Skola

Jag älskart! nu är det lite körigt med det sista att göra inför flytten. Men det är bara att höjja tempot antar jag... finns ju så mycket roligare saker att göra bara.. simma, shoppa.. nej jag ska packa och städa!! Måste köra några maskiner tvätt och frosta av frys och sånt oxå :S mycket som sagt.. Huga!

Har jävulskt ont i armarna. JÄVULSKT! efter att vi i min senaste dimma bestämde oss för att göra armhävningar i säkert en timma.. Idag har det varit olidligt, jag har så ont så jag har blivigt grinig. Och varför slogs vi så dant? Det brukar sluta med att vi slåss när jag och Anders (Ufo) festar ihop.. himla idéer liksom :P hehe
Satte i håret i samma veva, himla nöjd vart jag, tack bästa Sara och himla kul hade vi i Eksund!




---

Nu har jag börjat komma in i simningen ordentligt känner jag.. efter ett par gånger tar det helt plötsligt inte ett tag innan man hittar rytm i andning och allt det där som annars kan göra att man ser ut som en groda i början!
Och nu har jag investerat i en ordentlig baddräkt, mössa och och glajjer. Hett! haha

[Dagens händelse.. Thias målade katten]

Jahaja, skola imorn då, nu ska jag natta T så jag hinner med lite slit ikväll här hemma..
Byyyyeee

Nej nu jävlar

Nu får det bli ändring, skärpning Bellan!! Man säger så varje kväll, och har så mycket planer för morgondagen.. den senaste tiden har jag tillochmed inte gått och lagt mig sådär galet sent ens, men lik förbannat ligger jag vaken och blir bara mer och mer stressad över att jag inte kan somna. Prövar soffan, prövar sängen igen.. ligger vaken.. skiter i't och det slutar med att man sover bort det som skulle varit dags att gå upp. Blir helfel rutin och dagen blir alldeles cp!
Men nu säger jag det igen, imorgon ska jag upp tidigt! Extra tidigt!? jag vill det.. skit samma om det innebär att jag inte har något att göra första timman, jag kan sitta i min morgonrock med ett kokt ägg och en kopp kaffe framför nyhetsmorgon, vad nice det vore..

"Kan du ju inte alls utan att klättra på väggarna" Haha, jag ska motbevisa!

Mamma sov ju hos mig inatt så hon gick med Thias till dagis.. tack underbara älskade, jag sov några timmar på förmiddagen istället sen gick jag till badhuset och simmade ett par längder. GUD så skönt, äntligen! Sen gick jag hem till MallanBrallan en stund och beklagade mig över min bajsmorgon.. det är det man har vänner till ;)
Sen hämtade jag T på dagis, gick till affären och hem. Nu ska vi steka pannkakor, baka bröd och ha fredagsmys för fulla muggar! Han ska få vara uppe till halv9, det lovade jag igårkväll.

Något himla positivt med idag... JAG FICK PAPPER FRÅN SKOLAN WIIIIOOOOHOO! :D yayayippyeeey

Nu pancaketime!
Trevlig helg

Håret!

Kvinnans själ och hjärta..? eller fantastiska objekt av experiment som i mitt fall :P Jag har lekt lite till...

Wahaayyyyy Hihihihiiii... det är inte fäst än, det får bästa Sara hjälpa mig med på lördag. Men visst äre en galet bra färg, helt och hållet perfekt, bättre än förväntat even! Jag ska slinga det lite vart efter, och mitt eget oxå så blir det ännu mer perfekt.. sjukt nöjd är jag however!!

Ikväll ska jag lära mig sticka, mamma är här och när thias går och lägger sig ska vi sticka i kors!
Ha världens bästa torsdag
Kiss kiss

Träning

Finally!! Nu har jag fixat kort på badhuset.. tre gånger i veckan vill jag hinna simma, gärna fyra eller fem, men som ensamstående studerande och gärna även arbetande samtidigt få man väl vara realistisk antar jag.
Blir första iaf på fredag, imorn ska jag städa hemma hos Robban.

Idag fick jag kartonger på Ica, jag chansade för jag hade hört rykten om att de inte delar ut dom längre men det gjorde dom visst.. Så nu har vi packat halva T's rum och jag ska precis ta tag i mina egna prylar, duvet typiska prylar. Det blir ju stilrent hemma iaf, hehe.. Men fy vad trist det är att bo i en låda. Kartonger överallt det blir ännu ensammare på något vis, nästan lite spöklikt..
Clas Ohlsson hade sålt slut sina, så det blir väl att köra på fler banankartonger. Hon sa att de skulle ha mycket fler i slutet av veckan så då hämtar jag flera, nu tog vi bara fem..

