Tack!

Jag vet inte vems förtjänst det är men de senaste två dagarna har varit helt fantastiska så tack för att de har blivit som de har blivit.. Hade helt sjukt kul igår med Tessan och A-E på krogen och idag har bara varit klockren hela dagen! Jag har solat med Malin, busat med T tills han åkte ut till skärgården.. ätit på Black Lion (Orre bjöd dessutom) och haft humöret uppe hela dagen. Var hos sjukgymnasten idag oxå och jag är riktigt nöjd med besöket!
Och så älskar jag att jag kan sitta på balkongen nu! =) tända några ljus och bara mysa loss..
Det är nice. Tänkte lägga upp lite pics på min eufori på bilddagboken oxå.
http://amy-l.bilddagboken.se

Sweet dreams

Bluäääkk

Jag har haft en duva på besök med tätare och tätare mellanrum den senaste tiden. Det är visserligen trevligt med sällskap men jag föredrar det fjäderfritt. Efter ett tag började den ha med sig drinkpinnar i näbben.. Jag talade om för den att jag inte har någon alkohol hemma att blanda drinkar med ikväll, då sa den att den skulle bygga bo...

..ok inte riktigt så men den hade i alla fall byggt ett bo, med bl.a. drinkpinnar... OCH LAGT TVÅ ÄGG hur creepy som helst. Jag vet jag är världens största tönt. Anna-Elsa kom till undersättning och avlägsnade boet med äggen i, jag vill inte veta vad hon gjorde med dom sen.. Ringde Malin först, men hon är lite för lik mig och svarade... BLAAAA RING EN VETERINÄR ELLER NÅT DÅ!?? haha... Jojo, så han får skratta åt mig en skvätt.
Nu är boet borta, hoppas hon inte börjar om! Jag vill kunna njuta av min balkong utan att bli vättskrämd av massa flaxande bajs rätt vad det är!

Det possitiva med alltihop är att det är rensat på balkongen =) so long sopptipp! nu ska jag bara fixa med massa blomster, mattor, tyger och eld så blir det kalasmysigt där ute i år oxå. Vi inviger den redan imorn, fast som smygstart eftersom det inte kommer va riktigt klart..
Så kom hem till mig imorn kväll om du vill njuta av ett glas vin och sommaren med några stollar på min balle.. fast ledsen pojkar, no testosteron allowed seru! :/

Nu ska jag fortsätta fixa, tvätta, natta, göra kvällsmat till mig själv oxå, diska, städa och gå och lägga mig nån gång strax före jobbet =P
Kiss kiss


ryggen :/

Nu ska jag tycka lite synd om mig själv...:
AAAAAAAAAJJJJJJJEEEEE!!!!!!!!!
SATANHELVETESJÄVLAFAAAAAAAAN MIN RYYYYYYGG!!!!!!!!

Det blir ett besök hos sjukgymnasten på torsdag =( fast det gör oxå ont.. men det blir ju bättre sen. Det är p.g.a. en specifik dam.. hrmpff .. inte bara men mest tror jag.
jag går otacksamt dit även utöver ryggbesvären, det var nämligen hon som t.ex. tyckte att jag skulle göra rent hennes nerspillda ojordade elurtag med papper och vatten... (WTF!!!??!?) och som många av oss kan bli lite smått irriterade på för det mesta.. Jag försöker verkligen tona ner problemet nu!
Hur som helst har jag nu pajjat ryggen.. igen.
Inte så illa som sist så jag inte kan röra mig över huvud taget what so ever, men det gör fruktansvärt ont hela tiden, och det knakar om den när jag andas inåt.. det är nog inte så tipptopp så ja, jag ska tillbaka tillsjukgymnasten och slösa lite pengar.
Fattar inte varför inte timvikarier oxå får friskvård sponsrat av kommunen!

Och fine, jag laddar nytt och står ensam stark men vilken idiot var det som påstod att det är härligt att vara kär?!?!???!

Ahhhhh så nu har jag klagat.
-------

Dagen har varit rätt nice annars.. lååång dag för T på dagis och lååång dag för Bellan på jobbet men med fantastiska kollegor och många vunna strider, pannkakor och glass så kan jag väl inte klaga heller.. nej jag tycker inte det.
Efter såhär lååånga dagar fascineras jag verkligen över hur man går som en zombie efter den sista arbetstimman fram tills ungefär klockan nu; typ 10pm då man helt plötsligt blir pigg som ett barn på sockerrus i ren protest.
Wierd

Men såatteeeee...
herrå

Woliwoli

Mickael Bubblés "everything" går på hög volym och den är helt underbar den ska jag ha när jag gifter mig punkt, den gör mig glad! Och barnens skratt hörs från barnrummet, det gör mig oxå glad! Och idag ska vi åka ut och bada =) det gör mig glad det med..

