friday I'm in love

 <3
Handsome and happiest
----------------

Idag kom Ais, så vi har fredagen i ära köpt in 2 filmer. Scent of a woman, och Prince of Egypt och chips, dip, cider till mig och festis till boysen. Det blir en fin fredag det. Nu har jag fixat fjärren till TVn oxå :D WOHO så finally kan jag ändra till dvd och playstation. Jag kommer sitta uppe och spela guitarhero hela natten.. hehe
Jag kan stänga av TVn oxå. Knappen fram på har ju fastnat så enda sättet förut hade varit att dra ur sladden, men då hade jag ju inte fått på den igen.. haha, vilka problem.

Well well nu blir det hot dogs och chil

Ciao


Ok... hrm

..Bellan kan inte feströka! Nu är det officiellt konstaterat.
Så, nu fåre va bra.. har inte så många cigaretter kvar i det här paketet så efter dom är det fan nog! Jag vill inte.. vill inte!! Uch vad äckligt det är att röka!

Idag är en sjukt grå dag, har ni noterat det?! En sjukt grå dag.. Jag har blöta skor och det är något bland de miljarder äckligate saker jag vet. och man blir obeskrivligt orkeslös när det är sånthär väder, jag la märke till att jag får tända i trepphusen på jobbet idag, det brukar man inte behöva göra såhär års.. Hm, little things..
Och just det! För ungefär precis två år sedan dog en klasskompis till mig av en hjärtattack på gymmet (Sara, Cicci ägna en tanke) jag är inte 100 på att det var just idag men jag vet att det var precis i slutet på juli för jag träffade en annan gammal klasskompis för ett par veckor sen och då pratade vi lite om det.. Vila i frid Samir!

Imorgon är jag ledig... word

Ciao loves

Johnnyboy

Det finns en Johnny förstår ni, som jobbar på Riks, där jag jobbar... Hahahahahahahahahahahahahahaha jag dööööööör säger jag bara! Det bara flyger grodor ur munnen på honom. Man har aldrig never ever någonsin någon aning om när han är seriös eller när han driver. Och det hinner inte gå många sekunder mellan tokigheterna. Nej, ingen idé att ens försöka förklara, det finns inte ord för hur tokrolig denna människa är!
Idag t.ex.

Johnny; "I vissa kulturer.. ..om man inte tackar och tar emot när man blir bjuden på nåt.. .. så.. så.. så blir man halshuggen.. och.. eh, då äter jag hellre... ..fast inte mjölk för det får jag gaser av"

Jag dog.
Jag dog på bordet, sen gick jag, för jag klarade inte av att skratta så mycket med mat i magen, Jisses.. och när vi skulle beställa donkenmat i drive-in, hahaha.. nej jag ger upp, kan knappt skriva för jag börjar skratta så mycket när jag tänker på det. Och alla gör det, det finns ingen som kan va tyst när han sätter igång, och det är sådär, du vet, inte så att man fnissar lite och tänker "vad bäng han är" utan man dör!
Man dör på bordet!

Johnny; "I want.. eh.. want.. four four four.. eh, fyra beställings. Va fan, Jag vill ha en Mc. Mc. Mc.. eh Mc Donalds.. NEJ en Big Mc"
Ojoj, snacka om att man får Fonda-mage av att jobba en dag med Johnny.. det finns bara inte.

------
Annars då!? Livet leker.. just nu tvättar jag, mellan tvättarna har jag sjungit som fan i en trasig fjärrkontroll till Bubblé, jag menar det blir ju inte roligare än man gör det :P handsome kommer snart och det är ju rätt underbart oxå, sen jobbar jag heldag imorn igen men på onsdag får även Bellan va ledig. Fantasticoooo

nähe, tvättstugan here I come.. blä
Tjarrå

Konstorstolsrace

Jag och Johan är ensamma kvar på jobbet, om en kvart kommer kvällen.. vi har tråkigt, vad göra?
Kontorstolsrace blire!

wish me luck

WOaaaah :D

hihi

IDAG HAR L och S fått sin baby  WOHO dom bor ju precis där jag jobbar så jag brukar svänga förbi ibland och säga hej, och det gjorde jag idag och då har dom kommit hem precis med den nyfödda.. åh det är ju magiskt! Det blir mitt 3e bebisgull på bara några dagar, det är som knark, fast vackert!
På tal om knark köpte jag cigaretter idag, och jag ångrar mig som fasen, jag vill inte ha dom. Men jag tänkte att det ju är lördag, och jag och Malin tänkte ta en öl på Highlander efter jobbet och innan jag går upp till mig och ramlar i säng, jag är obeskrivligt trött! Så då blir det lite feströk, men sen ska jag faktiskt lägga undan dom tills det blir partaja igen, inte hålla på och nalla.. feströkandet ska oxå få ett stopp men lugners tar vi'et va!? ja det gör vi..
Men det har iallafall varit en såndär bra dag på jobbet idag! =) Trots delad tur, det är inte illa.