Jag längtar så jag dör till om en vecka!!
Tror det kommer bli alldeles tokroligt..

Nu ska jag packa vidare, ciaooooo


Sköld-humor

Ella Sköld steker upp mammas köttfärslimpa och lyssnar på Thias asgarv i en bagera-lek =) livet är väl

about an hour ago · ·Annika Leonard, Olga Danerlund and 2 others like this.
Annika Leonard
Annika Leonard
Vad härligt för Thias med Baghera!..Alla barn som kan, borde få växa upp med husdjur, dom lär sig Massor på det. Tragiskt med alla allergier och så nu...men det finns ju ödlor och sköldpaddor och ännu äckligare djur, ej allergena.
25 minutes ago ·
Mia Sköld
Mia Sköld
Neeeej, inte djuren men det dom bäddar med och det dom äter!
15 minutes ago ·
Ella Sköld
14 minutes ago ·
Mia Sköld
Mia Sköld
halm, hö, pellets eller fiskmat.
13 minutes ago ·
Ella Sköld
Ella Sköld
att det är det som är allergiframkallande?
13 minutes ago ·
Mia Sköld
Mia Sköld
Hos mej och många med mej.
12 minutes ago ·
Ella Sköld
Ella Sköld
ah.. nu är jag med i karusellen igen =)
12 minutes ago ·
Annika Leonard
Annika Leonard
Jag törs inte ens säga ORM...eller MUS...eller SPINDEL...BLÄÄÄÄ
12 minutes ago ·
Mia Sköld
Mia Sköld
Tänk kommentaren " jamen du kan väl ändå ha fiskar" när man är allergisk mot fiskmat!
11 minutes ago ·
Mia Sköld
Mia Sköld
Tror att det kanske skulle funka med spindel. Dom har väl inte hö?
10 minutes ago ·
Annika Leonard
Annika Leonard
Jag vet ju att JAG inte skulle hoppa av lycka om jag fick en spindel i Julklapp......
9 minutes ago ·
Annika Leonard
Annika Leonard
Minigrisar sägs vara rätt bra!
9 minutes ago ·
Mia Sköld
Mia Sköld
Inte jag heller. Vill inte ha, men det kanske skulle funka ur allergisynpunkt.
9 minutes ago ·
Annika Leonard
Annika Leonard
Egyptiska Nakenhundar har inte ett stå någonstans, och nakenkatter......
9 minutes ago ·
Mia Sköld
Mia Sköld
:-) stå!
8 minutes ago ·
Mia Sköld
Mia Sköld
Det är något med huden, men det kanske skulle funka. Har läst att det också kan fungera med katter från ön manx, Manxkatter.
7 minutes ago ·
Annika Leonard
Annika Leonard
Nu verkar ju Thias ha ärvt den lyckosamma Genen på min Gren som hållit mig och mina barn helt allergifria...peppar,peppar....
6 minutes ago ·
Annika Leonard
Annika Leonard
Är Manxkatter nakna?
5 minutes ago ·
Annika Leonard
Annika Leonard
Detta är alltså Ellas Chat-rum...hehe
4 minutes ago ·
Mia Sköld
Mia Sköld
Mina barn är vad jag vet inte allergiska. Jag blev det som vuxen.
3 minutes ago ·
Mia Sköld
Mia Sköld
Manxkatter är krulliga.
2 minutes ago ·
Ella Sköld
Ella Sköld
hahaha... stå
2 minutes ago ·
Annika Leonard
Annika Leonard
bläbläblä.....
about a minute ago ·
Annika Leonard
Annika Leonard
Snuskpellar...
51 seconds ago ·
Ella Sköld
Ella Sköld
hihihi
21 seconds ago ·

bra dag

Jorå, det är en finfin dag.. det är de flesta egentligen..
..visst är jag bra på att låtsas som att tillvaron är fantastisk! jag går tillochmed på det själv ibland. Inte för inget, för jävligt mycket bra grejer är på gång! Jävligt mycket och det är sweet som fan.
Sen åker det förbi en Audi när jag går hem från dagis och man börjar om från ruta... hmm vänta... 6 eller 7 tror jag, haha. Well well, mycket är ju trots allt som sagt himla bra, jag får prioritera koncentrationen.
Jag kan tillochmed tycka att jag föredrar läget ibland, men man vill ju liksom som alla männskliga ha kakan i käften o handen samtidigt.

