatta då det är mest grus på min blivande uteplats. Jag fick en bok om stenpartier... ingen förstår mig

Ja jag tänker unna mig självömkan nu! För det är så jääävla synd om mig! Haha.. Men ibland känner jag mig fan sviken av alla i hela världen, utom Thias såklart. Det är knappast första gången jag sitter ensam en fredagkväll. Och när människor säger "ja men det är ju så när man har barn ensam, det är ju inte så konstigt" så vet jag att jag har gett mig in i min situation helt utan hjälp av någon annnan att skylla på MEN så ser jag mig om och ser massa andra ensamma mammor som har en hel hög med polare hemma hos sig en fredagkväll som kommer och käkar chips och spelar TVspel och sånt, kanske tillochmed för att dom ensamma mammorna liksom inte kan röra så mycket på sig. Jag har inget sånt och satan vad ensamt det kan bli efter ett par millioner såna kvällar! Idag ringde jag mamma, min egen mamma! Och frågade om hon ville komma hit med Des och Larry för att äta middag ihop och fick en hel löpbana med ursäkter tillbaka.
Fan

Ja snacka om att man märker vilka som är ens riktiga vänner när man har barn.. jag kommer ihåg hur alla sa att det bara skulle bli kul och alla skulle vara med heeela tiden, jag skulle aldrig behöva vara ensam hahaha vilken jävla bullshit!

Nej nu börjar jag snart böla och Thias är fortfarande vaken så det är inte dags än.. annat ämne!

Vi ska tydligen ha julen hemma hos mig i år igen.. vilket betyder att jag ligger efter i planeringen. Måste pynta mer än jag hade tänkt, måste baka mera så det finns till alla, inte bara mig och T.. eller snarare bara T =) Jag har iallafall köpt lite julklappar idag, nu är det bara några stycken kvar.
Träffade Petra, Kaylee, Petras mamma och Kenta på stan också.. Min mamma kom också förbi, det blev som bäckgatan allover igen hehe.
Och Kaylee kräktes på mig igen.. så himla söt bebis!! =)

Såhär kul tyckte Thias att det var att sitta och fika med oss..


Jaha
Ska man diska lite då..
.. med musik som muntrar upp!?
eh.. sen har jag inga fler idéer

Tja

Hell jääää

I vår ska jag lägga min egen gräsmatta =) det är coolt!


virrvarr

"Cause it's a fine line, fine line between pleasure and pain!"

Jag måste bara hitta något annat att focusera på så försvinner nog lite av virrvarret i huvet. Sen kan jag fortsätta trycka ner det tills jag exploderar haha. det blir bra..
Idag har jag jobbat halvdag, hämtat på dagis, sen rensat määängder av prylar i T's rum på och i skrivbord och i hyllorna och alla lådor! Needed!

Och JÄVLAR vilket vinterland vi har nu förresten =) det är ju fantastiskt! tänk om det kunde vara såhär vitt och fint tills det skulle bli vår.. HA troligt

Jag har inget Te.. buhu.. sjukt sugen på Te
Tänk om man skulle gå och lägga sig vråltidigt idag? Imorn ska vi ju upp tidigt och på dagis-julfest. Sen ska vi hem och lussa för mamma, hehe, jag vet att det är efter men stackars prutten var ju sjuk när det var på dagis så det bidde inget. Vi kan väl ta igen det ett par dagar senare eller!?

Jag börjar känna en lust att sluta röka igen. Inget bra nyårslöfte dock! Det har man ju prövat förr.. Nyårslöften i år är träning och körkort, för det ser lite ljusare ut för det =)
Jaha, kväll igen.
suck

Smile

Jag tittade på "Svenska hjältar-galan" på TV4 idag... och tjöt som en gris såklart. Så skulle man smsa in ett leende på sig själv eller nån annan för 1 krona till insamlingen så jag sprang in till T och sa vi ska skicka ett leende till TV =) han tyckte det var skitspännande eftersom han fick gå upp efter sin läggningstid.

Ett leende smittar, så om du ler mot en främling kanske du gör någons dag lite finare, och den kanske ler mot en främling och gör dennes dag lite finare och.. ja du hajjar..



Våga le oftare
God natt

tänker... och tänker

Undrar, och funderar.. undrar vem som kommer ta upp det. Eller jag vet vem, men när?! time will tell, eller? ska man sätta ett stopp istället? nej vem vill det liksom. Snart flyttar jag och Thias. Snart är det jul.
Jag har inte varit mycket ensam alls den senaste tiden så varför känns det så himla ensamt? "När du inte är här är du så himla långt bort!" Thias har haft ögoninflamation, hoppas inte jag får det.
Min mamma kan inte gråta längre för hon får ont i ögonen när hon gråter för att hon gjorde det så mycket att det förstörde kanalerna, efter separationen. Man KAN alltså gråta slut på tårarna!
Ibland vill jag säga allt precis som jag känner istället verkligen! Det är inte att jag inte törs, det är att jag inte vet om det tjänar någonting till.
Kan man sova inatt? ska jobba imorn, gud så skönt!

