skitkollektivtrafik!!!

Jag är den som alltid har stått på dom stackars busschaufförernas sida och jag försöker vara extra trevlig när jag kliver på eftersom jag vet att är under en jävla massa press. Senast igår snäste jag av en gnällpelle vid hållplatsen som bara klagade och sa att jag tycker synd om dom!
...men när man själv får stå och vänta och vänta och vänta för 10000000000e morgonen irad tänker man, dom kanske skule vara lite tidigare ute med ersättningsbussarna eftersom alla vet att det ska bli såhär från början. När sedan foglossningen smyger sig starkare pga att man står och långsamt kyler ner beckenet är det inte roligt att vara gravid heller.
Idag gick jag tillbaka hem helt enkelt, ringde jobbet och var kall, arg, frustrerad, stressad och rent ut sagt jätteledsen. Värdlens bästa chef sa bara, vi ordnar det ta ett varmt bad.. Jag har ett till jobb i eftermiddag och då går jag in till stan om det ska behövas!

USCH vad kallt det är! :(

Det är iallafall dagen för dagen idag :) jag är lite barnsligt julkär, men jag är glad att jag är det, vilken härig semester humöret och hjärnan får från bekymmer. När man kan gå runt och mysa åt precis vad som helst eftersom allt utstrålar jul. Det är najs!
Igår bestämde jag mig för att bli helt klar med vvårat julbestyr så Thias och jag åkte till HC och handlade det sista i både klappväg och mat. Sen åkte vi hem och lagade janssons frestelse á la min pappa och den blev perfekt! Tack för hjälpen pappa! Det kommer nog bli omtyckt, den ska med till Svärfar o co imorn, efter att vi fart runt till nära och kära en stund under dagen.
Det ska bli riktigt mysigt att börja med en ettårsdags-jul-frukost i Lindö hihi :)

Kanske kommer det bli en väldigt speciell jul i år!? :) som om det vore den första liksom


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0