Skit samma

Nu är jag mätt och belåten och en kelsjuk katt och en mammagrisig pojke väntar på bara mig =)
Hade

new era... good era

Jag ser människor hitta varnadra överallt =) jag älskar inte bara kärlek när den är min egen, jag älskar kärlek punkt! Jag är glad, jag mår bra, jag har hälsan, vännerna och familjen. Jag är påväg till toppen och jag har en kanske en annan grej för bara min egen skull på g.. Håll tummarna hårt!

Thias är sötast i världen och jag har bakat fördjävla gott bröd ikväll =)
Life is good

Imorgon kommer flyttgubbarna och tar bort pianot. T och jag går till dagis, jag går hem och tar en kopp kaffe med Olga innan hon piper iväg igen, hon sover över här inatt. Sen har jag tid till mig själv och bara mig själv fram till klockan ett. Det blir några viktiga telefonsamtal och mera packning.
Ska träffa Becca en sväng på stan också.

Helgen blir finfin ;)
Och snart nalkas munken med nya människor.. härliga människor..

Nu ska jag lägga mig och läsa, snacka lite skit med Olga och sova sött =)
Bye now

Hihi

Var på Levis med MallanBrallan idag.. Jag lägger ju aldrig ner mer än 200 kr på ett par byxor så där har jag aldrig satt min fot förut. Men nu var vi där iallafall, och expiditen var sådär charmig du vet, så man blev nervös.. nu måste jag köpa ett par jeans på Levis :D Jag skulle hämta en annan storlek till Mallan som stod i provhytten och han kom och ville hjälpa till. Jag sa att jag ville ha en 29/32, han sa "vad du kräver" jag blev generad och försökte vara flirtig tillbaka genom att le och säga "Jag är ju kvinna". Fast jag suger rätt rejält på att vara flirtig så jaja blabla.. Det blev inga jeans. Men jag fick Polly!

Sen tog vi svängen till Polen (Thias nick för kupolen) för en fika. Sen affären, sen tvättstugan och hem. Nu är det bara lite att vika kvar, så mycket tvätt har jag nog aldrig aldrig aldrig haft haha.

Nu är vi mätta på amerikanska köttbullar, ris och lite sorbét. Så mys framför bompa råååå
Ciao

Nynnnnnnnn

Mästerfotografen Thias har varit i farten.


Middag hos mamma, skönt att slippa laga mat när man känner sig sådär som vi stackare får känna en gång i månaden. Du vet.. orkeslös till hopplöshet! Sen hem.. och har tvättat 4 tvättar, har minnst lika mycket kvar men jag tar lite imorn oxå så är det mesta undanröjt. Fan för min äckliga tvättstuga, inte konstigt man skjuter upp det till antiklimax när det blir rena rama julafton varje gång man väl tvättar! Ikväll hade jag Daniel i luren med headsetet under tiden, då gick det bra =)
Köpte ostbågar och var helt redo för att tycka synd om alldeles ensamma mig själv. Men så gjorde jag inte det.. Jag är riktigt nöjd med min lördag.
Nu har jag bäddat rent i sängen och funderar starkt på det där badet som gör det extra sweet att lägga sig i en renbäddad säng!? Hmm..

Jag är nog för trött.. ska nog bara låta mig falla bakåt och somna till Imogen Heap.
Ha världens bästa fucking lördag!

Mästerfotografen igen



God natt

Wowee

Jag har nekat tre dejter den här veckan :D det tackar självförtroendet för.. Singellivet är ibland en värld full av roliga roulettes.. Men såhär en lördagkväll när alla andra är ute är det inte top notch om jag ska va ärlig.
Men om man som jag nu då är trött på krogsvängen, dvs. Få öl spilld över sig, äckliga försök på raggningsrepliker, folk som sjunger falsk karaoke och tror dom dansar sexigt.
Faktum är att det inte ser ut som i Sex and the City ute.. någon kräks, en annan tjuter i telefon över någon annan homosapien-sapien. En tredje blir utslängd av vakterna p.g.a. dåligt uppförande medan en fjärde passar på att pissa på husväggen.
Nja, är det så jävla glassigt verkligen??