Fredag och helg

Ja jag har jobbat rak vecka kan man säga =) så är jag ledig både lördag och söndag, det är riktigt grejt faktiskt!
Hade en ledsagning med en tant tillvårdcentralen idag, när vi sitter och precis ska få gå in till Dskn går brandlarmet SÅKLART :/ ooohhhhh varför jaaag!?
Spring överallt och samlas här och evakueras dit, men tillslut fick vi gå in igen för det var bara nån som hade glömt en platta på eller nåt sånt, inget hade fattat eld.. Så slutade jag iallafall kl 12, åkte ner på stan, köpte prylar för att sy klart pepparkaksgumme-dräkten. Ska snart stryka alltihopa. Thias kläder också. Hans avdelning har luciafirandet på måndag nämligen..

Och så är det ju jag och malin mot världen hemma hos mig med massa peops på lördag ofcoooourse. =) Håller på att baka kyssar igen.. Mamma hade alltid det när vi växte upp så jag kan inte ha en jul utan kyssar, det går bara inte! Men det är fan svårt alltså, en sats har redan gått åt helvete!
Så till den stora frågan: SKOR- röda, limegröna, blå eller kanske rosa? till helsvart outfit.

Idag får vi en ny Popidol i Sverige, vi har ju sån brist på dom menar jag!


Jag skäms!!

Jag hade fått ett brev från landstinget idag och tänkte, bra! Kanske provresultat från ekg-analysen eller en tid för att diskutera det!? Mmm, visst.. Räkning!! och så svor jag över sjukhusräkningarna igen, sen skämdes jag ihjäl.. Här har man över huvud taget bra sjukvård, dessutom för pinsamt reducerade kostnader jämfört med åh så många länder och så gnäller man!!?!?
Fy fan för mig.. och tack landstindget för den fantastiska fakturan!

Idag jobbade jag 7-12 skönt som fan, fast det var crazy sjukt och ingen vikarie att ringa så jag har jobbat för två och en halv personal idag.. Tycker det är bra skit att bara gå 20 min i övertid då! ..det är väl kul när det händer grejer I guess.
Sen bar det av till dagis iallafall, inget utvärderingssamtal idag, kanske imorgon, dom har också sjukt :/ alla har sjukt. Så vi mötte upp Malin på vägen hem och satte fart med årets pepparkaksBAK =) Malins deg är godast i Sverige! Jag åt mest deg av alla som vanligt! Och många gubbar och grisar blev det. Nu ska jag bara handla ingredienser och göra kyssarna, springer ner till Ica när Malin kommer tillbaka så behöver jag inte släpa med mig prutten. Hon ska plugga lite vid min dator nämligen.

Japp japp det blir bra..

Sen blire väl lite chil för Bellan, jobbar 13-21 imorn så lite sovmorgon har jag iallfall sweet. Efter att jag har lämnat T på dagis vid 11 ska jag sola, gud så skönt, jävlar så länge sen!

Ha världens bästa tisdagkväll!
Fis

Strömavbrott

Japp! På spårvagnen.. något elfel gjorde att både vanliga strömmen och reserven tvärdog så whoever kom varken framåt eller ut, kul! På väg till dagis.. men jag blev bara stuck i kanske 20 min, sen bar det av till dagis -> affären -> hem -> spisen och nu är jag helt slut och sjukt mätt, husmanskost är förjävla underskattat! men framför allt är jag slut, totally jägarns sliout. Har ju varit ledig nästan en hel vecka och det tar ett par dagar att komma in i det igen. Men imorn jobbar jag 7-12 så det är rätt coolers.
Jag skulle så himla gärna vilja sola sen men det bör man före kl 13 om det inte ska va äckeldyrt och efter jobbet ska jag ha utvärderingssamtal med thias dagisfröken. Så det får bli en annan dag.. Onsdag kanske, vad superb det vore om det fanns en kvällstur på onsdag! =)

På torsdag ska iaf jag och Mallanbrallan baka inför helgen.. kalasbak, bak utav bara fan, we will bak äs we never bakt bifååååår!

Jopp, hon är trött nu
(förresten, be Thias säga elektrisitet nästa gång du träffarn', hysteriskt kul!)


Tjarrååå



Pyssel! =)

Min mamma har alltid pysslat med oss, hela hela tiden. Ibland älskade man det och ibland ville man helst bara slippa haha.. Men pyssla skulle vi alltid för att öva vår kreativa sida, och idag är jag himla glad för att vi gjorde det för när man själv har barn hade det ju varit himla tråkigt annars med tummen mitt i, ja du vet..
Så idag har vi julpysslat lite. Jag tänkte göra ett luciatåg, för det har jag inget... men vi hann inte med hela idag, det ska ju lagas mat oxå!


Thias ville göra en snögubbe..


Nu ska vi äta stroganoff.. imorn är det jobb, tidigt tidigt.. bah, tur att man har ställt tillbaka dygnet lite iallafall :/ men inte helt. Jaja, det blir nog bra.

