Grattis jag!

Jag fyllde ju egentligen i tisdags.. och jag hade en helt fantastisk födelsedag med middag på Black Lion Inn med Papi, Emma, Emil, Mickis, Handsome och Thias. Utan tvekan en fantastisk födelsedag och jag är nöjdare än nöjdast. Och ikväll har jag bokat bord på Palace för mig och kära vänner, Becca kommer snart hem till mig och färgar mitt hår.. aaaah nu blev det nyfiket va?! Vad har hon fått för sig nu =P det är inte så drastiskt kan jag avslöja men det kommer bli mycket lätthanterligare iallafall, och inte slita så förbannat. Det får nog ryka en decimeter eller två på längderna också =( men men, det växer ju som ogräs..

Jag har laddat upp med vattenmelon, plommon och jordnötsringar och tjuvstartat med ett glas vin. Efter Becca kommer Malin sen går vi och möter upp ytterligare ett par stjärnor så käkar vi lite sen blir det partaja av hela slanten =)

Livet leker!

--

Jag och Mallan var på stan idag, jag har uppdaterat Thias garderob så efter ikväll kommer jag bara ha matkassan kvar. Men resekassan sjunger iallafall med sin tillväxt, idag hittade vi en perfekt charter till egypten =) kanske kanske inte.. vi får se. Nice som fan kommer det iallafall bli när det väl blir!!
Nej nu ska jag fylla år i efterskott färdigt sen ger jag tillbaka uppmärksamheten igen.

Kiss kiss

Bra dag!!

Thias väckte mig med Papi i telefonen i morse, och vi hade ett bra a-kassesnack! :) där försvann väldans massa ångest! Sen gjorde vi frukost, duschade, städade, gick hem till mami, drack kaffe med henne och MallanBrallan, sen gick vi allihopa till vattenparken medan mami tog prover på vårdcentralen, sen åt vi glass på Halvars' Den sista?? Kanske kanske.. Sen pantade vi all pant, handlade och hälsade på Petra och bebisen :D åååååh beeeebisen!!!


Sen gick vi iallafall hem igen och lagade mat, städade lite till, och mös framför bompa, läste på finska, skrattade tills vi nästan kissade på oss och nu sover lilleman som en stock. Medan jag bakar bröd och bloggar mellan jäsningarna.



Och snart kommer handsome :D han har jobbat nätter hela helgen så vi har inte setts nåt, förutom på dopet i lördags som för övrigt var riktigt nice! om man gillar sånt, allt som är mindre än mig och jollrar tycker ju jag är urkul så visst vetu =)
Det första handsome gör när han kommer hem till mig och det är kväll är alltid att gå in och titta till Thias, jag vet inte varför och jag har aldrig tänkt på att fråga heller men jag gillart. Han är ganska underbar faktiskt!

Nu ska jag knåda bröd igen..

Och imorn fyller hon år den där jag! =) wohoo
Kiss kiss

vaka

Jag hatar byråkrati.. jag förstår inte byråkrati.. jag vet att det behövs i viss mån men jag är ganska övertygad om att det skulle kunna gå att ha det lite lättare. Jag trodde jag var klar med a-kassa papper och medlemsskap och dagar och so on men icke, jag har misstolkat hela röran.. så det är bara att börja om! Kul :/ Start calling imöra. A-kassa och en jävla massa tim.vik för nu är det extra viktigt att jag har jobb så det går runt. Så var vi tillbaka till ruta ett. Det är rätt piss faktiskt, men jag skulle varit mera nogrann så det är bara mitt eget problem, så det bara att fixat'. Jag har i alla fall allt förberätt och framför mig nu, så hur jävla svårt ska det vara!? Oh bläää..

Så kan jag inte sova inatt, gråtfärdig är jag hela tiden, jävla hormonjävlar! Var snälla mot mig så ska jag lova att försöka inte få ett utbrott.
Sluta röka går iallafall jättebra :D det är alltid något.

Jag behöver ett fast jobb
åh ångesten!

Måste försöka sova.
Bye

Bellan Stewart

Jag slirade in på recept.se idag, en sida jag ofta har använt mig av som fuskfacit när jag har lekt bland köksluckorna. Men nu tittade jag lite noga och hittade massa alldeles suveräna finesser med hemsidan. Till exempel kan man göra en vecko-matsedel och plocka massa recept mån-söndag från deras register och sen när man printar det där så kommer man till en inköpslista med allt som behövs till de rätter man valt ut för en hel vecka! :D ah aah.. det är inte klart än lyssna här; det är till och med uppdelat i varusort som pasta/ris, frukt/grönt och mejerivaror osv.. FRÄNT VA!?!??
Idag ska vi äta rester från igår; Bakpotatis med creme fresh, bacon och avokadofyllning. Tänkte ta philadelfiaost först men det fick bli en enklare variant. Och så en supergod sallad till med bönor och ägg. Ägg är sjukt underskattat!
Och eftersom handsome skeptiskt sa; blir man mätt på det?? så gjorde jag dubbelt upp så man kunde ta två pakpotatisar men alla av lass nr två är ju kvar nu då.. hehe :P
Men det gör inget, det vart ju gott. Och så bakade jag en blåbärspaj av thias-plockade blåbär som efterrätt men den åts slut på under förmiddagsfikat idag =) så idag får vi nöja oss med varandra som efterrätt.. Jag menade på ett fint sätt, sluta tänk snusk!
Nu är det dinnertime.