Dagen har potential!

done

Det var den midsommaren.. Det var bra, vi dukade midsommarfint med rätt färg och blomster och JAG åt sill kors i taket, och allt enligt tradition var med och musiken såklart, det var guld. Som det ska va. Det blev jag, barnen och fantastiska A-E, Charlie och dread..
Charlie och barnen mötte upp min papi i folkparken tidigare under dagen när jag och A-E jobbade, så barnen fick dansa runt en stång oxå =) Thias hade skitkul, Ais tyckte det var töntigt.. haha. Sen efter jobbet att börja fixa, jag hade snott draglakan från jobbet som vi hade som dukar =) det rekomenderar jag! funkade suveränt och snyggt blev det ju oxå.

Jorå.. det var ok..

men det har legat i bakhuvet hela tiden

pics pics hur som haver


Ikväll har jag haft en lugn movienight med barnen..
Och imorn ska vi åka och bada nånstans om vädret tillåter =D finally!!! om det är grått så åker vi till busfabriken istället. Jag undrar om dread och charlie kommer ha roligare än grabbarna isåfall.. skulle inte va helt otippat, hehe.. Men jag hoppas på bad!

Ta hand om er!
Kiss kiss

snart midsommar

Det blir en dag att bita ihop på. För mig kommer den se ut ungefär: jobba 8-16, köpa/laga mat, göra efterrätter.. ordna allting hemma, sen fira(??) med A-E, Thias, Andreas, Charlie och Dread. Ett bra gäng iaf, utan tvekan! ...men man kommer ju tänka på det! hela tiden.. 
Men det är bara att bita ihop.. för barnen! och det kommer ju bli kul också?!
Efter den här dagen tänker man ju inte mindre på det heller liksom.. varför ska det alltid hända nåt när man vill ha som mest lugn och ro, när man behöver som mest lugn och ro?

Imorn börjar vi om


Parken


gillar ordet, gillar konceptet, gillar gräset, gungorna, barnskratten, luften, solen och känslan av att göra något som är bra för en! Parken är rätt fantastisk, tur att vi har den =)
Thias och jag har haft en finfin dag i just parken idag.. gungat och kastat fresbee i timmar! Fresbee är typ sjukt svårt har jag kommit fram till, Thias var bättre.
Bilder på hela dagen finns som vanligt på http://amy-l.bilddagboken.se looky looky..

Sen gick jag och thias hem, lagade mat och såg på bompa tills A-E och Ais kom. När grabbarna hade somnat fick jag ett ryck och kände ett absolut måste för scones så jag ringde mamma :D
Sen stack jag iväg och hämtade scones och fick lite annat bröd och några marmelader på köpet, min mamma är bäst helt enkelt!

Nu ska vi slänga i oss lite mera te, kräkas i kapp efter alla miljarder scones och snacka skit hela natten.. är väl planen?! ja det var det..
Sov gott
Kiss kiss

funderar

som vanligt.. och har en ny tanke... Hur kommer det sig att man sörjer något man aldrig haft? Det är ju framtiden och drömmarna som gör ont nu.. konstigt! Och så har jag kommit på en sak till. Jag tycker det är riktigt synd att det finns människor som har missförstått mig så enormt som en del har gjort, men så har jag kommit på en sak till =) Det finns ju dom som känner mig oxå, varför ska jag försöka hålla mig kvar bland människor som uppenbarligen inte vill veta vem jag är, vuxen år 2009. Det är ju faktiskt ganska onödigt, och jag hade faktiskt inte reflekterat över det om det inte var för att det bidrog till det värsta.. give a kiss and make it go away... fan
Så var det med det.

Idag hämtade jag T på dagis efter jobbet halv17 och efter en hel helgs delat och kvällsjobb, hur slut som heeeelst! Haha, och T som hade varit på dagis sen 6.15 i morse var ju inte piggare såå snacka om fnitter på vägen hem eller, båda två gick som geléblobbar och skrattade ihjäl oss åt ungefär precis vad som helst!
Sen blev det en snabbt och enkelt ihopslängd pyttipanna pga. min obefintliga energi. Men vet du nåt jävligt fränt... imorn är jag leeediiiiiiig! =)

En annan sjukt kul sak när man är övertrött är att prata på valiska!


