drömmer

 
Jag rent ut sagt avskyr denna månad och halva februari. Sedan kommer alla hjärtans dag som påminner oss om att visa kärlek vilket inte kan vara annat än rätt. Dessutom fyller min största prins 10. Helt sjukt, men som känt är äskar jag ju att pyssla, planera och ordna inför kalas så i mitten på februari vänder det för mig och blir ljusare i både själ och rum.

Idag har jag organiserat upp mina fröer som låg huller om buller i en matlåda innan. Det rekommenderar jag verkligen! Nu är det både enkelt och roligt att bläddra igenom och smida planer. Jag satte paketen om varannan sida så har jag gott om plats för anteckningar som jag kan ha användning för när jag ska bli bättre och bättre på det här med trädgård...

So long fina!

Kommentarer
Postat av: Susanne Jonsson

SÅ himla roligt med frön! Snart får man börja så frön igen... längtar verkligen! Jag fick frökatalogen häromdagen så jag ska sätta mig och titta efter vad jag vill ha till vårens sådd! SÅ kul!

Svar: Ellerhur! Jag ska även inviga ett litet växthus jag fick i födelsedagspresent förra året så det kliar verkligen i fingrarna nu! :)Kör på bara och lycka till med dina frön! :)
Bellan

2014-01-16 @ 22:19:02
URL: http://www.exselor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0