Ciao

Sista dagen på sommarn

Alltså sommarvikariatet, även om jag betvivlar att vi så skulle få någon annan form av vidare sommar men ändå..  Idag är iallafall sista sammanhängande dagen på jobbet =( men jag hoppas på mycket timmar i höst, det låter som att det kommer kunna bli det. Jag trivs så sjukt bra här på Riks city. Egentligen var sista dagen på chema i fredags men jag tog lördag och söndag kväll också.. det är rätt skönt att börja 16 och slippa åka fram och tillbaka som man annars får göra om man ska åt helgkvällarna. Ob är ju alltid trevligt.
Jaja, en gnutta ointressant för dig.

Jag mår konstigt idag, alldeles för mycket tankar på alldeles för lite åtgärder. Har jag en dålig dag? mycket är ju trots allt väldigt bra, måste man ha allt för att vara nöjd? bläk.. för mycket tankar, för lite att kunna göra åt det, oroar mig.. med all rätt visserligen, men den där klumpen i magen börjar bli rätt tjatig nu.

Det går över tills du gifter dig. HA.. just

Tjing


Ohhh hååååår

Blondare än blondastSlingor
Blått :/
Svarta slingor
Svart
Brunt
Min egen hårfärg

För tillfället är jag ju som bekant blondare än blondast.. Men jag har stött på en del nackdelar..;
1. Jag tappar hår!! :O
2. Eftersom det sliter som perkele blir det ju liksom fult risigt och ja.. slitet
3. Det är crazy jobbigt att behöva färga utväxten hela tiden
4. Blondiner har roligast är en myt =P
Skämt åsido är det faktiskt lite jobbigt.. och jag tänkte att om jag färgar det till min vanliga hårfärg, eller riktiga, jag har nog ingen vanlig längre.. Den nedersta vill säga, då kan jag låta det vara ett tag så att håret får återhämta sig med massa inpackningar, öl och äggkurer. Dessutom så lär jag behöva klippa en rätt rejäl bit för att det ska göra någon skillnad.. jag har nallat toppar lite då och då men det händer inte så mycket. Jag måste ta minnst en decimeter till =( men, men.. det växer ju snabbt när det är friskt.
Och långt och snyggt är INTE samma sak!!

Vad tycker du? Vilken hårfärg?


hjälp

Sommarn börjar försvinna.. skynda och gör allt det där som hör till!

-Kolmården, nej
-Tropikariet, ja
-Glass, ja
-Grilla, ja
-Sjöbada, ja
-Skärgårdsbesök, ja
-Vadstena, nej
-Ga: Linköping, nej
-Myggbett, ja
-Smultronstället, ja
-
Fresbee, mini-och/eller aquagolf, nej
-Himpa, ja
-Färgagården, ja
-Parkhäng, ja
-
Skara sommarland, nej

En början iallafall, vissa saker får hamna på nästa år-listan men det mesta kommer jag nog hinna med tror jag. Balkongen fick bli rätt tom i år, städad och lite pimpad men inte så blommig.
Snart är sommarvik.et slut, mina extra-barnhelger blir mer spontana och det går åt tid och energi åt att jaga arbetstimmar igen. Kan ju inte säga att jag ser fram emot det sådär överdrivet mycket. Men det händer en hel del kul i höst oxå! =) jag fyller år, jag ska åka utomlands med Malin och att jag är pirr-i-magen-lycklig varje dag gör ju att man ser fram emot det mesta, hehe.. hoppas det blir en höst med mycket färger!
Men stopp! Än är inte sommaren slut.

vad har du gjort/kvar att göra??

hmm..

