Ikea

Igår handlade vi på IKEA för över 7000 spänn, pheeeeew =) lucas har börjat med köket, och jag hittade massa fint till mitt hem också minsann. Det blir så himla nice.. Idag ska jag jobba eftermiddag så jag kommer väl börja skruva grejjer ikväll efter 21 och fixa och trixa hela natten hehe, man kan ju inte vänta liksom.

Imorn ska jag ut på landet och jobba, då får man gå upp tidigt.. Hm.. kanske inte skulle vara uppe och grejja hela natten trots allt men det är ju så KUL =)

Ah, vi får se
Hade bäst!

Snart :)

Jag sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli 17, får skjuts till dagis idag.. det uppskattar vi! Och så kommer sweetness, äntligen.. Han har jobbat nätter, och vi ses sällan då, dels för att han måste sova när vi är vakna, och Thias är inte direkt diskret, och dels för att han blir så tjurig efter nätterna :P hehe, faktiskt. Så nu känns det som om vi inte har träffats på hundra år.
Imorgon jobbar jag kväll, Helgen har jag jobbat 21 timmar bara lör-sön, det blir bra :) det är skönt att ha ett jobb som inte sliter så dant på en fysiskt, då orkar man med grispass! det är tom. roligt..

Mitt avsluta-facebook-ryck blev ett göra-en-helt-ny-facebook-ryck istället hehe, jag var uttråkad en dag. Men shit så skönt att bara ha kontakter som jag faktiskt pratar med eller åtminnstånde är intresserad av. Släktingar och gamla klasskamrater kan ju liksom vara kul även om man inte babblar så mkt, annars vill jag väl bara veta vad som händer i mina närmsta vänners liv? eller? jorå så att... Och alla jävla grupper, ohh mail om allt möjligt skräp. Sjukt skönt med helrenovering..
På tal om det så artar det sig hemma med godzilla-steg! Kom förbi och bjud på kakor så visar jag ;P

Jag fyller år relativt snart, och satt och funderade.. Sist jag fyllde.. dagen innan den dagen var jag fortfarande 22 och ändå tycker jag nu att 22 är hur litet som helst och 23 oxå, jag är ju för fan fortfarande 23 ett tag till! ..vad fort det går! att ändra åsikt om presens och dåtid menar jag..

Nu är det inte ens två veckor kvar papi :D
Du och jag mot världen

rester...

Vi lever alla ett var sitt liv med ett konsept, en handling och förhoppningsvis en framtid där alla spelar sin egen huvudroll. Det krävs en del slit (för en normal människa utan flyt från allt serverat med silversked) att få till en bra handling, ingenting är gratis.. Och mitt i allt arbete blir en del ord, tankar, handlingar, vänner, händelser, lustar... och jag kan fortsätta i en evighet, -över.
Dessa fragment hamnar på facebook. Jag tar bort min, ordnar säkert en ny när folk börjar minnas att dom existerar på riktigt också.

Jour på jobbet idag.. sitter och längtar efter allt möjligt. Som man kan längta!!

Split

Jag slits mellan att göra vad alla som betyder mest förväntar sig att jag ska göra, -och vad jag vill göra allsa helst i hela världen. Vad vore att göra sig själv en tjänst då? Nu känns det rätt omöjligt att göra vad hjärtat säger, även om det är vad jag alltid fått lära mig att man ska..

Fotbollen var ju insane, jag höll på Holland först men det var lika bra att dom förlorade, dom förtjänade inte guld ändå. Tillochmed Thias sa; mamma, om dom slutade kriga hela tiden skulle dom ha gjort mål för länge sen! haha sweetness.

Sitter på jobbet, sen en sväng på stan innan jourtimmarna tar slut.. Fika nån?

Jo.. får jag en anledning kommer jag nog göra vad hjärtat säger att jag ska!


Tur!

Min älsklingsvän var med i en bilolycka igår, ganska illa. Men klarade sig ändå bra, tuuuur.. tackar ängeln, ödet, turen, slumpen eller vad det nu är!

Idag ska jag fixa med Thias pass :) gud vad kul det ska bli!!! Hoppas juli går fort. Efter jobbet idag ska vi bada, wohooo
Take care


Sleapwalker?

Jag vaknade med näsblod och sjuuukt ont i näsbenet imorse, är det wierd eller vad!?!! Ärligt talat, jag måste ju ha gått in i pelaren eller något i sömnen.. eller nej, SPRUNGIT in i pelaren eller nåt i sömnen!! Seriöst!?
AjajAJ

Annars då!?
Jour.. Ledsagning halv3 som sist..

ska ordna Thias pass för vi ska åka till London för vi ska åka till London för vi ska åka till Looooondoooooon :D
Jag längtar ihjäl mig kan man säga.

Igår var Thias på spökvandring på lövstad med Flisan, himla sweet! hoppas vi kan hålla kontakten även nu efter dagis.

Och på tal om dagis håller jag på att sätta ihop en liten grej som jag ska skicka med blommor, alltså jag skicka blommor OCH en grej jag håller på att sätta ihop, jag håller inte på att sätta ihop blommorna. Det ska bli som ett häfte, med saker Thias sagt och gjort ihop med mig och dagis under dagistiden och lite bilder och sånt, jag tror det kan ge en hint om hur mycket dom har betytt för oss under vår lilla bergochdalbana.
(Jag höll på att skriva betydit, godmorgon?)

Love love love

On call

Sitter på kontoret och finns till förfogande fram till en ledsagning kl halv3. Men nu får jag gå om jag vill så jag tänkte ta en sväng på stan..

Igår var jag, Olga och Magnus och Thias på sjön, och lite havet =) Härligt värre! badade, grillade, solade och njöt av att det är sommar på rikt =) Alla bilder finns på bilddagboken.

Johnossi spelade på P3-live, jag var lycklig igår...

När vi kom tillbaka från båten till stugan (vid St. Anna) ringde Larry, mi mammas väldigt skäggiga och långhåriga sambo och sa att han hade låst sig ute i vita långkalsonger och mamma var i vadstena :D bara jag hade nyckeln. Vi dog lite grann, ärligt talat har jag inte skrattat så jag hargråtit på länge, nu sprutade tårarna kan jag säga!
Gud så underhållande, så vi snabbade oss inte till stan för att rädda honom, en sen kväll blev det men värt varje sekund!
Tack som fan för igår!!

Tjo


RSS 2.0