Bio, skollov och familjkärlek

Under lovet ska jag; träna, plugga, få upp hyllorna, loppisränna, umgås med friends och slappa, hinner jag det tror ni?!
Sitter hemma hos mamma, as usuall när jag bloggar eftersom jag inte fixat med dator och nät hemma än. Har haft viktigare saker för mig så det gör mig inte så mkt.. Hur är livet? Jorå, skolan går kalas, Thias är finare än finast, idag var jag på bio med Josefine och såg Shutter Island, himla bra film. Och det mesta flyter på precis som det borde, jag går och ler hela tiden och sjunger för mig själv sådär som man gör när man har mycket att glädjas av. Jag ser människor återförenas och bilda familj och det värmer mitt hjärta så jag får tears of joy som det så fint heter.. Mamma säger: du är ju helt lost, "ingen hemma" jag skrattade först, men... jaja
Blev attackerad av min lillebror, med flams och buffande och busande när jag kom hem, han är oxå kär :) kära människor är härliga. Allas leenden är vackra leenden, det går helt enkelt inte att ändra på!
Känner fortfarande att nånting är på gång, det där jag har nämnt förr, som jag inte har en aning om vad det skulle kunna vara. Jag vet fortfarande inte men det känns i hjärtat och magen. Fjärilsfamiljen smider liksom planer.
Boya, nu slocknar jag snart i soffan så god natt på dig värld.

smell yall

Jumbo-helg

Nästa vecka är det sportlov för komvux, så jag ska passa på att greppa ShB-kursen betydligt mycket bättre än jag gjort, eftersom jag påbörjade den senare än alla andra har man liksom inte fått någon bra start, men det blir en perfekt sysselsättning för lovet. Liksom matematik, mitt hat-ämne som inte känns helt pjåkigt just nu. Jag tänkte råplugga matte så jag ligger steget före efter ledigheten. Då kan jag koncentrera mig extra mycket på de roligaste ämnena..
Kul kul kul kul kul värre

Inofficiellt, ett begrepp som borde strykas ur svenska lexikonet. Jag är förbannat trött på inofficiellt. Vad fan ska det ens vara för om det inte räknas. Jag syftar på precis vad som helst som ses som inofficiellt.
Sånt ligger jag och tänker på om kvällarna.
Josefine, min vän i skolan ligger och tänker på varför inte lärarna "smittas" av gäspningar som vi vanliga dödliga. De borde ju utsättas för en väldig risk menar hon! Sedan spekulerade vi i hur utvecklingsstörda de ser ut när de är vända mot tavlan och passar på att "gäspa av sig" galet underhållande människa den där Josefine!

Kommande helg ska jag ha barnkalas på busfabriken. Jag har utmanat Papi i klätterställningarna med skumgummibollsgevären, eller det var nog han som utmanade mig kanske. Men det är på söndag, fram till dess ska jag åka tokmycket pulka och bara vara på officiellt bra humör över en officiellt bra tillvaro!

Jag önskar er en officiell jävla kanonhelg!

Jorden är platt

Den är faktiskt det, och jag är antingen på väg att ramla över kanten eller på väg att göra den rund igen. Jag har gjort två prov i skolan idag och ett prov i livet, nu går jag och väntar på resultaten med en hel fjärilsfamilj i magen. På gott och ont, jag grät på väg till dagis, jag vet inte om det var för att jag var ledsen, glad eller om det bara var väldigt mycket spänningar och nervositet som släppte, eller rent av hormoner. Men i morse var jag så nervös så jag mådde illa! Jag håller tummarna för MVG i alla tre.
Ikväll är det krubbklubb hos mamma och imorn är jag ledig, det förtjänar jag nu =)

Hej och Kärlek

blöööööhh

Jag borde räkna matte!
Sitter hos mamma, det är inte bra med för mycket eget ansvar.
Ligger före i alla andra ämnen.. men matten, urk!

Min tillvaro är rätt crazy, på nästan bara bra sätt =) men man kanske borde börja tänka två gånger? ääh Fuck that.. imorn är det Thåström!!!

wohaa

Skola :D

Jag gillart.. matematik kan jag väl erkänna är bland det tråkigaste/svåraste jag har varit med om och det har jag alltid tyckt, som jag trodde naturkunskapen skulle vara, men den är faktiskt riktigt intressant! Och Historia och Samhäll B är ju bara hur jävla kul som helst!!! Nu har böckerna kommit så jag hoppar av vid "nära dig" och hämtar ut dom på vägen hem...
Mamma o co. ska följa med idag och spana in mi casa, jag bjuder på sloppy joe's. Enkelt och älskat.
Men först har jag en lektion till, lite segt att sluta kl 17 men sådan äro verkligeheten.
---
Snart fyller min sjöstjärna 6 år, det är inte klokt hur fort det går. Och skola och sexårs snart och grejer... crazy I say! Vi smygkikade på blivande skolan (förhoppningsvis den iaf) när vi var på upptäcksfärd i vårt nya hood på jakt efter potentiella pulkabackar. Den är jättemysig och precis runt hörnet. Himla nice!

Kalas coming up however, men jag säger till på inbjudningskort ;)

Kiss kiss

RSS 2.0