Åh vad jag längtar till universitetet, och intelektuella människor med bra idéer istället för; vi har tråkigt vi super ner oss så kvällen raderas från minnet helt.
Nu låter det som att jag är anti-uteliv.. Så är det absolut inte, med rätt människor och bra musik på golven har jag faktiskt för det mesta the time of my life i höga klackar och kirrad due.. men jag måste säga att jag är fruktansvärt trött på alla vår stads uteställen. Det ska bli gryyyymt kul när http://www.jollyrockets.se/ öppnar där teaterbaren låg :D snacka om Bella-ställe! Inte för att dansa visserligen, men då ligger ju palace precis bredvid.

Har tittat på biljetter till London oxå.. hjärtat blöder fortfarande efter London, och det hinner inte gå en dag utan att jag tänker på det någonting alls. 7 ½ år senare. Helt galet, I know.. men jag har aldrig varit så lycklig helt enkelt. Men det är ju ändå på något vis en vacker sorg... Jag fick ju Thias =)

Jaja, nu sitter jag hos morsan, ska snart käka.. sen gå hem, natta T och invänta kvällen.. slå mig i huvet med en stekpanna så jag somnar.. Typ
Fan vad bitter jag låter.. det är jag inte! Haha

Bye now

Fredag igen

Jajjemän it is, jag är fortfarande lyrisk..
nope
vet fortfarande inte varför, men det kvittar väl =)

Idag har jag åkt skidor, yey.. himla kul och det gick bättre än jag hade förväntat mig, hm inte så fort men jag stod upp hela tiden, hehe, och jag hade jävligt kul!
Sen hem igen och nu sitter jag och snackar skit med T's pappa på fb, helt sjukt skönt att det kan få va så efter allt skit. Han tar en wirre och jag ett glas rött.
Han ville ha sångtips och jag levererar.. hur kul som helst,
Thias kanske ska förbi en sväng på söndag, men det var visst massa renoveringsbestyr på g i deras hus så rätt fullt upp, men så kan det ju va.

Jag är himla himla himla sugen på chocklad det är en sak som är säker.

Imorn då..? lördag, jag ska ta det lugnt. Det var något som skulle hända imorn men det har jag glömt bort så det blir väl en överraskning antar jag.. hihi.

Take care ppl

Digging

Jag hittar massa roliga saker när jag packar. Vad grejer man samlar på sig alltså.. och sanningar om en själv kommer upp till ytan, såna som man förträngt eller oskyldigt glömt bort. Granen är nere, borta nerklippt och ihopstuvad i en papperskasse. Det förtjänar den, den jäveln började bråka men jag vann!
Jag längtar till flytten så jag kan spricka. På tisdag kommer dom och hämtar pianot, och jag ska få pappas istället =) hell yes!!! Måste laga cellon igen, så jag kan börja öva inför bröllopet, det är visserligen inte förns i sommar, men jag ska ju "provspela" desto tidigare. Jaja, det blir bra, kör en vacker övning istället för ett stycke. Spelar man inte själv hör man ju inte skillnad :P hohoho
Skämt åsido, det finns faktiskt himla vackra övningar!

Nu har jag tagit tag i klädkammaren woho. Och alla mina klännngar är nerpackade. Tänk att för bara ett år sen ägde jag knappt en enda klänning =) jag lär mig! ska bara använda dom jag nu har införskaffat mig, lite flitigare oxå hehe..

Lyssnar på Alanis under tiden jag packar. Man blir glad av hennes musik =) glad och modig! det har jag ju alltid vetat, men på den senatse samlingsplattan är det med låtar jag aldrig hört och förjävla bra är precis allihopa!

Hat' då

Böööh

Jag kom hem från fantasia tittade på allt jag har och göra och.. suckade! Imorgon ska vi till dagis 9-13 så då har jag ett par timmar på mig att koncentrera mig på att få saker gjorda. Jag tänker klädkammaren.. Det är lätt att tänka klädkammaren, sedan öppnar man klädkammaren då slutar man tänka klädkammaren och börjar svära klädkammaren. Bah. Jag vill inte, en del saker är riktigt pisstrist med att flytta! Klädkammaren tillexempel. Och då är jag trots allt en relativt pedantisk människa med betydligt mycket mer ordning än de flesta andra när det kommer till garderober och sånt.
Skruva ner hyllorna kan jag göra iallafall.
Jag sa till Thias att han skulle få sova inne hos mig de sista nätterna innan flytten så vi kunde packa i hans rum, hehe, han blev överlycklig såklart yeeey mammas säääng och det kanske man kan göra rätt snart, visst han blir bortskämd men han är ju fullt medveten om att det blir som vanligt när vi har flyttat, och tre veckor går rätt snabbt ändå.
Då kan jag ställa in allting där inne. Jo det får nog börja bli så vartefter.

