Reportage, sååå kul!

Jag har haft lite mailkontakt med Lotta som har bloggen "Fyra årstider" som finns bland mina länkar. En väldigt inspirerande människa och en blogg jag verkligen uppskattar att läsa. Hon är även frilansfotograf/journalist och gör en hel del hemma-hos-reportage för alla möjliga olika inredningstidningar och den 25e April kommer hon och hälsar på oss för att skriva om oss och vårt liv på landet och fotografera en massa.
Det ska bli galet roligt. Eftersom hon frilansar ska hon ju sälja reportaget till en tidning innan det är helt säkert att det kommer med någonstans, men det spelar faktiskt ingen större roll, även om det såklart vore roligt. Men bara att hon kommer är jag jätteglad för. Det har gett mig så mycket ny energi och lust inför våren och trädgården vilket jag verkligen behövde!
Jag har rätt lätt för att deppa ihop lite denna månad annars. Men Lotta räddade mig visst från årets vårdepression :)

Dessutom fick vi igår meddelande om att vår nya soffa vi beställt har kommit så den ska vi fixa med i helgen! Självklart tog jag en sväng på stan för att införskaffa lite kuriosa att matcha med den. Det blev en filt, en lampa och en lampskärm från Clas Ohlsson.

Den är allt annat än någon pampig skrytmöbel men den kommer definitivt innebära fler sittplatser än vår smutsiga, nersuttna 2½sitts-soffa vi har nu.
Vi har ju valt att ha "matsal" istället för vardagsrum eftersom vi umgås mer kring matbordet än framför TVn, därför har vi gjort om "inomhus"-verandan med fönster åt alla håll till en TV-hörna. Så en sådan här soffa är ungefär vad vi får plats med.
Den på bilden är utställningsexet från MIO.

Nu får jag snart gå hem från jobbet och krama om mina.
Trevlig helg fina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0