Ironi

Jag är singel igen... därför att jag inte lever det liv jag egentligen allra helst vill leva men inte kan leva med honom därför att jag försummar allt runt omkring mig när jag är med honom, framför allt mig själv och mina verkliga intressen. Kärleken har varit så stark att den tar över och kör över allt annat som en bulldozer. Men nu behöver jag mig själv. Men ja ironiskt är det!

Igår var jag ute med Storebror, Mickis och Alle. I taxin råkade föraren vara en gammal flirt. Det är också ironi.

Jag och josefin diskutterade igår hur man är och reagerar i en sånhär situation och det är ganska komiskt egentligen, man är helt förstörd när det händer, man bönar och ber och den männskliga reflexen när man är scared to death är man man vill göra något åt det, och så kan man inte det. Sen hinner det gå fem minuter tills man tänker, nej nu jävlar! Och skrattar åt allt och är så jävla charmig... En överlevnadsteknik rent instingtivt antar jag.
Men det ä ju lite av en vändning så att säga.

Sen kommer kvällen

Långhelg

Jag är inte kristen.. men just nu är jag väldigt tacksam över hela jesus-grejen för annars hade jag haft skola både imorgon och på fredag =) åh vad skönt det är att vara lite ledig. Egentligen är man ju inte ledig när man pluggar bara för att man inte har skola, men det känns inte så hårt om jag får sitta och läsa med Thias och Lucas i närheten och slappna av ute i B-holm.. Tog bussen ut idag och L fick komma och hämta oss i Åby centrum.

Men på måndag ska vi till trafikskolan och gå handledarkursen så man kan övningsköra... lagligt! Sen ska det köras som --- heeeela sommaren så jag kan använda min fina skatteåterbäring till en intensivkurs i höst.
Så ska det gå till, eftersom jag åker väldigt mycket bil med Lucas redan så kommer det ju finnas möjligheter, när jag kan grunderna så byter vi plats helt enkelt. Och läshuvud är ju vad jag redan har så teorin kommer gå lätt, det har den iallafall gjort när jag har testat på nätet..

Nu ska jag koncentrera mig på Hockeyn, det går bra för USA och det gillar vi =) tills dom kör mot Sverige.
Ciaooo

Ostbågar är sjukt gott btw!

Mot nya tider

Jag har fått en tillsägelse från mitt livs stora kärlek om att jag uppdaterar dåligt. Det är pga. en kombination av att jag inte har fått upp datorn hemma och att jag helt enkelt inte hinner..
Så vad har hänt sedan sist?
Jag simmar nu för tiden, japp.. äntligen har Bellan fått arslet ur, och nu börjar vädret tillåta springturer också.. Fast idag var det blåsigt.
Skolan går bra, snabbt och motsträvigt men ändå bra. Idag skrev jag prov om världskrigen, mellankrigstiden, sovjets bildning och den ryska revolutionen och efterkrigstiden och depressionen på 30talet. Ja det var bara ett prov. Välkommen till komvux.
Nej men det går bra på riktigt, snart är jag helt jävla färdig med allt som kommer i närheten av gymnasie och slutbetyg och det är ju fantastiskt!

I sommar ska jag jobba som personlig assistent, skriva chema och visa CV ska jag göra på måndag.

Just nu sitter jag bredvid handsome i hans soffa och diskutterar vem som är mest dålig på att vara mysig.
...dumt att blogga då.

Hej :)

RSS 2.0