Dagen för flytt ska han sova över hos sin papi för första gången =) nu är det spikat. Det har gått så himla bra, inte en enda helg har hoppats över. Han var tillochmed där en sväng på julafton =) Även om dom bara har umgåtts över dagen en gång i veckan känns det som om det har blivit en viss rutin och Thias börjar känna sig bekväm i familjen liksom. Lite kritisk erkänner jag att man är i början när det har varit så, inte struligt, men obefintligt innan. Man vet inte vad man kan räkna med. Men nu känns det hur bra som helst och jag känner 100% tillit. Fantastiskt, så underbart för T! Den 30e ska vi iallafall pröva en övernattning, eftersom vi kommer bo så nära varandra känns det som ett logiskt tillfälle, dessutom har det gått ganska många gånger då och som sagt skulle det vara något så finns jag på en kvarts gångavstånd from. då.. Så fortsätter vi med en övernattning varannan helg tills vi känner att det går bra utan tvekan, och sen är tanken varannan helg helt och hållet.
Hur bra som helst =) fifan.

Bagera har fått rycket och springer runt som en idiot här hemma, biter på min laddar-sladd, får skäll, biter lite till, är på väg att få skäll igen men springer som ett skott iväg innan jag hinner höja rösten och jag blir så paff så jag sätter i halsen och börjar hosta som en tok. Han blev jätterädd, stackars katt. Välkommen till familjen puckosson liksom.

Nu ska jag läsa julklappsböckerna vidare, dom är suveräna papi! Och sova så jag orkar med the fucking klädkammare imorn.

G'night

Getaway

Tänker mycket på honom. Jag tänker att det borde tänkas mindre när man är inne på år 2 men det gör inte det. Vana eller? Nej då skulle det inte brunnit så jävligt. Jag har ett hjärta med alla känslor tänkbara förutom ilska, hat och sånt där jobbigt skräp, nope. Kan nog inte säga att jag hatar någon, ingen alls! Och vanligtvis brukar jag inte ägna mig så mycket åt svartsjuka heller, känner du mig så vet du det.. Nyfiknast i världen, men aldrig svartsjuk. Fast vad är det här då!?
Min mamma säger att jag kan välja och vraka, så varför stämmer inte allt fast jag väljer och vrakar(?) för fullt?
Hehe, ja vilket skit. Tur man kan se det med humor.

Imorgon ska jag bort från verkligheten för ett dygn. Stänga av mobilen och sluta existera =) Gud så skönt!

Var på skolan idag och anmälde mig till allt som fanns att anmäla mig till, dvs två vanliga kurser, två på öppet och en på distans. Det betyder att jag får spara lite plats för självdiciplin och jävlar anamma, men det går nog bra för även om det må vara distans kommer jag sitta på skolan och plugga under Thias dagistimmar och när man väl sätter sig med det går det rätt fort. Men Olga bara så du vet. Prepare with the fucking miniräknare, jag kommer behöva dig! och nej föresten, det blev inte översvämning =)

Nu bara längtar jag till huset, våren, värmen och att äta glass på min egen uteplats. Fan vad guld det ska bli!
Puss på er!
Hörs igen på onsdag