Hare


slutar röka

Japp.. Keep busy så går det, säger jag till mig själv och det är faktiskt så.. Det är inte så jobbigt som man kan tro, när man väl börjar tycka om sitt rökfria jag. Nej jag är inte 100% fri men jag ska bli det.. Nu har det gått två dagar och det är jag stolt över men jag tänker inte lägga den pressen på mig man får av att säga inte en enda cigarett till!!! Att Lucas far är nikotinnazi gör det ännu lite lättare för han är en såndär dom suger åt sig all respekt och skam man någonsin haft i kroppen, haha, nejmen typ. Man vill vara omtyckt av Kurta, the man. Och det är jag hittills tror jag så så låter vi det skrida är mitt förslag.
Hur som haver händer ju så mycket som man vill ska hända som ju säger sig självt, även om alla trots allt ändå inte förstår något så enkelt. Så idag har jag försökt hjälpa till lite med bygget. Lucas bygger en veranda, och murar och fixar med fönster hit och dit.. Jag har silat, eller gallrat eller vad man nu ska säga -sand.. Ytterst lite men så mycket mina tjejarmar gick med på. Jag har följt med och hämtat sanden och agerat förenklingsverktyg (ungefär som den som håller tummen på paketsnöret när man ska göra en rosett) och så har jag hållt i en kofot så att en bräda stod rakt ut. Jag har ingen aning om vad jag har bidragit med eller varför jag har hållt där jag har hållt men jag håller mig ju som sagt sysselsatt va.
Sen ägnade jag min tid i stora köket där jag kände igen mig betydligt bättre och gjorde en minnst sagt lyckad stroganoff med färsk / klyftpotatis.
Och så har jag kört ytterligare 50m med bilen och den här gången gasade jag oxå :) det var lite lite uppför. Så nu har jag kört bil 2 gånger.. Med Lucas som instruktör kan det bara bli bra!

Lucas..
        jag får gåshud när jag ser det i text.. är man kär då eller!?!! hehe.. det är helt och hållet perfektion när lucas och kärlek hamnar i samma mening. Jag kan inte beskriva det.. men.. ..fantastiskt!


Vilken helg!!! :)

Aj Caramba..: Fredag, lite jobba sen fest hos storebror och Hugo, dvs massvis med bra musik att dansa till och helt galet kul folk ute! Och igår hade AlleBalle fest för Mattias var i stan (är från norrland) och han är ju helskön så det blev oxå utgång med sjukt kul folk fast Palace. Det var jag och bara massa grabbar. Och det var drinkar överallt och en hur bra kväll som helst. Jag gick hem och kände mig nästan euforiskt nöjd. Fan vad bra det var alltså!
Och så... .. ok, jag har feströkt, men nästan inget alls mer än feströkt, så det är jag faktiskt rätt nöjd med.
Kär som fan är jag oxå! and I hear music when we kiss!!

Pics pics pics






Nu ska jag till Sams och bli bjuden på dagen-efter-krubb av MallanBrallan, snart ååååker viiiii Maaaaliiiiin!! :)
Så kiss kiss påer

better late than never

Världen är min egen och livet leker datten med mig :) insikt våldgästar mitt sinne, jag gillart!

---
Idag har jag bakat bröd, bakat chokladkaka, lagat ugnspannkaka (som blev nåt av det godaste jag har ätit ever) blåbärspajjen hann vi inte med så det får vi ta imorn. Jag och barnen. Vi har  tagit barnhelgen i början av veckan.. jag blev lite otålig... och så ska T tillbaka till skärgården i helgen, det lilla lyllot. hahahaha det såg ut som att jag hade skrivit fyllot
Men det passar rätt fint eftersom storebror har sitt kalas då. Och storebror är jag ju lite av ett fan av! Nej nu ska jag röka en cigarett som A-E var så söt och lämnade kvar sen blir det till att bita ihop för Bellan.. Ojoj, PMSig och rökfri, keep away!

Tjarrå


Rörmockar-Bellan =)

Jajjemän seru.. Jag bar ut badkaret helt själv och så har jag fixat i flera timmar därinne så nu stinker det fint med avlopp om mig.. mmm sweet! jaja, det är gjort iallafall och behövligt värre var det! Och i bakgrunden dånar Dylan för fulla muggar.
Annars har jag inte gjort så mkt idag, var förbi Malins jobb och snackade lite bajs, sen gick jag till Netto och köpte alldeles för mycket för att det skulle va bekvämt att bära hela vägen hem. det fick bli dagens workout. 
Nu håller jag på och städar för fullt och snart är det fritt fram för barnen att komma hem. Har A imorn och på tisdag, och T kommer hem efter sitt "sommarlov" i skärgården imorn bitti, underbart! Han har varit där ända sen i onsdags.. mindre underbart.