Trevlig kväll alla!
Kiss kiss /E

En lördag som lördagar ska vara




Jag stog och lagade mat igår (pannerad kyckling och klyftpotatis med bearnaisesås och körsbärstomater) så kom Thias ut i köket och var uttråkad, "ska vi dansa?" sa jag och sen dansade vi.. och dansade.. och dansade.. och dansade tills vi fick mjölksyra i benen. Sen drog vi på beatles och spelade gitarr på vad som var näsrmst (en sopkvast och ett ninjasvärd) och dansade och skrattade till kramp. Då kom Des min lillebror, först såg han livrädd ut.. sen var han med =) vi hade så himla kul! Sen åt vi och Thias gick och la sig efter lördagsgodis och julklender. Jag och Des såg på Walk the line och åt chips och jordnötsringar.. himla bra film som man inte hade sett på länge.
Kalasbra kväll!!

Nu har Des precis gått hem, efter en stor god brunch.. ja det handlar mycket om mat i mitt hem när det är folk här.. är jag själv blir det nudlar och mackor men annars är det himla kul faktiskt. Och Des råkade säga fel på lägenhet och restaurang när han skulle berömma mitt hem, så varför inte!? =)

Mamma ville få med mig på bookrelease idag. Men jag var inte intresserad, okänd författare för mig och då kvittar det. Så jag ska gå och köpa pysselmaterial med T och göra julpyssel istället. Jag skulle vilja ha en stubbe.. hmmm och några små runda träklossar.


Ciaaaoooo

mina tanter

Jag saknar mitt jobb när jag är hemma, det är nice! Idag blev jag kallad ängel =) det är också nice.. nu slutar jag snart.

Thias är hemma hos Linus och Sandra så jag går dit snart sen är det dags att lämna av T hos sin pappa för 3e gången =) går hur bra som helst, hell yes! vet inte riktigt vad jag ska styra med under tiden, sola kanske? det var himla länge sen. Ta en sväng på stan perhaps, men det är så lätta tt bli fattigare då :/ sola blir det nog.
Om T's' pappa kommer och länmnar honom sen är det ju inte hela världen om jag åker in till stan, då måste jag inte åka fram och tillbaka menar jag.. vi får se helt enkelt..

Sen ska vi iallafall spendera lördagskvällen hemma hos oss med lillebror på besök som sover över. Det lär bli guitarhero och film för hela slanten =) min lillebror är bäst, utan tvekan rakt igenom asball!

Nu ska jag slänga i mig en kopp kaffe med resten av Riks. Sen pussas med min son bara för att jag kan och för det är det bästa jag vet! Han tittade på mig igår kväll och sa, mamma ikväll säger vi inte god natt utan god jöööuulll och överdrev på östgötska så mycket han kunde, haha. Han är så skön.
Och på konserten igår drog han tjejen framför oss i håret och när hon tittade bak med lite lagom irriterad blick himlade han med ögonen och pekade på mig!!!!! Haha, jävla unge!

yeye
Baaaaaj

----

Nu är T hos sin Papi och jag tog tid för att se hur lång tid det skulle ta att promenera från deras hus till vårat blivande, på pricken en kvart! sen tänkte jag ta tid med 2:an från vårat blivande- till stan men det glömde jag bort.. Nu sitter jag hemma, har bytt till torra strumpor och skor och ska ta en sväng med MallanBrallan på stan.

Kiss kiss =)

hm

Jag skrev ett helt inlägg om besvikelse, svartsjuka och sånt där annat männskligt skräp som alla kan känna ibland, för det mesta helt i onödan. Men sen bestämde jag mig för att skita i det så jag sket i det!

---
Nu har jag glassplitter i hela högerhanden oxå... fan

Ikväll blir det julstämning i Olai.. och qualitytime med människor som får mig att skratta!

Ha en kanonhelg alihopa!

Lugg




Lite skillnad! =) Men den nedre bilden är från i somras..
Idag ska jag släpa med Thias på stan, haha han hatar att gå i affärer, men jag måste röra lite på mig känner jag.. det har blivit lite för mycket inget den senaste tiden. Nu sitter han och skrattar ihjäl sig till "två snubbar" slapstick från 70talet, lerfigurer dessutom.. Bra att humorn är enkel!

Och nu är jag oxå hänging, hostar och snörvlar om vart annat. Men det gör väl de flesta så här års i och för sig..

Imorn (tror jag) ska lillebror ha en liten adventskonsert i Olai, det är ju givet menar jag!
Nostalgi delux bara =)

Ha det

Tolkningsfritt

Vad har man rätt att bestämma själv är tolkninsfritt och inte? Jag tycker jag kan välja att inte tänka så mycket eller börja analysera och undra.. jag tänker inte tänka helt enkelt, kan man göra så? Det är lättare så.. =)
Jag ser det som en engångsföreteelse varje gång.

Mitt hjärta är lite tokigt ikväll.. men men

Nu börjar julkalendern (=megamys i soffan)
Baaj

RSS 2.0