Utflykt till isen

Det har varit en helt fantastisk dag!!! Vi laddade upp med mätta magar och en termos med varm chocklad och hoppade på bussen (Jag, Olga och Thias) och åkte ut till ringarna, därifrån gick vi bort till Åselstad, Thias var föga pigg på promenaden men den som väntar på nåt gott.. Sen mötte vi upp Gabby och Felix och så bar det av till lillbadet på ensjövatten. På med skates. Thias ville inte åka än så jag och Olga satte fart och körde igång med den ena piruetten efter den andra.. HAHA.. vi ställde oss upp.. och vinglade! Men det tog faktiskt inte så lång tid som jag trodde innan det kom tillbaka. Jag försökte mig inte på några tricks idag hehe. Men dom hade plogat en megacirkel och där var det bara att ta fart, luta sig lite tillbaka och åka =) sen var det plogat som en liten liten "rink" och när Jon (stepdad) och Des kom ner och joinade oss blev det ju såklart ishockey för fulla muggar. Thias blev sugen och tog på sig sina rör och var superduktig =) han gick väl mer än åkte, men ramlade inte så överdrivet många gånger och dom flesta var med flit.. in i en snövall. Efter ett tag började jag känna ett väldigt begär efter att hitta tillbaka till mina tår, som uppenbarligen var helt försvunna! det kännde jag ju. Och bytte till skor. Och jag tror det blev för trångt med extrasockor i mina skates för så fort jag tog av mig till bara strumpor blev det bättre. Olga åkte in i allt och alla och började till sin förvåning åka bakåt helt plötsligt och ropade "nej hjälp vad gör jag nuu???" jag skrattade så jag nästan kissade på mig och Des började knuffa ner mig i snön, men jag stog! HAHAA ända tills Jon hjälpte till. Sen var det kört, jag var redan full med snö överallt så då var det öppet krig en stund. Haha, ja jävlar vad roligt vi har haft. Chockladen var delikat, inget hade kunnat vara bättre idag, men vi började frysa och Des skulle till mamma så vi fick skjuts av Jon in till stan.




Jon och Des övade skott på sjukt avstånd!




Nu har vi ätit söndagskyckling och pepparkakor med nonstops, bara en kvar nu. När Thias sover ska jag ta mig ett varmt bad... och se om det blir översvämning :P

Puss alla

Happyday nr. två

Jag är toklycklig! Fast jag för bara några dagar sen låg i liksom ide och bara sov och inte orkade någonting. Jag vet inte vad som har hänt, något är det =) eller jag vet väl ett och annat som kan bidra, men det är något annat.
Både igår och idag har jag svävat som på moln från att jag vaknade fram till småtimmarna. Ballt!




Isn't it funny how you and I is genious and you make me happy without even knowing it

T ligger och snarkar.. Bagera leker med pulkan.. man kanske skulle se en film =)
Bye now

Hihi

Jag har en galet bra dag idag. Sov skitdåligt inatt igen visserligen, men tack vare att Olga sov över så kom jag upp =) tack för kaffet lovely! Hon var barnvakt igårkväll när vi var på restaurang och firade Larrys gubbe-dag. Himla trevligt med den bästa familjen som finns..
Och idag har jag varit på infoteket och det ser ljust ut jag tror jag kan haka på kurserna! Och AF för återinskrivning och Försäkringskassan för att ansöka om nytt bostadsbidrag eftersom jag ska flytta snart. Sen tog jag en sväng på stan. ACDC i öronen och bara log, har inte kunnat sluta le.. rätt fantastiskt. Det har inte hänt nåt speciellt förutom att jag har fått massa viktiga saker gjorda. Men det kanske är den där intuitionen igen, det känns som att något bra kommer hända snarare, och det kan ju va precis vad som helst. Jag har ju haft rätt varje gång det har varit åt andra hållet liksom så why not!? Time will tell.
Och jag är helt sjuuuukt taggad inför att plugga igen =) fan vad jag längtar. I höst läser jag på universitetet minsann, äntligen!

Och så kan jag inte sluta tänk på mitt lilla hus =) fantastiska människor hjälper mig att flytta, sen har vi en liten inflyttningsfest efter allt jobb. Bara flytten i sig kommer bli kul. Och tänk i sommar när jag får inreda ute.. utreda hohoho humorn är där den brukar vara.
Gick en kortis genom stanidag och dreglade och drömde i inredningsbutikerna.. och hittade två par himla fina byxor för 99 kr det är inte illa tycker jag. Nu ska jag hänga lite hemma och njuta av att göra ingenting med gott samvete, utan press, ångest eller någonting sånt. Alla gör misstag, jag har gjort många. Det fantastiska är att man kan ta sig förbi dom!

However.. lite pics från igår


Ciao belles

Jag är bortprioriterad

Jag har inget jobb längre. Pga av att dom måste prioritera vikarier så får bara dom mest kontinuerliga vara kvar. Jo jag har ju barn då och är helt ensam med det så klart jag får gå. Sen har jag varit hopplöst ofocuserad ett par månader, och jag tänker inte skylta med varför och om allt som har hänt men. Du, vet.. haft en såndär period du också har gått igenom!
Himla synd för jag älskar Riks City men ser det som en skjuts ut till att ta tag i det jag har sagt hur länge som helst nu.