Nähe, skulle man göra sig av med avloppslukten kanske, och äta nåt kanske.. sen då? jag är superrastlös idag, man blir ju effektiv iaf!

Kiss kiss då

Såhär är det..

..Jag tänkte pröva på förbannad.. jag har kommit fram till att det är lättare än ledsen!


Nu räcker det



Men jag har dom coolaste vännerna i världen.. Malin snart ÅÅÅÅKER VIIIIIII!!!!! =)


woliwoli

bergochdalbana

Ibland känns det som att det går rätt bra men sen räcker det med att jag ser en mamma och en pappa tillsammans med sitt/sina barn på gatan, i parken, i affären eller vart fan som helst.. och så skrattar dom alltid som om det vore en jävla diskmedelsreklam och magen vänder sig så att jag blir spyfärdig och man är tillbaka till ruta ett. Det är ett jävla företag att ta sig upp ur sängen ibland, t.ex.för att gå till dagis en halvtimma i regnet. Det är ett jävla skit att hålla sig till monologer om det inte ska va knäpptyst efter 19.30 varge jävla dag. Jag kräks ut avund över alla med fäder till sina barn och nån som ler åt deras fula hårdagar eller sitter berdvid dom i soffan efter kl 19.30.
Jag är trött på att vara trött, avundsjuk, arg, ledsen, ensam, bitter, förtvivlad, besviken, uppgiven och stark jämt!
och jag börjar tröttna på att böla så förbannat oxå

Så varmt!!

Vattenkrig hade inte varit helt fel idag! svetten har runnit duktigt.. men med skapligt gnälliga barn (oxå p.g.a. värmen) tror jag att jag gjorde många en tjänst och hoppade det för den här gången. Vi har spenderat dagen med Malin i Ektorp och hennes nya lya som kommer bli kanonfin efter en hel del plockande =) och hm ja typ.. druckit vatten, druckit vatten ätit godis, druckit vatten, ätit varmkorv och druckit liter efter liter med vatten!!
På vägen hem sjöng vi ramsor som vi hittade på under tiden.. sjukt kul. Vi har ju liksom samma humor alla tre! hehe.. Nu är dom mätta, badade, nysmorda, tandborstade och ligger och snarkar efter det susar i säven Jag ska dra på lite Bob Dylan och njuta av ännu en fin sommarkväll på balkongen med Patrik.. gamla minnen med nån som får mig att skratta blir perfekt. Sen är det söndag.. vad fort det går!

Boattrip




Bellan har haft en helt underbar dag! Badat i skärgården, busat med lillfisen, och spenderat soltimmarna med världens bästa Malin, stannade till med båten i en hamn nånstans i Gryts skärgård och köpte en glass. =) som sagt helt sjukt underbart...
sen kommer man hem, plockar lite, pratar med Malin i telefon i tre timmar (still talking) om det gamla vanliga såklart. Tur att vi eltar samma sak annars hade den ena nog aldrig stått ut med den andra =P
Så tog jag ett bad och nu sitter jag här och klurar.. lite över hur dom där av det andra könet fungerar.. Jag blev friad till idag för andra gången på en vecka av två olika personer, det är ganska intressant..
Den här gången var det Malins vän och frieriet var visserligen ett försök till att vara rolig men senare frågade han Malin om jag skulle vara intresserad av att träffas. Malin hade mig i telefonen då så jag sa åt henne att svara tack men nej tack för att jag inte är redo för att dejta någon helt enkelt. Det där med att träffa någon annan för att komma över honom fungerade ju uppenbarligen inte sist, så jag får väl vänta ut det helt enkelt, nu är läget trots allt under kontroll men jag är iallafall inte intresserad av att träffa någon annan!
Då svarade han hur som helst: Vill hon äta middag med mig då tror du?

eh????

vad tänker dom med pojkarna, kan man ju undra ibland.. men men, allt som får en att skratta är väl bra, I guess!? hehe

Brännt mig lite till har jag gjort såklart, jag ser ut som Rudolf med vita solglajjer ungefär :/ hett..

Jag är vrålhungrig och klockan är kvart i 12 på natten.. suck.. orka ställa sig och laga mat!? och Donken kan jag inte gå till för jag har en lillfis som slockna som en klubbad när vi kom hem.

Sovmorgon imorn, sjukt skönt! sen jobb 2 dagar och så ledig helg =) hoppas solen stannar ett tag till! värsta åskan lär vi ju få, jag hörde rykten iaf.. Åska är nice, sålänge man är inomhus.. nähe, kudden?! kanske kanske inte..

Tudles

RSS 2.0