Annars har det varit en skaplig helg, med lite tur är jag lagd åt självdistansen så jag har skrattat en hel del imellan resten, jag var och lyssnade på papi o co. i lördags i Olai kyrka och satt och tänkte och började storböla.. helt plötsligt slog det mig att shit, det måste ju se ut som att jag gråter för att jag är rörd, typ av musiken.. med pappersnäsduken i högsta hugg och så mitt i gråten började jag skratta åt hur töntigt det måste ha sett ut.. jadu.. hehe. Så har man som sagt jobbat som ett djur, träffat vänner och sett på film och umgåtts, jag ska verkligen inte klaga!

Lite pics från helgen varsågod



Kiss kiss

yeah

Hemtelefonen funkar igen =)

wohoo

Le helg

Ja min helg är ju slut nu då.. Jag jobbar imorn och på söndag, så igår var jag på palace med Malin. Tänkte ju inte att man skulle ha så kul med tanke på omständigheterna men det var faktiskt rätt lyckat, och idag har jag städat massa och köpt 3 par skor.. Jag försöker! :)
Ikväll ska jag hem till Olga och så sover jag där så behöver jag inte springa till spårvagnar och sånt inför jobbet imorn, det blir bra. Lite Soffhäng med resten av ostbollarna nurå =)


Kiss kiss

Helvete... igen!

Det började bra.. jag och Thias låg och pratade valiska i sängen hela morgonen och höll på att skratta ihjäl oss.
Men så fick jag ett idiotbrev från f-kassan.. skulle ringa men tappade telefonen så batteriet åkte ut och hamnade under pianot!!!! skulle ta ut det med Thias Chaplin-käpp.. hittade ett batteri, massa dammkaniner men inget som gör att batteriet är kvar i luren.. jag blir tokig.
Så nu har jag ingen hemtelefon så ni vet det.. Och det tutar nåt förjävligt utanför sovrummet! studenter...

There's a thin line between love and hate!

drömmen är borta helt nu. jag ska inte till det lilla paradiset varken idag eller... Hm, det blir nog lättare att säga att det inte finns alls, punkt! det suger kan jag säga, jag orkar inte ens beskriva hur det känns.. men jag kan ju säga att trots en del stjärnor ur mitt liv har ingen någonsin lyckats få mig att må såhär vidrigt, så det är rätt bra jobbat! Grattis

Anna-Elsa och Charlie kommer och hämtar upp mig snart, jag vill inte men det skulle dom visst.. Orka få en utskällning oxå, hon visste det sa hon.. varför lyssnar man aldrig?

Jag går och lägger mig igen...


Fredagsmys

Ja jag vet att det bara är onsdag.. men jag blir barnledig imorn och hela helgen :/ så man måste ju passa på liksom. Så Thias och jag kollade på Albin och gänget efter ett lyckat pannkakskalas hos mamma.
Nu sover han sött och jag ska ta ett varmt bad tänkte jag. Kanske se på en film till..





Sötaste fisen i världen!

Gretas pannkakor minsann

Greta var min mammas farmor och hon hade ett recept på pannkakor som är åh så fantastiska, speciellt när mammas magiska händer håller i vispen! Så idag är jag och T på besök hos mor min innan hon åker till Vadstena och mormor. Sen blir det hem och ha förtids-fredagsmys, jag och T eftersom han ska till Tina imorn.. det är ju ett måste liksom, tror inte han blir så besviken heller =)
Annars idag har jag bara jobbat och jobbat. Idag hade dessutom hela personalstyrkan möte i tre timmar så jag gick med 3 larmtelefoner och försökte delegera ut och ta över arbete åt alla nya vikarier så gott som möjligt, samtidigt som jag hade A-E på intro och skulle visa och förklara allt möjligt. Det gick galant kan jag säga =) stort ansvar är sjukt kul när det går bra! Fast jag hade sönder en vas för en stackars gubbe :/ som tur är så skrattade han bara.. och förlät mig.
Och så fick jag skjuts till dagis av charlie, kan ju inte bli bättre.. Tror jag sparade in en hel timma på det, fan vad jag vill ha körkortet nu alltså! Soooon...