Då blev det skolbänken igen för bellan då, en termin räcker och sen universitetet. Fan vad nce! =) Och på onsdag är det handledarkurs på körskolan!

Inatt somnade jag kl 6 på morgonen. När ska detta sluta?! Gick och la mig i sängen, vred mig ett par timmar, gick och la mig på soffan, vred mig ett par timmar till, gick tillbaka till sängen, vred mig... plötsligt ringde klockan när hon var 7.00 och kors jag hade visst somnat. Men det blev inget dagis. Imorgon istället!
Så allt det där jag lovade mig själv att jag skulle göra idag i förra inlägget blir inte av. Men det mesta.. Resten får jag ta imorn.
Imorgon imorgon imorgon.. kan någon skjuta ordet imorgon!?

Idag fyller mammas Larry 40 jämt så ikväll typ 20.00 kommer bästa Olga hit och passar lillfisen så går jag mami, Larry, Emil och Mickis ut och käkar på den amerikanska restaurangen som Larry var nyfiken på. Tar oss kanske en drink och älskar att vi är släkt med varandra =) mer familjesammankomster åt folket!
Jag ska göra mig lite fin, det var länge sen..

Nu, KAFFE, duscha, handla, packa och så kommer Petra på besök med världens finaste bebis bland kartongerna och tar en fika.
Kärlek kärlek kärlek

Up up and awayyyy

Nu har jag börjat packa.. Det går rätt smidigt men måååånga böcker är det, det gillar vi =) Nu har jag tagit alla hyllor.. Och lite prylar. Men resten av "sakerna" tänkte jag försöka ta i kartonger för det blir så satans mycket papperskassar annars.

Imorgon ska jag
Lämna T på dagis
Sola
Hem och hämta div. papper
Gå till försökringskassan (igen)
Gå till A-kassan
Gå till AF
Köpa sopsäckar
Köpa flyttkartonger.. vart?
Dumpa av grejer hemma
Hämta T på dagis -> Hem
Ringa jobbet
Ringa körskolan om handledarkursen med Papi
Rensa garderoberna
Spela hockeyspel med T
Laga mat
Natta T
Packa mera
Sova sött

Nu sitter jag och lyssnar på Melody Gardot med ett glas rött och går runt lite ibland och plockar hemma.. tänker på minnen från lägenheten. Tänker på när vi flyttade in. Tänker på både hemskheter och fantastiska stunder.
Jag älskar den här lägenheten på ett sätt som säkert är svårt att förstå, då det "bara är en lägenhet". Men det är för mig det första stället jag har bott på under mitt över 23åriga liv som jag har kännt den där känslan av att ha hittat hem du vet.. För att inte tala om allt arbete jag har lagt ner på den!
Ja jävlar håll mig hårt för det här kommer att svida!

Take care lovely's

Familly

Idag kommer den nyfunne morbrodern hem till mamma för han är på genomresa med sin familj. Det bli kul, och morfar också..
Det är ju röd dag idag, sånt har ju inte jag någon koll på what so ever. Men några av mina måsten kan jag göra iallafall. Sen bär det av hem igen till Bagera. Och så har ajg fått massa kassar och hockeytrunks av mami så nu kan jag tömma garderober och hyllor. Kanoners det där =) snart flyttar viiiiii yey
idag ska jag inga jobbet. Oh vad jag vill komma tillbaka och jobba igen! jag bara längtar!