Bellan fyller visst år snart.. Nejmen TITTA en önskelista! :)

*Pengar till min och Malins resa
*En symaskin
*En digitalkamera

Om presentkort..:
-Gina
-Monki
-BikBok
-Carlings
-All världens skoaffärer
-Ikea


Bank bank bygge kaffe sallad glass sol och bad

...och världens förkylning :/ det hade varit fint att kunna njuta av det fantastiska lite mera men jag ska absolut inte klaga.. Hellre förkyld under kurrering bland en hög med Petterssons på deras egen strand än hemma i stan i en alldeles för stor säng!
Men imorn blir det jobba igen, det måste jag, det vill jag faktiskt tillomed, det är nice att trivas på jobbet =)

Men jag har legat i bikini hela dagen både idag och igår, kanske inte så bra med förkylning tänker du men det har varit så himla varmt så det är ingen fara tänker jag. Däremot har jag inte vågat doppa mig som dom andra, jag har iallafall använt det som försvar mot diverse kast-i-sjön-hot :D nej skämt åsido, jag funderade lite på ett kvällsdopp, då är det ju om möjligt ändå varmare kanske i vattnet än i luften med lite tur. Men jag vet inte, jag fegar nog idag..
Igår cycklade jag från Bärsjöholm till Åby centrum och handlade och tillbaka till Bärsjöholm. Det var riktigt fränt faktiskt, samanlagt ca 14 km, inte illa pinkad för en klen Bella, inte klev jag av många gånger heller. Nu när jag har skrytit klart kan jag ju tala om att det här landskapet är det vackraste jag har sett. Även om jag har sett det många gånger förut.. man tänker liksom inte på det på samma sätt när man svichar förbi med bilen i kurvorna. Helt makalöst som Papi skulle säga.
Sen gjorde jag en ungsstekt falukorv med massa god lök och paprikasoya och så hade Kurta lite pomme han inte ville ha, igen dålig fredagsmiddag. Handsome tände ljus och hällde upp vin =) med tanke på att han är långt från den romantiska typen till skillnad från mig blev jag riktigt överraskad, det kanske händer igen nästa år :P hehe nej han är fin.. på sitt sätt. Hmm, jag försöker men det kommer bara elakheter här, jag har beblandats med fam. Pettersson en dag för många tror jag.
Sara lagade min rygg idag, mamma Mia åh så guld! Och så hade hon ihjäl stjärten på mig oxå, men det skulle visst vara bra så jag litar på det.

Åh nu kom kvällssolen fram från bakom trädet igen, snart blir himlen rosa men än har den samma blåa färg som min balklänning från nian. Inga badgäster är kvar, stranden är alldeles öde.. det ser jag från den här sidan av det lilla draget där Lucas vill bygga en Monét-bro =) Solen ligger så lågt att varje grässtrå får uppmärksamhet, Bygget börjar se ut som en veranda.. ett skelett som berättar om framtida tekvällar med solnedgång. .
Det sitter en man med en hammare kanske 10 meter från mig, på ett tak som snart är färdigt.
Han är till mig,

helt magiskt ellerhur?!

fixing fixing

Vaknade i morse av att T kom in och var stekhet! stackarn, och han hade mycket riktigt feber men inte så mycket som jag trodde.. Hur som haver har vi vabbat idag, men sen piggnade han till och har varit överenergisk hela dagen istället.. och han börjar komma in i nästa trots nu.. åh vad det märks tydligt, buhu.. Jag som alltid har haft den coollugna, men men. Det hör ju till.
Vi tog en sväng på stan och gjorde massa ärenden åt mor min, lite apotek hit och blomsteraffär dit.. Hitta massa kul åt mig själv oxå men jag ska till IKEA imorn så jag sparar slantarna till det istället.
Sen kom vi hem och hade fredagsmys, eftersom jag är barnledig på fredag. Horton hears a who blir aldrig dålig :D och jag frostade av frysen under tiden för jag hade ångest över att inte ha varit på jobbet.

Nu ska jag våttorka lite överallt tänkte jag, så är det bara och köra golv imorn så blir det sprillans you know, det är en härlig känsla att komm hem till ett sånt hem. Så det får det bli.
Handsome har jobbat med verandan hela veckan och jag har ju oxå jobbat som en gnu så vi har inte setts alls typ. Men han kommer snart hit :)  det känns som att varje gång vi ses är första gången, du vet i magen, dom där fjärilarna som man annars bara läser om.

Imorn ska han hålla handen på Linköpings univesitetssjukhus, men när jag ringde idag så sa dom att jag inte behövde göra en såndär äcklig lågnt-ner-i-halsen-med-världens-största-kamera-slang-undersökning vilket ju känns rätt bra.
Sen blire IKEA som sagt, handsome vill ha sänglampor, det tycker jag är jättebra för jag ser inte när jag läser. och jag behöver hela lakan

Mensåatte.. Ciao

Pajjaser

Det är tur vi har dom, vad tråkigt livet hade varit utan! Jag syftar inte på dom med vattensprutade blommor och på tok för mycket läppstift, utan dom där som sticker ut ur mängden i dom små grupperna, på arbetsplatsen, i kompiskretsen, i klassen.. ja du vet.. Min pojkvän är en av dom :P hehe.
Och på jobbet.. ja jag behöver väl inte säga så mycket efter mina tidigare inlägg, aj caramba.

nu är jag nyss hemkommen, nyduschad och lycklig.. så lets watch a movie innan kudden då.. sweet värre
Sov gott!

RSS 2.0