Nu ska jag leka med en ballong säger något litet som rycker i tröjan jag precis har fått av mamma...
bra dag



sjukt bra dag


igen =)

Kiss kiss

woaaaah

Fan fan fan fan fan fan... sjuuuuukt röksugen!! Tur som satan att jag inte har någon tobak hemma, jag vet att det är över när jag vaknar imorn och då kommer jag va hur glad som helst över att jag klarade kvällen! Men fan fan fan fan fan vad jobbigt det är, haha.. Men jag sitter och ler för mig själv ändå, så ta det inte som att jag lider eller så... fan fan fan fan!!!!! Jag har haft världens bästa dag och är på galet bra humör... men fan fan fan fan vad röksugen jag äääääär..

det går över


fan fan fan fan

God natt!


såja

...och så kom skattepengarna =) mest går till pappa men det är ju bra det med faktiskt, känns riktigt skönt. Så idag har T och jag fyllt på kylen lite.. Och jag har haft en jättebra dag på jobbet, det är så sjukt kul att min A-E är där nu!!! =) Bellan fixar biffen.. Hihi.
Och det är fortfarande helt underbart att gå på chema. Det enda som är lite trist är att man går upp mojjetidigt och att man typ bara hinner hämta barn, laga mat och natta barn efter jobbet.. och sen är man för trött för att se på TV ens en gång.. Men rent mentalt, eller hur ska jag säga.. Samvetet får ju semester i alla fall! Det är fortfarande underbart att gå på chema! =)

Nu är T mätt, nybadad och nagelklippt och bompa är snart slut så det blir en saga och sen god natt.. Och jag går på kexen med en ost i högsta hugg, hu ja.. man blir fet av att sluta röka. Jag får dubbla träningen tror jag ;)

Take care loves'
Kiss kiss

Pilutta dig

Jag ska till astrid lindgrens värld, kolmården, grönan, lisseberg, skansen, naturhistoriska, kosmonova, massa workshops.. åh vad grejer jag ska göra med barnen! =) för nu har mitt sommarvik. börjat.. wohoo. 
Nu kör jag på i ett 100% fram till augusti, helt underbart, mycket och slitsamt men underbart.. Kunna planera och göra som jag vill när jag väl är ledig utan att behöva räkna med att kanske få ställa in.. ja det är fint det..
Så nu blir det jobb varannan helg och barn var annan..
Livet leker! =)

Ciao belles

Hihihi

Idag gick jag förbi P. Lutteman igen ^^ och så berättade gardintanten om sin hemliga romans med lasse kronér.. hehe, säg inte att det är ett tråkigt jobb i alla fall =)

Och så pirr pirr
men ibland vill jag kräkas

Fotbollen..

Hahahahaha...
älskade älskade Ulla på jobbet idag; "Men ge grabbarna en var sin boll istället så slipper dom bråka om den"  Åh jag skrattade så jag satte kaffet i halsen! =)

Idag jobbar jag delat så nu ska jag duscha, sen gå och rösta och sen bär det av till jobbet igen.. Bra dag so far..

Kiss kiss

ultrasnurr

Jag har aldrig förstått hur man kan tycka att något gör ont när man inte har slagit sig nånstans. Sett det som något man bara säger men tyckt att det låter ganska larvigt.
Men det här gör tamej fan ont alltså..

igen!

Det borde inte vara så svårt när det känns som en självklarhet
orkar jag?
ja
jag skulle göra vad som helst
galet


Fina fredag

Idag ska jag fira min bror som tagit filkand.examen :D jag är hur stolt som helst.. men kan ju inte kallat' förvånad, han är ju det bra barnet =) hehe.. nej, skämt å sido, han är bäst och jag är superstolt. Grattis Peme!!!
Så ikväll ska vi äta middag på Harry's och köra värsta qualitytime med la famillã, sånt som Bellan älskar!

Sen korsar jag gatan och kommer hem igen och så blir det häng med vänner hos moi, men det vet dom inte än för jag har inte sagt till so far. Men nuså =) komsi komsi, hehe.. Ingen utgång though! för mig iaf..

Thias och jag har kollat på den lilla sjöjungfrun som fortfarande är min älsklingsfilm i sin genre och alltid kommer att vara det! Sen blev det en sväng på stan med tant Malin =P som köpte massa prylar och skämde bort thias ytterligare, fast thias sa att hon skämde ut honom varge gång dom var på stan.. haha.. Så tog vi en fika och pratade karlar som jag och Malin alltid gör! Sen gick vi hem igen och nu ska vi rensa leksaker, mycket måste bort! :/ 3e världskriget nalkas.. men det måste göras!
Wish me luck

Ciaoooo

Citat

"Önskar att livet vore som i en romantisk komedi!"
/Maria Sköld (Min moster)

Det träffade mig rakt i hjärtat och meningen stärker på nåt vis.. vet inte riktigt varför eftersom undertonen är att det tyvärr inte är så.. men jag vet inte, det har varit en possitiv tanke för mig. Tack Mia!