Kiss kiss och massa kärlek

Mentalt break

Ibland, beroende på hormoner eller möjligheter, jag vet inte you name it.. Så kan jag liksom ofrivilligt strejka ett par dagar... ibland. Sedan jag kom hem från Lindö och middagen hos Papi, och det där andra så har jag med mina skavanker (den blodiga handen och det tillrättade benet) försökt mig på en vardag. Det tog inte skrytsamt lång tid innan jag gav up, jepp jag erkänner, när det bara inte funkar ger jag ibland upp! Jag skulle diska någon gång igår och då gick såret upp igen så då la jag mig på soffan. Sedan har jag legat där i morgonrock tills idag och kännt mig allmänt useless för att jag inte ens kan diska ordentligt. I know, such a dramaqueen! Och skitit i allt utom att laga mat till min älskade pojke. Spelat lite hockeyspel med honom och obobobobo-at som indianer ett par gånger så inte han ska ha för tråkigt men annars verkligen bott på soffan. Jag är en ganska aktiv människa när jag är på mitt rätta humör så det känns bara träligare och träligare när man blir sådär och vips så har man hamnat i en ond cirkel. Så idag ringde jag mamma och bad henne hjälpa mig diska för man blir bara ännu mer depp på en hög med disk, jag blir det iallafall. Och det gjorde hon, och väl hemma hos mig sa hon att hon hade bjudit hem en vännina, en av dom jag tycker är jävligt härlig, på ost och tjejbabbel ikväll så jag tänkte hmm jag måste isåfall duscha. Och det gjorde jag, och kors i taket sminkade mig tillochmed lite och blev riktigt normal i asiktet så jag tog med mig thias och hoppade på spånkan hem till mamma, pinsamt nära men det var fucking kallt idag!
Kvällen slutade med att mamma och Gaby drack lite vin och blev lite på lyran medan jag och Larry skrattade åt den nakna grannen som antingen dansade väldigt fult eller gjorde någon form av gymnastik, mycket roande. Så nu är jag tillbaka på benen. Får nog ta det lugnt med handen men jag kan minnsan göra saker ändå, såklart, annat är ju larvigt. Bara att man lätt blir uppgiven av motgångar.

Imorgon ska jag ner på stan och göra en del måsten! och till helgen har jag och Gabby bestämt att vi ska ses ute hos henne och åka skridskor med barnen =) yey.. givetvis ingår varm o´boy och äggmackor! Det ser jag verkligen fram emot, gav ju T skridskor i julklapp och det för att jag vill använda dom flitigt!
Ska bli riktigt roligt =)

Nu ska jag lägga mig och gosa med lillprins bus
Sweet dreams

wow

Idag är jag lycklig!

Thias är iväg med sin pappa o co. och åker pulka. Får se om vi tar badhuset sen, det beror på hur länge dom är borta.
Idag är det dags att sätta fart med allt flytt-göra.
Så idag ska jag ner till ICA och köpa stora svarta sopsäckar till kläder och skor, då kan jag tömma en del garderober och sånt. Och så ska jag göra en returpunkten-rensning ur garderoberna oxå... Mm mycket att göra är det.

Men först ska jag slappa på soffan och känna att jag är helt ensam, ingen underbart trotsig skitunge. Bara jag, min skugga och pantern!

ÅÅÅhh Thåström snart =) Satan i gatan vad jag längtar!
wiii

Tidernas tokigaste lördag

Jag Thias och Malin åkte ut till huset i Lindö, åt kanongod middag och bara mös! Sen kom det lite folk, Thias gick och lade sig superduktigt och vi skulle basta, bastade, drack lite öl och hade hur jävla askul som helst. Spelade "med andra ord" garvade så vi nästan kissade på oss. Låter ganska trevligt ellerhur!? Jomen sen slutade kvällen med sönderskuren högerhand och diverse benbrott och sträckningar. Jajjemän jag stod för allihopa. Såklart. Jag ska byta efternamn till klantarsel!!! Sa jag att jag halkade nästan ihjäl mig på nyårsafton dessutom!? ja jag var helt nykter. Men igår/igårkväll.. Jag var trots allt först upp/hem i morse och fixade frukost, städade, laddade diskmaskinen och grejer.. och jag ska fan göra snöänglar i alla fall. Så det så!

Senare idag är jag och Thias bjudna till Papi på sen julmiddag med Storebror och Mickis. Sen ska vi till badhuset, älskar att man kan ta med ungarna till träningen och ha askul samtidigt.
Japp jag ska simma. För jag har inget gips! Knepigaere blir det med såret i handen som fortfarande blöder.. men det måste ju ha slutat till kl 18 ikväll!?

Nya året börjar med demonstration

2010 ska bli bättre

Det blir nog inte så svårt..

2009:
Jan- Maginfluensa
Feb- Heartbreak
Mar- Olga bröt foten
Apr- valborg from hell
Maj- Falsk förhoppning ->heartbreak
Jun- Mickael Jacksson dog
Jul- Lycklig
Aug- Toklycklig
Sep- Dubbelsveket
Okt- Heartbreak
Nov- Falsk förhoppning
Dec- Heartbreak

Men det ser ljust ut =) Redan nu vet jag ju väntar Thåström, Johnossi, Sonisphere(?), högtider, födelsedagar, höga skor och Skåne

God natt snart?

RSS 2.0