Idag

Idag är en väldigt lugn dag.. normalt skulle jag få jordens ångest och känna mig alldeles för understimulerad av att fortfarande (kl. 15.39) inte vara duschad och påklädd osv men inte idag! Idag låter jag mig själv vara en lat soffpotatis med inget alls att göra.
Anna-Elsa, Charlie, Ingrid och Love var här igår och såg på film(er) hela kvällen.. Charlie somnade så jag hämnades såklart och tog kort =P och hur som haver sov han och Anna-Elsa kvar för dom inte orkade gå hem, och är fortfarande här, så nu ekar guitarhero som vanligt i öronen när det är häng med A-E och Charlie =) fan vad jag tycker om dom!

Och i morse var elektrikern här och gjorde något med min ugn som jag inte minns vad det kallades, men det funkade iallafall så nu ska jag göra sheperd's pie! Och ugnspannkaka och potatisgratäng och ugnstekt falukorv, massa goda grytor och allt annat man har längtat efter att få göra i snart två veckor.
Jag borde få reducerad hyra för att ha tvingats äta ute. Men snälla Bellan orkar inte bråka.. Jag är bara glad att det är över!
Så idag ska jag alltså göra ingenting, och så en himla massa ingenting.. tills jag blir tokig och börjar städa ;-)
Diska ska jag i alla fall göra nu..
Lovely


XOXO
Kiss kiss

Några favoriter

Nu när jag har presenterat mig tänkte jag att jag kunde visa oxå, och eftersom en bild säger mer än tusen ord så....

Ais och Thias
Jag och Thias






Känn dig inte bortglömd om du inte är med för det här är inget som visar upp något speciellt för mig bara några delar av mitt liv som får mig att le. Men det finns så mycket som pirrar i Bellans mage så att långt ifrån allt skulle få plats i ett och samma inlägg.
Så vi tar det en annan gång..

Nu blir det snart movienight.. mysigt värre
Kiss kiss

Ljuv doft av en början

Så.. här är jag alltså med den nya, för att det verkligen ska kännas som från scratch tänkte jag dra några "tusen frågor"-frågor.. Du vet de klassiska du säkert redan vet svaren på ;-)

Namn: Ella Sköld (men de flesta säger Bellan)
Hem: Norrpans soppa
Famlj: Mamma ankan, Pappa Uffe, bröderna Peme och Des och en hel hög låtsassyskon =P och så förstås min egen babyboy som dessvärre är långt från baby numera. Thias Goliath Sköld på 5 år. Min stolthet, mitt syre och det finaste som finns i livet jag lever!
Utbildning: Msk/Usk
Sysselsättning: Timvik. inom äldreomsorgen.
Intressen: Jag har vuxit upp med pappas piano i öronen, en cello i knäet och en hel sjungande släkt och det är jag evigt tacksam för! Så Musiken är väl ett givet svar.
Lycka: Barn
Sorg: London
Mål: Läkare utan gränser
Civil status: Ensamstående med världens bästa unge
Fritid: va??!
Film: Ps. I love you!
Bok: Haha... fortfarande "regnbågen har bara 8 färger" av Peter Pohl
Film eller bok?: Bok utan tvekan!
Sitta eller ligga i soffan?: Sittligga
Coop eller Ica?: Inte säker längre
Pengar eller kärlek?: Kärlek utan att blinka!!
Dröm?: Familj på riktigt
Stolthet: De senaste 3 åren i allmänhet
Skam: Alla har vi väl varit tonåringar!? hehe
Sanning: Jag har det bra
Lögn: Jag är lycklig
Önskan: Det vet du om du känner mig! :)

C'est moi.
Hoppas du tittar in fler gånger.. när du ändå är och pillar på tangentbordet nu kan du ju svänga förbi http://amy-l.bilddagboken.se och spana in vad som händer i mitt liv om dagarna förutom vad som står här.. och i bildformat dessutom =)
Varning för Ultrasnurr Nollkollsson i framtiden för det är så himla jag! men det finns inte mycket att göra åt det mer än att le.. så kör hårt och skaffa dig lite skrattrynkor.

See ya! =)
Kiss kiss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0